Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 693
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 490
Доказателства има написах ги днес и пак ще ги повторя!!!

Христо нали каза дайте ми видео доказателства. Ето ги:
1. Когато разнясяше слухове че Петрови имали сделка с биг брадър и биле вътрешни хора. По този повод дори носи табела "Аз говоря лъжи".
2. Излъга чрез подсказване на съотборник за световното първенство по футбол в една игра в Хепи.
3. Христо и Павлин бяха в основата за лъжливата мисия за секса между Давид и Елеонора. Христо е участник на склоняването на давид към лъжа!

Макар и на границата между съзнателна и несъзнателна лъжа, Христо е лъгал в играта Биг Брадър, следователно има вероятност да излъже и в БЪДЕЩЕ!!!!

Ако това по горното го засечете още на 5-6 сайта, не се чудете.
Доброволно си признавам че аз съм го пуснала.

Да го види някой от продуцентите и ако случайно до сега не му е хрумнало.......та да се възползва. Искам да видя как ще реагира Христо.

И аз  Peace Но пак ще ги извърти нещата,че е нагласено

# 2 491
Явора,наистина е време  Laughing успокой се малко,момиче.Интересно ще ми е да те видя как реагираш за неща ,които те засягат пряко и лично?С нещата които написа последните дни ,ме превърна от човек не понасящ Ицо в негов защитник   ooooh!

# 2 492
Явора,наистина е време  Laughing успокой се малко,момиче.Интересно ще ми е да те видя как реагираш за неща ,които те засягат пряко и лично?С нещата които написа последните дни ,ме превърна от човек не понасящ Ицо в негов защитник   ooooh!

Имаш 3 мнения в темата и те са в подкрепа на И и К  ooooh!

# 2 493
  • София
и какво сега, утре финалът ли е?

# 2 494
и какво сега, утре финалът ли е?

На 10.06 е  Peace

На Дидито как й трепереше днес гласеца като обясняваше за ЦИ

# 2 495
  • Варна/Лондон

Имаш 3 мнения в темата и те са в подкрепа на И и К  ooooh!
Ние сме я превърнали в това кето е. Laughing Не ги е харесвала, но като ни е чела как ги,,нападаме'' и не устискала...и не само тя.
Щом Чипеви дръпнаха напред в нашата  анкета сравнени с Трифонови, е ясно колко подръжници са му останали на Ицето, поне тук де.
То и аз се принудих да съм за Шашка...

# 2 496
Явора, това във форума на ББ ти ли си го писала или са го копнали от тук?

"Утре на елиминациите посочете на Христо къде е излъгал, има такива видеоматериали. Въпреки че въпроса беше не дали е излъгал, а би ли излъгал.

Той нали каза ДАЙТЕ МИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Ето ги доказателствата:
1. Когато разнясяше слухове че Петрови имали сделка с биг брадър и биле вътрешни хора. По този повод дори носи табела "Аз говоря лъжи".
2. Излъга чрез подсказване на съоптборник за световното първенство по футбол в една игра В Хепи.
3. Христо и Павлин бяха в основата за лъжливата мисия за секса между Давид и Елеонора.

Макар и несъзнателно Христо е лъгал в играта Биг Брадър, следователно вероятно БИ ИЗЛЪГАЛ И ЗА В БЪДЕЩЕ !!!!
Детектора си показа самата истина!!!!!! Покажете му кадрите!"

# 2 497
  • Ænima/Albuquerque

Ако това по горното го засечете още на 5-6 сайта, не се чудете.
Доброволно си признавам че аз съм го пуснала.

Е тя си призна най-откровено... Laughing

# 2 498
http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=2&post=105300

Тук си пише за изнасилванията на Добрин. Някое момиче дали няма да събере смелост и да се яви в студиото и да затвори устата на въздушната сервитьорка?

Като гледам как централно са останали снимките на Кузмови на първия ред в сайта на ББ, ми изглежда,че те ще вземат наградата  Mr. Green

# 2 499
Тъйииии, довечера ще гледаме сълзи и сополи от грозновати мутри?  Crazy

# 2 500
Ето ме.
Добро утро!

Нито съм гледала, нито пък чела. Сега ще се връщам назад.
Само от последните страници да допълня на Явора списъка с лъжите на Христо:
1. Излъга, че не е знаел, че Деси няма да влиза в къщата когато Петър беше вътре.
2. Излъга, че се е подпрял на огледалото и то е паднало, а не че умишлено го изтръгна от стената.
3. Снощи излъга, че Корнелия само си е мислила да пуши трева, а после тя каза,, че е запалила и й замирисало гадно(тук и тя лъже-направо си се е напушила, ама как да го кажат като това беше основното им нападение срещу Кузмови. Абсолютни смешници)
Всичкото им е лъжа на тия вътре в къщата. Всичко!!!!! Нека продуцентите да изкарат наговарянията им кога и какво да говорят, че да спре да се ежи тоя пуяк.

Има и още лъжи, но съм още сънена и бавно загрявам.

# 2 501
Е ти пък как видя, че се е напушила?
Няма нужда от детектор на лъжата. Направо при някои от форума да минат

# 2 502
Не съм видяла, но след като първата им работа е да започнат да се оправдават и двамата казват различна версия, значи лъжат.
Христо направо си излъга в случая, а пък това, че не даде думата на жена си да каже какво е, а говори вместо нея...... ooooh!
И накрая хората от ЦИ са виновни, а не те.

Няма нужда от детектор на лъжата. Направо при някои от форума да минат

Много си личи, когато някой се опитва да прикрие нещо и започне да бръщолеви, та чак забравя какво е тръгнал да защитава.
А това, че някой им вярва.......то и Чипеви им вярват.

# 2 503
  • Пловдив
Абе ще се разбере накрая, че нищо от тяхните взаимоотношения не е това, което изглежда.То и на мен ми е трудно да повярвам как Ели е пребивана от първия си съпруг, а сега Веско я гали с перце.Еееее, тази пуста Цена на истината.За едни съквартиранти: браво, че отказаха, за други: ЦИ е мерило за морал.Естествено, че ЦИ е най-манипулативното и противно издевателство, а не средство да установяване на истината.Те Стефанови ако беше толкова забавно щяха да участват.

# 2 504
  • Варна
НОВА ПОСЛЕДНА ТЕМАААА

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 08:52 от mari6a

Общи условия

Активация на акаунт