Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 61 076
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
knitЗдравейте, мили момичета, обичащи плетенето на красоти!
Скоро попаднах на една красива жилетка и започнах да я плета за детето ми.
Една, две плетеници са неразгадаеми засега за мен и молбата ми към вас е, ако вие разчитате "езика" на тези красоти да ме научите на него  Peace newsm76
Аз нищо не виждам... (освен повредата да е в моя телевизор)

# 586

Засега неразгадаемо ми е след оризовата плетка на рамената - двата вида плетеници /другите са изплетени knit/.  Peace newsm76

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 12:51 от Didka_mama_na_Peteto

# 587
Биг Пуфана благодаря ти!
Поне виртуално да ви почерпя, пък друг път в плетаческото бъдещо кафене с бира! Joy

# 588
  • София
ДЕН НА ПЛЕТЕНЕТО - ВТОРИ ДУБЪЛ!!!! В София решихме да повторим! Този път по ракиено време. Езерото с лилиите в Борисовата градина, след 17,00 часа, събота - 19 юни. Поправителен изпит за тези, които не успяха да дойдат. И за тези, на които мнооооого им хареса! До скоро плетене!  Simple Smile

А биратааа?

# 589
Засега неразгадаемо ми е след оризовата плетка на рамената - двата вида плетеници /другите са изплетени knit/.  Peace newsm76

Дидка, ето ти мила, едната - http://prikachi.com/images/333/2234333A.jpg

Другата ми прилича на една, ама ... ще ровя още. 100%-ови Арани са си.

# 590
  • Пловдив
knitЗдравейте, мили момичета, обичащи плетенето на красоти!Скоро попаднах на една красива жилетка и започнах да я плета за детето ми.
Една, две плетеници са неразгадаеми засега за мен и молбата ми към вас е, ако вие разчитате "езика" на тези красоти да ме научите на него  Peace newsm76

Виж тук :
http://club.osinka.ru/topic-50342

Фиф , не съм Сиси/надявам се тя дя не се сърди ,че отговарям вместо нея/ , но ти предлагам тази тема за болерото:
http://club.osinka.ru/topic-40417?&start=0

# 591
  • София
Човека беше дошъл от Трявна по поканата на кмета за празника, който се провеждаше на Лятната естрада.....

Ми да ни прати от Трявна... Ние какво - като сме от Сф и трябва да сме пренебрегнати, така ли?
БирА! БирА! БирА!  Joy

# 592
  • София
Човека беше дошъл от Трявна по поканата на кмета за празника, който се провеждаше на Лятната естрада.....

Ми да ни прати от Трявна... Ние какво - като сме от Сф и трябва да сме пренебрегнати, така ли?
БирА! БирА! БирА!  Joy

Joy щях да ви дам координатите му, обаче сега съм в чужбина, а визитката му остана в къщи.

# 593
Тане, благодаря ти, че ме отмени! Аз докато се намухля да пиша.....
Това е правилното място. Някоя от осинките си е направила труда да начертае схеми.
Тях съм ползвала. Simple Smile

ЧРД на Номадка - жива здрава и много обичана

# 594
Big_pufanaТаne, - благодаря   ви!  Two Hearts

# 595
Арт майчееее,моля те кажи ми начина по който си плела розовата плетка  Praynig
Или,ако някоя знае,нека ми обесни това http://domoshar.com/archives/4157

П.П.Имам чувството ,че постовети ми не излизат в темата!Никой не ме забелязва и не ми отговаря   Thinking
Ако някоя от вас зададе въпрос и се отговаря  в  2-3странички!Ама ще ви се обидя вече  Crossing Arms

# 596
П.П.Имам чувството ,че постовети ми не излизат в темата!Никой не ме забелязва и не ми отговаря   Thinking
Ако някоя от вас зададе въпрос и се отговаря  в  2-3странички!Ама ще ви се обидя вече  Crossing Arms

Излагаш се, Хриси. В момента питаш точно Арт-мама. Аз виждам, че това са 2-3 наметки, между бримките, но нека тя си каже.

# 597
Арт майчееее,моля те кажи ми начина по който си плела розовата плетка  Praynig
Или,ако някоя знае,нека ми обесни това http://domoshar.com/archives/4157

П.П.Имам чувството ,че постовети ми не излизат в темата!Никой не ме забелязва и не ми отговаря   Thinking
Ако някоя от вас зададе въпрос и се отговаря  в  2-3странички!Ама ще ви се обидя вече  Crossing Arms

И ти не се обиждай. Това вече беше обяснявано как се плете по-назад из темата, арт мама ще ти обясни пак като се появи.
Пусках ти идея!!! за потника с късите презрамки, не разбрах дали си забелязала и какво направи с него.

Didka_mama_na_Peteto
, с каква прежда я плетеш? Красива е, обаче бяло... ooooh!

ЧРД на nomadka и на арт мама!!   nbirthday  ura newsm18  Party Time  costumed034 Tada

БирА! БирА! БирА!  Joy

Ама хич никак не забелязвам какво искаш, да знайш! ВъоПШТе, изобщо Mr. Green hahaha Mr. Green

Joy Joy

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 16:23 от dodofit

# 598
dodofit, здравей!
Преждата е от  пениран памук - не съм плела с по-хубав, естествен, мек конец и е жълта - патешко Grinning. babydust7

# 599

Това са изпуснати бримки. Плетеш 5 бримки лицево, намотаваш конеца около шиша с изплетените бримки 2 пъти, пак 5 бр. лицево, пак намотаваш 2 пъти. Опакова страна - 5 опакови, изпускаш намотаното от шиша с неоплетените и намотаваш на шиша с оплетените 2 пъти и т.н. Ще се получи платно с вертикални райета.

За да се получат веревни райета - от едната страна на 5-те бримки лицево наддаваш, а от другата свиваш.

Излязах за 2 кълбета, прибрах се с 10. Загубвам контрол.  Crazy

Предложение за следващо заглавие - Плетки игриви, на няколко бири!

Общи условия

Активация на акаунт