FarmVille 25-та тема

• 36 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
И аз тва се чудя, къде се слагат кодовете, а и как става размяната  newsm78

# 271
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Това е третата таблица, която виждам и във всяка има различни неща. Не мога да намеря тази, в която се вижда, че от едно от новите яйца се пада камбаната /чана/ от колекциите.

Мдаа, на мен вече ми се падна чан и аз се втрещих от изненада (приятна, де).  Shocked

# 272
Искам да питам,тия теленца и кончета, дето ги слагахме в яслата,ще пораснат ли и кога.Има ли шанс после да имаме такива бебета.Вече имам няколко различни вида,така ми се иска да пораснат и да имат бебета.

# 273
Искам да питам,тия теленца и кончета, дето ги слагахме в яслата,ще пораснат ли и кога.Има ли шанс после да имаме такива бебета.Вече имам няколко различни вида,така ми се иска да пораснат и да имат бебета.

Няма да пораснат.

http://buyearnplay.com/ ето тук се слага кода Simple Smile

# 274
Вече може да си купуваме допълнително време за кооперациите. За 15 FV дава 24 часа. Вместо да го откажа, го потвърдих и се набутах с парите- добре, че има бонус за туулбара, че щях да се ядосам  Laughing .

# 275
Видяхте ли - медал за купени бали?   Shocked сега къде да ги слагам...ужас! И нова мисия - моркови ....

# 276
В последния podcast споменаха какво точно ще представляват Farmer's Market и Underground Storage

# 277
# 278
# 279
Въпроса ми не е за тук, но ако някой ми отговори ще ме улесни Crazy
Къде е exit във facebook? Как да излезна?

редакция:намерих го

# 280
# 281
Имам три краварника . Там съм си сортирала кравите по видове (напр. в първия всички обикновени и всички розови, които имам) . По-голяма вероятност ли има да ми дава повече теленца ако в един краварник има от всички видове?

# 282
Още с влизането сутринта ми даде син за балите, докато разбера за какво иде реч, то мина  Laughing

Новия мисия с моркови -ту да му се не види имам табелата и не съм я почвала  Stop

# 283
При мен мисиите въобще не се зареждат.Някой да има такъв проблем?

# 284
Да си пакажа плажа и ботаническия кът

Общи условия

Активация на акаунт