Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 72 018
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 920
  Те са направили своя избор, още с явяването на кастинга!
Ама то в началото това фемили беше представяно като положително.

# 1 921
Да, но нито един като е подписвал договор вероятно не е предполагал как до 9-то коляно ще им ровичкат в миналото и в кирливите ризи. Тоя сезон прекалиха и въобще не им прави чест, ще ме извиняват....
Това е шоу бе драга. Ако им кефне и до реброто Адамово ще ровичкат. Кое не им прави чест, това, че си гледат рейтинга на предаването ли? А чест ли прави на някакъв як добитък да върти интриги на гърба на друг? Всичко се връща (дет се вика). Той плете интриги, под прикритието, че има някаква стратегия... е, ББ си плете своите, за да му е голям.. рейтинга. Wink
Готов съм да се обзаложа, че тиквеника Трифонов се е бил в гърдите преди да влезе и е казвал: "Аз само да вляза, ще видите на ко ше го направя ББ"

# 1 922
  • София
Готов съм да се обзаложа, че тиквеника Трифонов се е бил в гърдите преди да влезе и е казвал: "Аз само да вляза, ще видите на ко ше го направя ББ"
newsm10

# 1 923
Ами това е целта на предаването, да си въртят интригите вътре, а не някой отвън.
Да ходят да разпитват селските клюкарки за някоя пикантерийка и хоп "шоу" вече станало.
И не знам с тези договори да не трябва те да плащат неустойки, щото нарушават формата и то много сериозно.
В началото беше казано че децата ще влизат, ама то не бяха свекърви, гаджета, любовници, бащи, баджанаци, че и  пръстени, хотели , тестове за бащинство....ей за това се нервят някои хора и с право.

# 1 924
До сега само ви четях, но реших да се включа в дебата.
Договора си е договор и юрист Стефанов много добре го знае. Който е решил да влиза в ББ, пък било и Фемили е предположил, че ще му вадят кирливите ризи. Не до 9-то ми и n-то коляно, ако прабаба му е прегрешила и за нея ще се хванат. Ако имаш нещо за криене, не можеш да мелиш брашно с други хора и си деспот, просто си стоиш у дома на дивана и само зяпаш.
Относно Ицо...направо ми се повдига от него. Егати и мъжа. Работя в колектив от 44 патки, една от друга по-големи интригантки и злобарки, но този Христо ги сложи всичките в малкия си джоб. Това, което обаче ме вбесява у него е голямото му самочувствие, без покритие. Работил за да издържа семейството си, Корнелия да си купува скъпи тоалети и незнам ти си още какво...че душко моя мъж да не бере от ливадата пред входа и да носи да пасем. И кое са марковите тоалети на жена ти, щом аз с моята голяма учителска заплата мога да си позволя да нося същите марки-да не ги споменавам, да не става реклама. Имал бизнес, ам чи кво търсиш вътре, като не ти трябват пари?

# 1 925
Sesana напълно съм съгласна с последните ти постове  Peace

Христо не се бунтува, защото има принципи и ги отстоява. Той просто пищи като ощипана мома  Laughing
Не му хареса простата истина, че може да командори само жена си и още някой по-заблуден. А той си вярваше, че може да подчини всеки.
Както и няма право да протестира срещу правилата на играта. Може да напусне, когато пожелае.  Mr. Green

Когато имаха игра в Хепито на два отбора и той подсказваше каза, че не важно как ще спечелиш, а да спечелиш. А после се опитва да ме убеди, че ни би излъгал за половин милион. Айде бе  Crossing Arms

# 1 926
  • София

Цитат
Имал бизнес, ам чи кво търсиш вътре, като не ти трябват пари?

Еее, друго си е лятно време, да идва на почивка в новия апартамент с новата кола!

# 1 927
Добре бе, ако има някакъв нарушен договор (а може и да няма такава клауза) да го изкарат на секундата. Служебна елиминация. Какво им пречи?

# 1 928
  • София
Добре бе, ако има някакъв нарушен договор (а може и да няма такава клауза) да го изкарат на секундата. Служебна елиминация. Какво им пречи?
Печалбата им пречи, що да го гонят служебно,като могат да накарат хората да гласуват и да пращат смс-и.Или по-точно липсата на такава, като няма гласуване.

# 1 929

Цитат

Еее, друго си е лятно време, да идва на почивка в новия апартамент с новата кола!

Абе, верно друго си е, ама да се наведеш толкова...само заради една почивка и то при все, че си СУПЕРМЕН, ЧОВЕКА ПРИНЦИП

# 1 930
  • Gone with the wind
От всички останали най-харесвам Колеви - бих искала те да спечелят. От друга страна обаче ми се ще парите да отидат в по-младо семейство.
От по-младите:
Стефанови ми харесват от това, което видях, НО - те се пазят страшно много, определено прочетеното за Добрин и отказа им да участват в ЦИ ми повлия по 1 или друг начин /според мен се опитва да скрие нещо/.
Чипеви - ц, нИ стават. Павлин определено ми харесва повече от Сашка, защото има много добро виждане бърху нещата, винаги усеща на къде духа вятъра, знае кога да замълчи и какво да премълчи.
Трифонови - Ицо ми бърка в здравето с желанието му всички да му вървят по свирката. Ако не му ойдисваш си му враг. В интерес на истината до мисията със старческия дом ги харесвах, но тогава много ми падна в очите с мрънкането и настройването на всички заради парцалите на Анджелика и как после се направи на света вода ненапита, как не било вярно и т.н. И оттам нататък имаше още много изпълнения - гледали сте го, да не преразказвам.  
Та остават Кузмови като най-малкото зло според мен.

# 1 931
vania_61, я ги кажи тези толкова маркови марки, че ми стана интересно.
Ако са толкова известни и скъпи /а не Данчо & Гергана, от гаража/, вярвам, че нямат нужда от реклама във форума и администраторите няма да се разсърдят. Laughing

Аз Трифонови все по анцузи ги виждам. Колкото и да е марков един анцуг, това не го прави смокинг в крайна сметка.
Корнелия слага чат-пат и други тоалетчета, кое от кое по ъъъъъ шармантни / да ги наречем /.

# 1 932
Бианkа, карах по смемени. Беше на един лайф, когато се защитаваше. Това, което каза е, че Корнелия се облича най-добре от всички и ходи с маркови дрехи, и била с най-шармантните дрехи...нещо от сорта.
Това, което имах предвид е, че аз се нося спортно, просто ми е удобно, да не говорим, че физиката ми е 48 кг, на 160 см и роклите хич не ми тичат. Шокирах се от факта, че ежедневно, спортно облекло като Adidas и другите подобни за него са марково облекло. Явно в техния край са, защото у нас в провинцията-  from the gheto, Plovdiv, са си чисто и просто ежедневна дреха.

# 1 933
  • София

Цитат

Абе, верно друго си е, ама да се наведеш толкова...само заради една почивка и то при все, че си СУПЕРМЕН, ЧОВЕКА ПРИНЦИП
Е, той си се навежда яко, но се опитва да се оправдае с мрънкане, за пред хората, за това навеждане.Един вид аз не съм такъв и не искам, ама съм принуден!

vania_61, я ги кажи тези толкова маркови марки, че ми стана интересно.
Ако са толкова известни и скъпи /а не Данчо & Гергана, от гаража/, вярвам, че нямат нужда от реклама във форума и администраторите няма да се разсърдят. Laughing

Аз Трифонови все по анцузи ги виждам. Колкото и да е марков един анцуг, това не го прави смокинг в крайна сметка.
Корнелия слага чат-пат и други тоалетчета, кое от кое по ъъъъъ шармантни / да ги наречем /.
  hahaha  Joy Много ми хареса!

# 1 934
Много ми е интересно защо до сега никъде не лъсна по списания Елеонора...
какво станя с тях?

Общи условия

Активация на акаунт