FarmVille 25-та тема

• 36 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
На който му трябват съседи , ако иска да ме добави  Дора Тихомир .   

# 151
  • Пловдив
На който му трябват съседи Любомира Иванова lubomira_26@abv.bg

# 152
  • Варна
.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 18:31 от Маркова Рали

# 153
# 154
  • Пловдив
Естествено и на мен ми липсват съседи. Който иска да ме добави -  Doni Mavrodieva

# 155
  • Русе
Естествено и на мен ми липсват съседи. Който иска да ме добави -  Doni Mavrodieva
Добавих те! Simple Smile
Пробвах да добавя и останалите,но не знам защо не успях да ги открия.

# 156
Ами днес на всички им трябват съседи и естествено зинга ни обърка плановете та да може да си платим с кеш.

# 157
Аз като влязох си ми беша отключена кравата  Mr. Green

# 158
запис  Embarassed Crazy Whistling

# 159
Добавих те! Simple Smile
Пробвах да добавя и останалите,но не знам защо не успях да ги открия.

И аз те добавих. И при мен не става, ако някой ме иска stanislav_vladimirov1978@abv.bg. Ще се радвам да си помагаме взаимно Simple Smile

# 160
Аз като влязох си ми беша отключена кравата  Mr. Green
Защото имаш 300 и повече съседи. И при мен е така.

Но недопускането на нов акаунт във фермата продължава. Нито през зинга, нито след кънтрито ме пуска. Минава поне половин час докато се оправи  Confused

# 161
  • Пловдив
Имам въпрос?Трябва ли да слагам новата крава в краварника и тя дали ще ражда малки бели теленца? Аз е купих за 10.000  

# 162
Да, ще ражда ако я сложиш. Аз сложих 2 и чакам бебета, от кравата с големите рога вчера се роди малко Simple Smile

# 163
# 164
  • Пловдив
Да, ще ражда ако я сложиш. Аз сложих 2 и чакам бебета, от кравата с големите рога вчера се роди малко Simple Smile
 Лилянчо   bouquet Благодаря!Ще се радвам ако ме добавиш в абонатите си.Любомира Иванова

Общи условия

Активация на акаунт