Покажете си детските стаи -11

• 120 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, а от какъв материал си поръчвате мебелите? Четох много лоши неща за ПДЧ- отделят формалдехиди или нещо друго, не помня, но беше вредно, за МДФ-също.Реших да направим детската от масив, но познат дърводелец твърди, че лаковете и боите, с които обработват дървото са в пъти по-вредни и тотално ме обърка Confused

# 91
  • София
Момичета, а от какъв материал си поръчвате мебелите? Четох много лоши неща за ПДЧ- отделят формалдехиди или нещо друго, не помня, но беше вредно, за МДФ-също.Реших да направим детската от масив, но познат дърводелец твърди, че лаковете и боите, с които обработват дървото са в пъти по-вредни и тотално ме обърка Confused
  Има си напълно безвредни лакове и бои. Аз лично също съм се насочила към масив.

# 92
# 93
  • Шумен
Много оригинална етажерка. Супер е.

# 94
Анита, браво! Аз имам идея за етажарка и от няколко дни се опитвам да обясня на мъжа ми какво имам предвид. Сега ще ползвам твоята снимка да му покажа цветно.  Hug
Аз може би ставам досадна, ама да попитам - кой ви прави проекта? Имам огромен проблем с това и не знам към кого да се обърна. Фирмата на която се спряхме ме мотаят страхотно - Перфект мебел. При положение, че съм им дала снимка на модела, цветове, размери...вече трета седмица не могат да ми напрвят проект и да ми калкулират цена. Изчетох белия списък на майсторите тук във форума, но само се обърках - много информация. Моля ви, ако наистина сте доволни от някоя мебелна фирма или майстор за детската стая - напишете. Praynig

# 95
  • София
Идеите са резултат от неуморното ми ровене в нета Grinning, а проекта и изработката  е от нашият тати- това му е работата.

# 96
Препоръчвам ви on-line каталозите в www.verbaudet.fr  и eveiletjeux.com.Надявам се да намерите вдъхновение там.Не доставят до България,но.........

# 97
Moje li niakoi da mi kaje kade v Sofia moga da kupia takiva kragli kilimcheta i kolko varviat?
http://www.neckermann.de/Hochflor-Br%C3%BCcken-%20-Teppiche%2C%2 … ation=productlist

# 98
Анит@,страхотна ви е детската,да си я ползвате със здраве.

# 99
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Анит@,страхотна ви е детската,да си я ползвате със здраве.

Peace

# 100
  • Русе

Супер ви е етажерката, браво на таткото Wink.

В Практикер имаше преди известно време.

# 101
Добро утро!
Много хубави детски стаи сте направили, браво на всички!
Сега трябва да правим детската стая на децата!
Моля, за помощ Praynig, ако някой може да ни препоръча фирма или майстор за направата на детско обзавеждане може и на ЛЧ!

# 102
И в бриколаж има кръгли  килимчета Peace по 4-5 лв бяха.
Аз пък търся снимка на един много свеж килим на цветя, който си харесах преди време, а сега не мога да си спомня къде съм го гледала Rolling Eyes Със сигурност и във форума съм виждала снимки  на стаи с такъв килим на някоя от вас, но не мога да открия Rolling Eyes

# 103
  • Хасково
И в бриколаж има кръгли  килимчета Peace по 4-5 лв бяха.
Аз пък търся снимка на един много свеж килим на цветя, който си харесах преди време, а сега не мога да си спомня къде съм го гледала Rolling Eyes Със сигурност и във форума съм виждала снимки  на стаи с такъв килим на някоя от вас, но не мога да открия Rolling Eyes
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=457394.630 стр.42-43 на темата се коментираха тези килими на цветя!

# 104
мерси, но не търся тези килими.Този, който си харесвах беше с разноцветни цветя на  бяла основа Thinking

Общи условия

Активация на акаунт