Lady Popular

• 130 008
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
На мен днес като влязох и ми даде 30диаманта. ))))
Почти съм готова с 3то ниво, има светлина в тунела. )))))

# 181
  • София
Как съм я пропуснала тази тема?
Аз от доста време съм на 13 ниво и още дълго време май ще си вися на него Laughing

# 182
и аз, вече почти месец съм на него  Confused имам диаманти, ама не ми се харчат само за да го мина и си събирам от гаджето. Laughing

# 183
Цели 23 ниво:
1.Да скъсаш с гаджето
2.300 000 точки
3. Не си спомням

Цели 24 ниво:
1. 1300 дуела
2.Да имаш 40 рокли в гардероба
3.Да си хванеш гадже

Цели 25 ниво:
1.300 Iq
2.Изяж 5 плода
3.Курс за дизайнер
4.400 000 точки

# 184
Здравейте, дами! И аз играя тази игра, но съм още на 17 ниво. Някой може ли да ми каже целите за 26 ниво?

# 185
Здравейте.Аз пак за играта "бикове и крави".Просто не мога да позная и това е.На 7мо ниво съм и това ми е една от целите,но се отчайвам и мисля,че няма да мога да го мина.Искам да попитам когато познаете до 10тия опит какво ви излиза.И ако може по някакъв начин да ми помогнете,ще съм ви много благодарна  Praynig

# 186
И аз искам целите за 26, но тук няма потребителка, която да е достигнала до него, е аз след около 20 дни ще мина 25 и ще ви кажа целите за 26.
Хриси,ако познаеш ти показва, че си спечелила. Аз играя играта така:първо слага 4 сини топченца, ако съм познала да кажем 1,  на следващият ред слагам 1 синьо и 3 жълти.Ако съм познала и едно жълто, на следващият ред слагам синьо и жълто и пробвам дали има и зелен.... и така докато позная комбинацията.

# 187
  • София
Здравейте.Аз пак за играта "бикове и крави".Просто не мога да позная и това е.На 7мо ниво съм и това ми е една от целите,но се отчайвам и мисля,че няма да мога да го мина.Искам да попитам когато познаете до 10тия опит какво ви излиза.И ако може по някакъв начин да ми помогнете,ще съм ви много благодарна  Praynig
Излизат 4 черни кръгчета и ти пише какво си спечелил.
То си е обяснено, черно значи че си оцелил и цвета и мястото, а бяло само цвета.
И така си ги нагаждаш.

# 188
Чесно ви казвам много почвам да се изнервям  #2gunfire Просто не мога да ги позная и това е  ShockedИ пак да питам до 10тия опит колко черни кръгчета трябва да имам и кога изобщо ще спре играта ако продължа нататък,и изобщо ще спре ли,защото до сега нито веднъж не ми е отчитало нищо а аз имах доста познати  #Cussing out

И благодаря на всички за помоща,но явно нещо в мен не е наред  #Crazy

# 189
Днес най-накрая минах на 11 ниво , ама сега пък трябва да си правя операция пък нямам пукната пара  Blush

От игрите печеля 150-170 долара на ден , на дуели няма да залагам , че много губя.
Мисля да си зарежа бедното гадже и да си хвана по-богато , но даже и така има 1 месец пари да събирам   Crazy
Обещах си , т'ва ниво няма да го бързам и смс няма да пращам Laughing

# 190
  • София
Чесно ви казвам много почвам да се изнервям  #2gunfire Просто не мога да ги позная и това е  ShockedИ пак да питам до 10тия опит колко черни кръгчета трябва да имам и кога изобщо ще спре играта ако продължа нататък,и изобщо ще спре ли,защото до сега нито веднъж не ми е отчитало нищо а аз имах доста познати  #Cussing out

След десетия опит губиш играта.
За да ти отчете трябва да познаеш и четирите.

# 191

Само веднъж ли трябва да ги позная?

# 192
  • София

Само веднъж ли трябва да ги позная?
Да, то е само една комбинация, просто имаш 10 опита Wink

# 193
Ето това може да ти е от полза http://vbox7.com/play:425f7eb2 тук е показано как се играе играта.

# 194
аз я играя така
избирам си 4 цвята, без значение. например 2 червени и 2 сини, дава ми резултата примерно 2 черни, тоест познала съм 2 и са на точното място
на следващото замествам само едно кръгче, останалите 3 ги оставям същите - ако има промяна значи това което съм махнала или участва, ако няма промяна значи това което съм махнала не участва или и то и новото участват. и така по метода на изключването замествайки по едно се познава обикновено към 7-8 опит.
логическа е играта, лесна е, но просто се иска практика.

Общи условия

Активация на акаунт