Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 794
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 335
И аз като каза този "дело за бащинство" бая се опулих  Shocked Най-вероятно има нещо, щом така яростно крият от щерката за предния брак на майка и  Rolling Eyes Много чудно - уж крият, пък влизат там и едва ли не го заявяват  Crazy

Това го е казал на Курнела бившия, когато влезе сега в къщата ли?

НК го пита кога се е видял с Ицо очи в очи след сгаджосването му с Корнфлейкса и той каза нещо от сорта на "да, видяхме се преди делото за бащинство"  Whistling

# 1 336
  • Абсурдистан
baileys,
благодаря  Grinning

# 1 337
Еее, нее, признавам си, не спирате да ме изумявате! Как успявате да извъртите нещата винаги в ущърб на Ицо?! Щом искал да излезе значи имало нещо! Какво да има? Най-много да е спал с Корнелия докато е била женена, което естественно не е вярно и всички го знаят, но го приемам като най-лошия вариант. Оня си води любовницата тук, изневерявал многократно на съпругата си и с други жени. Другите двама наркомани и простаци. Да не ги продължавам нататъка, обаче Ицо го въртите на шиш, защото иска да излезе. Ами, не иска да прави циркове човека, има си принципи и наградата не му е цел на всяка цена. Ицо е човек, който изключително много държи на семейството си,Корнелия също. ЦИ го доказа.А вие си чоплете и си правете сценарии. Истината ще излезе. Grinning

# 1 338
# 1 339
Синеоч ,  Hug

# 1 340
Ще видите вие докато спорите за вашите любимци как Стефанови, а не дай си боже Чипеви грабнат наградата  Mr. Green

# 1 341
Ще видите вие докато спорите за вашите любимци как Стефанови, а не дай си боже Чипеви грабнат наградата  Mr. Green

Мани, мани..не думай!

По Раги гледах пак днешното предаване току що. И отново се издразних на Н.К. С последния му коментар покрай влизането на Петър. " Корнелия го посреща с прегръдка и му предлага сок, а Ицо гледа нервно!" хаха,Никииииии, поне ти не се излагай!

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 01:52 от gerka

# 1 342
Не мога да разбера аз едно,тоя Петърчо какво търси в къщата?За всички други посетители имам некво обяснение -за свекървището прекрасно,за влюбения датски принц,за татето дет не знае къде се намира по принцип,да не говоря за малката играчка на бат 'Тони,но тоя пич ми  се вижда стабилка ,как се е навил на тая простотия нз.Подозирам,че са му направили неустоимо финансово предложение.Иначе евала на Ицо ,ако наистина иска да излиза,нека да покаже на всички ,че му е през оная работа за "голямата награда' и предпочита да запази достойнството на семейството си.И само още нещо ,моля ви спрете с обидите по повод външния вид на хората в къщата ,като прочета -КУрнела ,траверса ,Травестита и ми иде да помоля тоя дето е писал да си сложи една снимчица да видим ,колко е прекрасен/а.....

# 1 343
Да си я продължават и доразвиват идилията у Варна Crossing Arms

В трепетно очакване съм сега да вкарат първия на Ели, брата на Добрин, адвоката на Паоло и Бойко Борисов за Колеви. И да побързат, че време не останА Mr. Green
само да добавя,футболиста за Сашка  Joy

гледах само влизането на Петър....ми нищо скандално

# 1 344
          Момичета, остана ли някъде гледане безплатно? Раги  не излъчва на живо, другият сайт, който имах също- споделете моля !

# 1 345
Аз искам любовна авантюра със Стефанова. Някоя/й да знае от кой квартал на Варна са?

# 1 346
  • София
Не мога да разбера аз едно,тоя Петърчо какво търси в къщата?
....
Подозирам,че са му направили неустоимо финансово предложение.

Самият Ицо това изкоментира: "Влязъл е малко пари да изкара!".
Интересно ми е каква ли сума са му предложили, та да влезе и да се
заминава с тая простотия. То се вижда, че човекът се чувства
отвсякъде не на място вътре, за разлика от Калина-Малина.
Ама, пусти пари...

# 1 347
Аз искам любовна авантюра със Стефанова. Някоя/й да знае от кой квартал на Варна са?
Търси самолета  Laughing

# 1 348
Ще видите вие докато спорите за вашите любимци как Стефанови, а не дай си боже Чипеви грабнат наградата  Mr. Green

Колеви ще са Peace Почти на 100% съм убедена. По план са те!
Затова и сега бързат да разкарат силните играчи - Качанови, Трифонови. Ако бяха останали на финалната права, никой не можеше да е сигурен как щяха да се развият нещата. Докато сега с истеричните и глуповати Чипеви, простаците наркомани Кузмови, дегредиралите Генчеви и безличните Стефанови, на Колеви пътят към финалната лента им е повече от открит.
Ако Христи и Корнелия излязат по някаква причина тези дни, само това ще е!

# 1 349
Аз пък мисля, че ще спечелят или Ицо и Корнелия, или Кузмови. Те са от самото начало в къщата, а освен тях не останаха стари, с изключение на Павлин и Сашка, които изобщо не ги виждам като победители.

Общи условия

Активация на акаунт