Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 31

• 32 978
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Дайте за разтоварване и настроение да си похортуваме за добрите страни на баба ви Джеврие. А, кво ще кажете? Нали имаше фенове и тя? Ах, с какво огромно удоволствие бих й стиснала дъртото, сбръчкано вратленце, ако бях на мястото на Фикрет! #2gunfire
  Laughing
Аз съм й върл фен на Джеврието и не давам косъм да падне от главата й. Оставете милата женица - болна е! Не може да си движи краката и ръцете, но щом се изплю веднага си обърса зурлата с опакото на ръката  Joy Joy Joy
Само някой да каже нещо лошо за нея ще ви наплюя аз и ще  дойда в съня ви като най-страшен кошмар  hahaha hahaha hahaha
А да посмее някой да заспи преди мен тази вечер  Joy

# 541
Жал ми стана много за Лейля. Това момиче хич си няма късмет. Поне в университета да я бяха приели. Оуз и той се появи от нищото. Много и се събра. newsm45
Шефкетчо имал рожден ден скоро.  Mr. Green
Момичета поради промяна на ситуацията и това, че Джем е вече бракуван, ще се прехвърля на Шефкет. Той е почти свободен вече. Аз не съм материалистка като Ферхи, а не съм и такава "скромна тиха вода" като Седеф и мисля, че ще си допаднем. Смятам за рожденния ден да му подаря себе си с панделка. И без това не му остава много на актьора, пък другия хич не ме кефи. Да си изкараме последните мигове с Шефкетчо заедно.   hahaha Joy Joy Joy

# 542
... ще се прехвърля на Шефкет. Той е почти свободен вече. Аз не съм материалистка като Ферхи, а не съм и такава "скромна тиха вода" като Седеф и мисля, че ще си допаднем. Смятам за рожденния ден да му подаря себе си с панделка. И без това не му остава много на актьора, пък другия хич не ме кефи. Да си изкараме последните мигове с Шефкетчо заедно.   hahaha Joy Joy Joy
Да, ама първо трябва да платиш на Ф-и обезщетение, за да му даде развод.  Laughing Laughing Laughing
Абе тая компания в килията на Шефкет много готини бе! Раздумки, разтуха, музика, трапези, художествени занимания! За какво му е да излиза на Шефкет?  Sunglasses  Laughing Laughing Laughing

Аз съм й върл фен на Джеврието и не давам косъм да падне от главата й. Оставете милата женица - болна е! Не може да си движи краката и ръцете, но щом се изплю веднага си обърса зурлата с опакото на ръката  Joy Joy Joy
Вярно ли?!  #Crazy Хванахме я лисицата, пак се преструва!  Joy

# 543
  • до една звездичка
Абе тая компания в килията на Шефкет много готини бе! Раздумки, разтуха, музика, трапези, художествени занимания! За какво му е да излиза на Шефкет?  Sunglasses  Laughing Laughing Laughing

Нали? Туй се чудех и аз одеве. Връзки да му трябват на човек да влезе!  Wink

# 544
Да, ама първо трябва да платиш на Ф-и обезщетение, за да му даде развод.  Laughing Laughing Laughing
Абе тая компания в килията на Шефкет много готини бе! Раздумки, разтуха, музика, трапези, художествени занимания! За какво му е да излиза на Шефкет?  Sunglasses  Laughing Laughing Laughing

Е как за какво, за да е с мен.  Mr. Green
Ферхунделката е лесна, ще се разберем по женски. Тя ми оставя Шефкет, аз не и вземам Левент. Че то се видя колко са му слаби ангелите на шефа й и как не може да отказва на жени.  tooth

# 545
Ферхунделката е лесна, ще се разберем по женски. Тя ми оставя Шефкет, аз не и вземам Левент. Че то се видя колко са му слаби ангелите на шефа й и как не може да отказва на жени.  tooth
Оооо, шантаж по ферхунделски значи! "Или ми даваш Шефкет, или ти гепвам Левент!"  Whistling
 Laughing Laughing Laughing Ама няма ли да му дойдете множко на Левентчо?  #Crazy

# 546
Че как иначе, с Ферхунделката се играе по нейните правила иначе нямаш шанс.  Party

# 547
явно никой не му направи джейди впечатление  Rolling Eyes то и нейното една "любооооов" Sick

аааааа и бб някой за епизода??? Sad

# 548
Оооо, шантаж по ферхунделски значи! "Или ми даваш Шефкет, или ти гепвам Левент!"  Whistling
 Laughing Laughing Laughing Ама няма ли да му дойдете множко на Левентчо?  #Crazy
Двама се карат третия печели!Аз ще взема и двамата  Laughing Heart Eyes Mr. Green

# 549
Защо никой не иска да вземе Таксин? Всички налитате на "Агнешкото" нали?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 550
Ивона1 сигурна ли си, че си готова за двойна доза Ферхунде.  tooth
Че тя шета и на двата фронта.  hahaha Joy Joy Joy
алабала&Ники Тахсин е бракуван. Ние семейства не разваляме. Ходим само там където вече са развалени.  Mr. Green

# 551
защото в модерно време съвсем добрите мъже не са на мода.
въпреки че ако моя така мълчеше на майак му, която само мизерии бълва, щях да го  #2gunfire

# 552
Докато си избирате "свободен" мъж ( то и Шефкет още е бракуван) вижте какви ги е сътворила Ферхунделата ...

# 553
Аз съм от притеснителните.Не знам какво да си мисля ,но с това голямо рекламиране на "ДВАМА ЗАВИНАГИ" ме е страх да не ни спрат ЛИСТОПАД.МОЛЯ ,НЯКОЙ АКО ЗНАЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА ДА МЕ УСПОКОИ. newsm45

# 554
Двама се карат третия печели!Аз ще взема и двамата  Laughing Heart Eyes Mr. Green
Ей, да не вземете да се преместите във форума Двама завинаги, ей!   Whistling Че там кеф ти Шефкет, кеф ти Левент, кеф ти Мехмед (от Перла!).  #Crazy tooth
Аууу, алабала&Ники, свалям ти шапка! Много добро! Носа ти ли го направи удължен?! Трябваше още по-дълъг!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт