* SportsDirect - 15 *

• 44 064
  • 488
  •   1
Отговори
# 225
Мама на Марти  и Matia    джапанките на Наик   тези   6 1/2  са ми екстра.  Peace  няма да ги продавам.

А ще може ли реална снимка и да измериш стелката?

# 226
Мама на Марти  и Matia    джапанките на Наик   тези  6 1/2  са ми екстра.  Peace  няма да ги продавам.

А ще може ли реална снимка и да измериш стелката?
см   тук   а номера ми е 37-38 за чехли и джапанки и 39 за маратонка

# 227
Начи тъй като не е сигурно дали ще намерим карта с моите приятели, искам да попитам има ли някой сигурен човек, който ще прави поръчка тази седмица някъде да поръчаме по него? От благоевград сме, но мисля, че няма да е проблем да се изпратят нещата с куриер. Поръчката ни е за някъде около 200 паунда (не сме изчислили точно още). И така, ако има такива хора нека пишат в темата или на ЛС. Повтарям само сериозни и отговорни хора! Също така казвам, че не е сигурно дали ще поръчаме сами или по някой друг.

# 228
Някой има ли тази чанта http://www.sportsdirect.com/adidas-essential-small-holdall-703018 Колко е голяма, пише малка, но горе-долу?

# 229
  • Пловдив
Начи тъй като не е сигурно дали ще намерим карта с моите приятели, искам да попитам има ли някой сигурен човек, който ще прави поръчка тази седмица някъде да поръчаме по него? От благоевград сме, но мисля, че няма да е проблем да се изпратят нещата с куриер. Поръчката ни е за някъде около 200 паунда (не сме изчислили точно още). И така, ако има такива хора нека пишат в темата или на ЛС. Повтарям само сериозни и отговорни хора! Също така казвам, че не е сигурно дали ще поръчаме сами или по някой друг.
За 3 дни ми направиха еврова карта в ПИБ.При поръчка от 200 паунда защо не си я пуснете с доставка до вас ?!?Така е най добре според мен.Разбира се ако нямате супер спешна стока...
На 1 стр са мамите които правят общи поръчки.Те са сигурни хора ,както и останалите тук,но така не става "не сме сигурни".Не виждам защо те да ви пишат ЛС,обикновено тези които искат да поръчат при тях ги търсят.И пак казвам според мен мисля че е най изгодно за вас да поръчате сами.Поръчката не е малка  все пак

# 230
За 3 дни ми направиха еврова карта в ПИБ.При поръчка от 200 паунда защо не си я пуснете с доставка до вас ?!?Така е най добре според мен.Разбира се ако нямате супер спешна стока...
На 1 стр са мамите които правят общи поръчки.Те са сигурни хора ,както и останалите тук,но така не става "не сме сигурни".Не виждам защо те да ви пишат ЛС,обикновено тези които искат да поръчат при тях ги търсят.И пак казвам според мен мисля че е най изгодно за вас да поръчате сами.Поръчката не е малка  все пак

Не е проблем да си направим поръчката сами, но пак казвам-  нямаме карта, а не ни се занимава с банки, така че най-добре ще е, ако изпратим парите на някой, който има и при който със сигурност няма да има проблем, защото за пръв път ще правим поръчка..

# 231
  • Пловдив
Ами,вие си знаете,аз бих  си направила карта-най малко защото после ще пуснете и друга поръчка ,после и друга-то си става болест Laughing.Ама щом така сте решили вижте коя мама,от тези които прави общи поръчки  е най близко до вас.Поне транспорта в БГ да ви е по малко.

# 232
# 233
  • София
Момичета,имам и аз едно въпросче  Peace
Някой дали има от тези  Dunlop  http://www.sportsdirect.com/dunlop-green-flash-velcro-240119
или от тези Lonsdale  http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-velcro-mens-165005?colcode=16500503
Дали си отговарят на номерата?Мъжът ми Найк и Адидас носи 8 или 8.5,зависи от моделчето,но от тези се чудя кой номер да му взема  Thinking
Ще помоля,някой ако има 8 или 8.5 от тези двете моделчета,да ми премери дължината на стелката!Благодаря предварително!   bouquet

# 234
  • Пловдив

Може ли да те помоля за мнение за вторите,от Адидаса имаме С8 и се чудя от тези С9 ли да поръчам,как са като изработка,лекички ли са,ако ти е удобно и размери на стелката ще е супер  Hug

# 235
Добър вечер на всички Simple Smile Харесах се един суитчер на Reebok, но незнам дали си отговарят номерата... Става дума за този http://www.sportsdirect.com/reebok-heritage-zip-through-552012?colcode=55201222

Някой може ли да ми каже дали Reebok си отговаря на номерата и примерно дали размерите са еднакви с тези на FILA ?

# 236
Да се запиша,че дълго ме нямаше  Grinning

# 237
Много моля,ако някой пуска поръчка днес да ми пише,че искам едни маратонки Хеад от дневните промоции. Praynig Praynig PraynigВзех такива на мъжът ми,когато бяха на 8лири,а сега са на 6лири.Той е много доволен!Според него си отговарят на размера.Носи 42 и му поръчах 8-ца.
Виждам,че няма ограничение в броя Peace В понеделник сутринта веднага ще преведа паричките! Praynig Praynig Praynig

# 238
  • pomorie

Може ли да те помоля за мнение за вторите,от Адидаса имаме С8 и се чудя от тези С9 ли да поръчам,как са като изработка,лекички ли са,ако ти е удобно и размери на стелката ще е супер  Hug
мястото за крачето е 16см цялата подметка е 18 какво да ти кажа хубави са за тези пари.....ние ги взехме за игра супер лекички са подметката е като на по-обикновенните джапанки не е много мека .малкият веднага ги обу и слезе да играе  Hug

# 239
la chiquita linda може ли да ми измериш адидаските С9 колко е мястото за крачето!

Общи условия

Активация на акаунт