LOST - ФИНАЛЪТ

• 31 169
  • 408
  •   1
Отговори
# 75
  • somewhere over the rainbow
Фейо, МГМ, благодаря ви, че си правите труда да ми обяснявате нещата  bouquet Определено ги опростявате и така трябва. Още от началото не биваше толкова да се задълбваме в детайлите, ама ooooh! Все пак сериалът е за масовия зрител, не само за учени от БАН, та да търсим сложни обяснения Laughing Аз ги търсих през цялото време и за това сега остана една неудовлетвореност у мен.

# 76
  • UK
Нан, то точно това беше очарованието - че поставяше сума си неща за разискване и теоризиране Simple Smile
Но в крайна сметка, както каза Амидала - всеки човек различно може да обясни основните неща, а останалите наистина малко или много бяха къде на 100% обяснени, къде беше загатнато как са и оставено на зрителя да запълни картинката.

# 77
Мисля че дребните детайли се вписват, а и доста наблягаха на тях...и че ако го поосмислиш, ще видиш цялата картинка
Но все пак...това е само филм Laughing

# 78
Аз нищичко не разбрах  Mr. Green сега като ви чета, пак не разбирам  hahaha поне се нагледах на симпатични герои, здраве да е  Laughing

Ако може някой да ме светне за самолета накрая - в него се качиха няколко човека, част от тях се оказаха мъртви, други не. Ако е обсъждано, извинете, но само това искам да разбера  Rolling Eyes

# 79
Снощи късно изгледах THE END и за мен си беше точно КРАЯТ-хубав и разтърсващ.Ако загърбим "магичното",то за реалистите остава- живота,смърта и любовта.И опит да се пошегувам ,но за Надя,Саид явно се е пообъркал малко Laughing.То и на мен ми се струваше,че между Сойер и Кейт гори огнена страст,пък видяхме на кого все пак каза "обичам те" Wink.Много,много ми хареса мига,в който Клеър и Чарли си спомниха един за друг.

# 80
  • София
Накрая тези, които се качиха в самолета си бяха живи  Grinning
Евентуално са умрели след като са си изживяли живота след десетки години, Хърли може би е живял стотици или хиляди години като пазител на острова, а Бен като негов помощник.
Бащата на Джак го обясни - някои са умрели преди Джак, други след него, но всички те са създали алт.реалност след смъртта си, за да намерят себе си, да се срещнат с любимите си и да продължат напред.
Дано ме разбра, не ме бива в обясненията  Simple Smile

# 81
Дж. Дж. Ейбрамс за Джак и Кейт:
"Можем да поставим Джак и Кейт по улиците на Ню Йорк в пиковия час в Сряда и когато се разминат по улицата, те ще се спрат бавно и ще се погледнат преминавайки. Те са се срещали в предишен живот и ще се срещнат в следващия."Това е от интервю от 2007г.

# 82
А искате ли да добавим една анкетка - хареса ли ви финалът?  Simple Smile Да, не и средна работа например, да не са съвсем черно-бели отговорите с да и не. newsm78

# 83
Накрая тези, които се качиха в самолета си бяха живи  Grinning
Евентуално са умрели след като са си изживяли живота след десетки години, Хърли може би е живял стотици или хиляди години като пазител на острова, а Бен като негов помощник.
Бащата на Джак го обясни - някои са умрели преди Джак, други след него, но всички те са създали алт.реалност след смъртта си, за да намерят себе си, да се срещнат с любимите си и да продължат напред.
Дано ме разбра, не ме бива в обясненията  Simple Smile

newsm09
Благодаря, нямаше да се сетя, така нещата определено придобиват смисъл.

Много се смяхме с мъжа ми накрая като Хърли викаше Бен да влиза, а той каза, че не ще, сетихме се за Джоуи и асансьора  Joy Joy Joy

# 84
А защо всъщност Бен не отиде с тях? newsm78

# 85
Чак сега успях да изгледам финала с тия малчугани.. Crazy
Е това наистина беше невероятен финал...Ревах почти всяка една минута на всичките им спомени.. Simple Smile
Толкова много ще ми лииипсва LOST  Confused
Сега ще чета мненията ви.Аз просто нямам думии. Heart Eyes

# 86
А защо всъщност Бен не отиде с тях? newsm78

Ами май каза, че остава на острова, но не спомена конкретна причина? newsm78 Останаха Бен, Джак, Хюго, Роуз и мъжът й. Още някой?  newsm78

Колкото повече го мисля днеска финала, толкова повече ми харесва. Наистина добър последен епизод и много ще ми липсват и на мен! Sad

# 87
Да ,той остана на острова,но защо не се присъедини към всички накрая,или не са го обичали толкова..Simple Smile Или...не може да иде при тях защото и бая гадости свърши...нали каза че все пак прошката на Лок му върши някаква работа... Thinking

# 88
  • София
Според мен Бен сам не си е простил, няма нищо общо с прошката на другите  Thinking
Просто още не е готов да получи опрощение и покой за душата си.

За анкета - ако някой ми каже как се прави  Embarassed

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 18:48 от Amidala

# 89
  • UK
А и явно иска да се нарадва на живот, в който Алекс го обича и харесва, след като не е имал шанс приживе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт