Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 792
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Какво е казал Павлин на Антония Петрова? Разчитам на вас, защото ми привключват каналите.
Тя честно ли била спечелила титлата.
Има една приказка "Пази, Боже, сляпо да прогледа!" Представям си ако спечелят наградата как ще се държат! Пепел ми на устата!

Преди няколко страници точно това писах че зло с пари става голямо зло.

# 2 311
Някой може ли да ми припомни
Веселин на кой въпрос изгоря?
Ели видях, но не помня как
приключи тяхната ЦИ.

# 2 312
  • при моите деца .....

Ама и го каза Павлин на Миската Антония .
А той защо не отговори на въпроса, а напада?
Незнам те Чипеви много наострени нещо,сърдити на целия свят Mr. GreenАма просто се изкефих как и го каза и тя занемя за момент.
Има една приказка "Пази, Боже, сляпо да прогледа!" Представям си ако спечелят наградата как ще се държат! Пепел ми на устата!

Eто от това ме е страх и на регионален признак НЕ СЪМ да тях  Sick

# 2 313
С днешното представяне утре Чипеви излизат с 200.

# 2 314
С днешното представяне утре Чипеви излизат с 200.

Чакай, още не сме видяли
Трифонови. hahaha
Ицката е доста способен.

# 2 315
  • Пловдив
А какво каза Маги на Чипеви,че изпуснах.

# 2 316
  ЕЕ тия Чипеви са много противни и злобни хора  Sick

# 2 317
  • София
А какво каза Маги на Чипеви,че изпуснах.

Че никой не го номинира не защото е силен а защото никой не го смята за такъв.

Ох мале какви са ми псевдоморалисти.............
Значи за другите дай дай дай простотии ама за нас нищо такова! Ама пък и защитникка им и той на тяхното ниво!

Сашо Сашо с тая разлика че ние дето сме вън не сме си дали гъза под наем та да ни разнасят срамотиите. Акъл трябва Саше не само ядене!

# 2 318
Благодаря Мата  bouquet!

# 2 319
Сашке, Сашкееее
ами какво хубаво да
се каже за вашето
семейство бееееее?

# 2 320
Какво е казал Павлин на Антония Петрова? Разчитам на вас, защото ми привключват каналите.

Каза й перефразирам по памет: нещо от рода на това, да не му се прави много и да го критикува, като се знае как си е спечелила титлата тя. А тя му зададе съвсем нормален въпрос и то със съвсем нормален тон, без да се подиграва.

Не мога да си представя как може мъж да говори така на жена, още повече, че не я познава. Много грозно беше. И жена му мълчи като пукал, даже останах с впечатление, че е доволна ...
Ако чуя мъжът ми да говори така на друга жена, не знам просто ....  ooooh! Sick

# 2 321
  • София
Ше има да почака Сашо за водка.

Тю върна се сина ми и няма да мога да коментирам Ицеви с вас. Ще пиша докато мога и ако изчезна да знаете че много ме е яд ама нямам избор...........

# 2 322
Гробаря изгоря ако се не лъжа на въпрос от рода на "Казвал ли си че искаш да  изнасилиш Елеонора" той отговори "не".
Според мен Чипеви усещат, че шанса да си идат в понеделник е огромен,че са бита карта и затова смятат че няма какво да губят вече и се държат по този арогантен начин.

# 2 323
  • при моите деца .....
Аз тази вечер харесвам миската, естествена, говори добре - да не ме упрекнете, че се е подготвила, парира добре простоватата атака на Пауло......
Имам своите притиснения, че Чипеви ще спечелят, затова са нагли, когато някои се опита да ги "нападне"

# 2 324
Гробаря изгоря ако се не лъжа на въпрос от рода на "Казвал ли си че искаш да  изнасилиш Елеонора" той отговори "не".

Точно на този въпрос изгоря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт