Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 33 015
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Светнаха й очите като разбра че вече ще има кола  Rolling Eyes Но какво се чудя, нея само я интересуват материалните неща

# 496
   При нас плискат водата преди да тръгнеш, а не след това.

# 497
И аз мисля, че трбва да минеш върху водата, ама знаем ли при тях как е  newsm78

# 498
Ферхунде:
-Какво е това?
Левент:
-Ключът за новата ти кола!  Laughing 
Усилията положени до сега от ферхунде най-накрая дадоха резултат

Да й е честита! Със здраве да си я ползва!
    Айде и Ферхито с кола!

# 499
Този път Неджля постъпи много-добре.Като,не постави Джем да избира.А,Сузан ми заприлича на баба ви Джафрие на млади години ''провали сина ни'' разликата е там,че Сузан до някъде има право да е против този брак.Показа го много просташки обаче.
Абсолютно съм съгласна!  Peace

# 500
В няколко турски филма вече забелязах, че изливат вода след тях да не стъпват по нея. Точно обратното на нашите традиции.
Ама баба Джеврие наистина ли се парализира или това е поредния й трик? Когато Фикрет се развика я гледах с ококорени очи и зяпнала уста - изобщо не можех да повярвам, че тя е способна на такива работи. Ама то в един момент чашата на търпението прелива. А и Таксин беше между чука и наковалнята и не знаеше как да реагира - жал ми стана за него!

# 501
И аз мисля, че трбва да минеш върху водата, ама знаем ли при тях как е  newsm78

Като гледам имаме доста общи неща, та затова се замислих върху плискането на водата.

# 502
Мале тая Ферхунде - дано Оуз й даде да разбере  #2gunfire

# 503
Тая баба да ме беше наплюла мене така,както са ми слаби ангелите Таксин щеше да остане без майка  #2gunfire Как се избърса само не можела да си мърда ръцете и краката.Не само ще ги мърда ами и ще бяга,че ако я хвана ще стане лошо.Таксин пък простено и е тя е болна,болна ли ако съм аз как ще я разболея ама не ми се е паднала такава.

# 504
Генералната репетиция на Ф-е! "Аз обичам мъжа си, Г-н съдия!"  smile3532 smile3501
Баба Джавки съвсем перкуляса! Горката Фикрет!  smile3518
Мале тая Ферхунде - дано Оуз й даде да разбере  #2gunfire
Сигурно ще разкаже и на Левент.  Mr. Green

А така! Сега и развода си ще изтъргува! Нямам думи! Sick

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 21:07 от soya-fen

# 505
  • Варна
мъчно ми стана за Фикрет Sad

# 506
Не съм писала до сега. Но чух, че утре Шефкет има рожден ден, та не устоях. Трябва да се отпразнува!
Ферхунде имала нанесени щети!  Joy

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 21:15 от Amaretka

# 507

Може ли да помоля снимки на тези , които плюят Неджля...Една "нездрава" завист ми прозира тук...Момичето е толкова красиво...Толкова мъдро  посъветва Джем да не се кара с родителите си... Аз съм на 49 - ще изпратя и мои...Искам мили момичета да видя как изглеждате в реалния живот...Злобата и завистта доста състаряват... Следя и Любов назаем форума , но там има позитивизъм и хумор....

# 508
Не съм писала до сега. Но чух, че утре Шефкет има рожден ден, та не устоях. Ще го празнуваме ли?  Laughing

Разбира се. Веднага запрятам ръкави да правя торта!

# 509

Може ли да помоля снимки на тези , които плюят Неджля...Една "нездрава" завист ми прозира тук...Момичето е толкова красиво...Толкова мъдро  посъветва Джем да не се кара с родителите си... Аз съм на 49 - ще изпратя и мои...Искам мили момичета да видя как изглеждате в реалния живот...Злобата и завистта доста състаряват... Следя и Любов назаем форума , но там има позитивизъм и хумор....
Не мога да ви разбера,не може всички,да я харесваме това,че вие я харесвате никак не значи,че всички трябва да и симпатизират!Аз не виждам човек,който да и е анти фен както отбелязваме правилните и постъпки така и лошите!И защо трябва да изглежда лошо човек,който не я харесва защо трябва да има злоба в него?

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 21:43 от Ивона1

Общи условия

Активация на акаунт