На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 861
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Е, ако е с гривни - да. Звучи доста "цинцърски" обаче - колко можеш да изядеш, за няколко часа!!! Twisted Evil

Други 5-звездни хотели пък изискват заплащане за сейфа, или не сменят плажните хавлии всеки ден. Всеки си има своя калкулация  Peace

# 211
Кажете как е в другите хотели - телевизионните канали - има ли между тях и българския сателитен канал? Защото в Емре нямаше и нямаше възможност и да си го намерим. Бяха кодирали тази опция. 

# 212
При нас (Риксос Премиум Белек) не сме плащали абсолютно нищо допълнително. Плажни хавлии всеки си взема ежедневно, по колкото иска, от една "къщичка" между плажа и басейните и след като си тръгне ги оставя на шезлонга. Персонала си ги събира вечерта. Мен ако питате, това си е абсолютно разточителство, защото някой злоупотребяваха, и вместо да си вземат по една на човек, вземаха по две-три. Нали се сещате, че после всичко това се пере и глади ...
Що се отнася до сателитните канали, не знам въобще какви телевизии имаше, тъй като за цялото време само един път включихме телевизор, нацелихме някакъв музикален канал и след като го изключихме, повече не се сетихме за него.

# 213
  • Germany
Здравейте,
Ние се завърнахме в събота и се включвам да се отчета Simple Smile
Бяхме в Белек в IC Santai. Като цяло не сме много доволни. Стаите бяха малки, обслужването нелюбезно, не беше много чисто  Confused. Храната беше добра, но почти всички беше люто дори и в детската част на ресторанта  Shocked. Персонала беше нацупен и не говореше английски. Първата вечер ни сложиха в ужасно шумна стая и чак след намесата на нашата агентка я смениха. Чакахме да ни донесат предварително заявената кошара за бебето 3 часа. Иначе е зелено, с много басейни, но с недостатъчно шезлонги, та тичахме сутрин да си мятаме кърпите в 8,00 за да има къде да седнем. Определено този хотел не е нашето място и няма да повторим там. Агентката от Астрал,  която беше супер мила и готина ни препоръча други 2 хотела пак там, та догодина ще опитаме пак.

# 214
Що се отнася до сателитните канали, не знам въобще какви телевизии имаше, тъй като за цялото време само един път включихме телевизор, нацелихме някакъв музикален канал и след като го изключихме, повече не се сетихме за него.

То и при нас беше така, но все пак се почуствхме пренебрегнати. Имаше канали на доста езици, а това, че почиват там и българи не се отчита като факт.

# 215
Бо, едва ли в някой хотел ще намериш програма на български език. Твърде малко сме в сравнение с немските и руски туристи.

Moni, искам да попитам, климатикът наистина ли работеше само в определени часове?

Не знам дали споменах, но в началото на юни ни се отвори възможност да отидем на почивка и аз трескаво затърсих хотели, но се оказа, че всички хубави са пълни през този период, даже за някои полети нямаше места. Един от малкото хотели със свободни стаи беше IC Santai, а на всичко отгоре и цената му беше по-ниска, защото е промоционална. Заех се да го проучвам основно и прочетох и добри, и лоши отзиви, но почасовата работа на климатика съвсем ме отказа и в крайна сметка си останахме в България. Wink

# 216
  • Germany
Марги, нямам идея за климатика, защото не сме ползвали. В лобито беше непрекъснато супер студено, в ресторанта беше добре, но за стаите не знам.

# 217
Moni , съжалявам .
Ние като бяхме нямаше нито един от тези проблеми. Климатика си  работеше непрекъснато. Обслужването бе идеално. Беше идеално чисто. Храната не бе люта. Персонала говореше английски и бе любезен. Недостиг на шезлонги също нямаше. Тогава и отзивите за него бяха изцяло положителни. Жалко ако е паднало нивото.

# 218
Здравейте момичета моля ако някой знае за Миракъл хотел във ресторантите  със резервация  колко се плащта вход  и вобщте как е там

# 219
  • София
Здравейте момичета моля ако някой знае за Миракъл хотел във ресторантите  със резервация  колко се плащта вход  и вобщте как е там

Предстои ни да ходим там и доколкото си спомням от четенето на отзиви за този хотел май беие по 10 евро на човек и деца над 12 г. Ако бъркам нека някой ме поправи.
А иначе затова как разбират кой кога е дошъл и си тръгва Татяна го е обяснила - махат гривните или слагат друг цвят.
Еими това съобщение за Миракъл се е появило тези дни, защото аз често проверявам. Явно ще спретна сандвич на малкия от закуската, за да обядва или ако гьозлеметата започват от 11 ч. ще му взема тях . Ще го мислим на място.

# 220
  • Beyond the Frontiers
Септември искаме да се възползваме от чартърите от Варна.
Спряла съм се на няколко хотела и ще съм благодарна, ако някой сподели впечатления

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA www.crystalhotels.com.tr

AMARA CLUB MARINE HV-1  www.amaraworld.com

Лично аз съм с две ръце за Амарата -най-добрата кухня, която видях. Имайте в предвид, че настаняването е в ниски 2 етажни сгради,а градината е като джунгла. Имат страхотни детски площадки.

За гривните- по-принцип е въпрос на хотелска политика. В България също го прилагаме този номер -в 12 часа с напускането на стаята се режат гривните.

# 221
Явно в случая на Миръкъл е имало много оплаквания срещу тази политика и за това са го написали сега в сайта, за да уведомят пътниците та да нямат основа за оплакване после ("ами да сте чели в сайта!")  Wink А ако не ме лъже паметта, още миналото лято се коментираше тази политика на този хотел и помня как някой беше отишъл сам на рецепцията за да освобождава стаята, и другите членове на семейството така си останаха с гривните до последно и се възползаха от ОИ, та и на човека който ги беше отрегистрирал бяха носили напитки и др.

Габин, и в нашия хотел всеки ден ти се полагаше чиста плажна хавлия, и сейфа беше включен в цената, но....разни хотели, разни политики  Peace

Мони, много жалко че не останахте доволни от хотела  Sad  Дано това не ви е развалило цялата почивка! А кои хотели ви препоръчаха за догодина?

# 222
  • Paradise
Тази година съм в голяма чуденка какво точно да избера за лятната почивка.
До тук колебанията са ми между http://www.carpediemclaroshotel.com/ и http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/summer/hotel.html?hid=85839& … 8&ohid=268831.

Нямам желание да съм в един хотел с тълпи руснаци, затова и не поглеждам към амарите (нали те се предлагат от Тез тур).

Като краен вариант е някъде в Мармарис (Ичмелер) с единствената идея да отидем Родос.
Та в тази връзка, имате ли идея за хотел с пързалки водни, аквапарк или подобни забавления, подходящ за почивка с 5-годишно хлапе?

Ще съм ви безкрайно благодарна! Simple Smile

# 223
Охо, Пипинс  Hug

За Карпе Дием Кларос четох тия дни в немския холидейчек, че било пълно с руснаци. Дори българите се споменават (не с лошо  Naughty - просто казват, че преобладяват руските (на 1во място) и българските гости)  Laughing

Turquoise пък в холидейчек има рейтинг 5.4 и 98% го препоръчват, получи и призма за един от 100те най-добри (според гостите) хотели в целия свят.

Та, ако се колебаеш между двата хотела, лично за мен избора е лесен  Laughing

За Амара не мисля че ще има тълпи руснаци. Сега проверих за Амара Бийч Ризорт, ами хвалят го много и имало само малко руснаци и предимно немци (Пипинс е германофил, за това го пиша  Mr. Green )

Иначе бих ти препоръчала хотелите на веригата Меджик Лайф, там са предимно западно-европейци  Wink  и имат и водни пързалки, особено този в Белек. Само че не се предлагат в БГ  Sad 

# 224
Относно Мирикъл,сейфа не се плаща ,бг канали май нямаше.
Ние също бяхме предвидили варианта,ако ни свалят гривните и затова само мъжът ми отиде да издаде стаята.Но и той си остана със същия цвят гривна.В хотела има на достатъчно места където може да се яде.На бара до басейна сутрин от 10 или 11 часа правят хамбургери,пържени картофи.Гюзлеми  са забутани в една полянка и там е само жената ,която ги прави.
А и не смятам ,че някой ще гледа с каква гривна си.Ние като бяхме имаше хора с различен цвят гривни,но никой не остана гладен.
Относно алакарт ресторантите дете до 13 год. е безплатно.Но незнам какъв е смисала да се ходи там.  В ресторанта има и риба и пици ,спагети.

Найстина ще е жалко ,ако наистина от хотела са въвели тази практика да свалят гривните.Ние бяхме много доволни от хотела и като чистото,стай,храна абе от всичко.Даже го мислих ,като резервен вариянт за тази година.

Общи условия

Активация на акаунт