Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 056
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 690
Ани Владимирова нали каза,че изпитвала физическо привличане към Веско или нещо подобно,може би за това от смущене не е гледала Веселин в очите и се е била облякла с потник  Laughing

Сериозно?  Shocked
Ми да,виж какъв поглед има,краката да ти се подкосят Twisted Evil

# 691
  • Ænima/Albuquerque
А без тениска е просто...мммм...  Flutter

# 692
  • София
А като заговори....

# 693
  • София
Кой добавя? Много жени, дето се влияят от модата, наближаващи и прехвърлящи 40-те, си махат подкожните тлъстини на лицето и си правят лифтинг, за да изглежда кожата по-опъната, без бръчки, а те самите по-слаби. Не виждам как ще направиш лифтинг и ще оставиш всичката онази мазнина отдолу, нали ще заприлича на целулит на лицето! Всички искат да приличат на онази от Сексът и градът, а модата в близкото минало я започна още Мадона. Много лесно се забелязва тенденцията като се поразгледат снимките на едни и същи жени още от младите им години, та досега.

# 694
  • София
На тази възраст жените си правят липофилинг на лицето, добавят мазнинка, щото тя естествено почва да изчезва и кожата повяхва. Mr. Green
Виж, ако си е махала двойна брадичка и за това говориш, не зная, не съм я оглеждала, нямам идея.

# 695
  • Ænima/Albuquerque
Тя и носа и устата си е оправяла,аз като и гледах снимки преди и сега,малко се стреснах от "преди"-то Shocked

# 696
  • out of space
Ани Владимирова нали каза,че изпитвала физическо привличане към Веско или нещо подобно,може би за това от смущене не е гледала Веселин в очите и се е била облякла с потник  Laughing

Сериозно?  Shocked
Аре, не се прави и ти са...
Признай, че ти и потника би си свалила за тоз мъжжжж...

Кой бе жена  Shocked

Сега дочетох...ми, няма лошо- да си ги смуче, не й личи...
Все пак не разбрах за кой мъж ще си свали дрешката...
Ани си е смукала тлъстините по лицето ли питах...

# 697
  • в моя свят
 smile3529

# 698
Либовницата нали Калина беше, на мен ли ми се счу, че Клара я наричаха тази вечер? Аз снощи не гледах, а записа с частта с момичето - 'по диагонал'. Но днес нали даваха да коментират А. и Ц., че са казали за 5-годишна връзка и двамата го отрекоха. Та снощи кой го е казал това - Калина или Ники Кънчев нещо такова е обявил? Че разминаване явно им се получава нещо...

# 699
Либовницата нали Калина беше, на мен ли ми се счу, че Клара я наричаха тази вечер? Аз снощи не гледах, а записа с частта с момичето - 'по диагонал'. Но днес нали даваха да коментират А. и Ц., че са казали за 5-годишна връзка и двамата го отрекоха. Та снощи кой го е казал това - Калина или Ники Кънчев нещо такова е обявил? Че разминаване явно им се получава нещо...

Артистичният й псевдоним е Карла. Така я наричат галено  Crazy

# 700
  • София /Абсурдистан
Чак сега се записвам при вас  Peace

# 701
  • Viena
Сега като я гледах Ани Владимирова, с този потник, с широките рамене и мускулести ръце, изсмуканата подкожна тлъстина на лицето и надутите джуки, все едно видях Мики Рурк в боксьорска сцена, като са му разбили лицето. Ама, съвсем на него мяза!
И не забравяй вечно мазната й коса,много ме разсмя Joy Joy Joy

# 702

А за парите на Качанови - ами прав е Давид - да не иска да дава за гледачка.Той го каза - аз съм си направил сметката , като не мога да си гледам детето.И че няма нищо против да даде 240 лв. за храна - както  и направи.

Айде де , голям стандарт - няма що! Учили били , работили , изкарвали пари , позволявали си гледачка.ОК !
Ама сега каква друга работа имат , та не могат да си гледат детето?!

Стефанови имаха 2500 лева, а на Качанови дадоха 1250. Чудя се какво им пречи това детенце, при положение, че и двамата са напълно свободни? Тяхна си работа, но се излагат. Чудя се защо са влезли - богати си и нямат нужда от пари, а за шоу са последните хора, които биха ме забавлявали.

Давид е прав, че това си е екстра, при положение, че родителите са напълно свободни.

# 703
Вярвате ли в това, което Весо казва за баща си или е поредната му измишльотина?

Понеже след толкова много фантазии, в които вкара и съквартирантите и екипа на ББ, вече не знам дали да му вярвам.

По какъв повод беше сеанса с Владимирова? Весо ли е поискал или е по нейно желание?

# 704
Ако Ани Владимирова с визията си иска да направи реклама на клиники Торакс, то ако реша да си правя пластика, то със сигурност няма да е там Laughing

Общи условия

Активация на акаунт