На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 830
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Тез не комуникират пряко с клиентите, резервации се правят през туристически агенции, които предлагат техните пакети.

# 601
  • София
Sunsunny, плажа на Дивата е много хубав, морето е страхотно, но това май е единственото му предимство пред Делфин Де Лукс.
На мен много ми харесва в Де Лукса анимацията, как е разположено всичко в хотела - има релакс басейн, където може да си почиваш, пък ако обичаш шума може да отидеш на басейна с анимацията.

# 602
Добре завърнали се   bouquet Благодаря за разказите!
Радост Николова-прочети поста на А6 това е градчето,което е много удобно за нощувка преди Кушадасъ или Бодрум.  Peace

# 603
cvete1 благодаря че се включи с отговор по моя въпрос. Hug Ние всъщност точно на това държим - хубавия плаж и за това се и насочихме към този хотел.
Мога да се похваля че дилемата ми е решена - хотела е Делфин Дива, чакаме само днес да ни потвърдят резервацията.
Благодаря на всички момичета, които се включиха, помогнахте ми много! Hug
мама Мони, А6 - пишете без да се притеснявате, всичко си е полезно. Независимо, че тези хотели не ми бяха в дилемата, пак ми беше интересно да чета. Дори имаше полезно инфо и за нашия хотел.  Hug Всичко чета аз - от...до.
Ами това е от мен, вече чакам момента на тръгването, ама то си има още време. Охх... дано ни хареса. Сега с това взех да се терзая, ама не ми обръщайте внимание. Mr. Green

# 604
Благодаря и аз за хубавите разкази на мама Мони и А6Hug

На мен от сутринта ми е тръгнало на разкази за почивки в Турция.
Мой колега от стаята ми се завърна днес на работа след почивка в Мармарис. Понеже той резервира чрез Емералд Травел и е станала грешка с резервацията му (както се случи с Тони в същата агенция), реших да споделя тук неговия случай.

Значи той и жена му резервираха в Мармарис хотел Паша Бийч 4*, избираха хората, харесаха си го.
Тръгват от София с автобус, с човек от Емералд, и някъде към средата на пътя, след Дарданелите някъде, служителят на Емералд им казва кротко, че резервациите им за Паша Бийч хотел не са потвърдени, ще ги настанят другаде, агенцията ще ги компенсира като ги настанят в по-луксозни стаи. Отдалечен от Мармарис хотел, но по-хубав и 5-звезден Mr. Green
Колегата ми и жена му няма как да реагират адакватно в тази ситуация, понеже вече са по-близо до Мармарис, отколкото до София.  Mr. Green
Водят ги в хотел Гранд Марес, който не е баш в Мармарис, ами близо до, води се в Ичмелер мисля. Настанили са ги в апартамент - двама души са се ширили доволно. Simple Smile Хотелът се води 5 звезди. Колегата ми сега гледа цените на този хотел и казва, че е платил 680 евро, а са почивали за 1050 евро. Значи Емералд добре са ги компенсирали, погледнато от този ъгъл. То вероятно за агенцията сметките са други.

Като цяло колегата ми е доволен от престоя в Гранд Марес, няма да разказвам подробности сега, защото не това е целта на поста ми. Ако някой се интересува от този хотел, да пита конкретно.  Peace
Аз само искам да споделя поредното разочарование от Емералд Травел. Добре че, колегата ми и жена му не са претенциозни клиенти и са извлекли максимално най-доброто от ситуацията и са изкарали една хубава почивка. Което не е благодарение на Емералд Naughty
Тази агенция вече влезе в моя черен списък.  Sunglasses

# 605
Явно при Емералд това не е изключение, а практика  Twisted Evil

# 606
То така ще излезе,че ние късмет сме имали  Simple Smile
На тия хора поне компенсацията е добра -това вече наистина е компенсация от 4зв в 5 става.
Сънсъни -гарантирам ,че ще ти хареса.  Grinning

# 607
  • Пловдив
Аз съм от доволните от Емералд. Може и късмет да е било , не знам но всичко си беше така както го бяхме резервирали.

# 608
То и нашето беше ама се плаша като чета чуждите перипетии ...

# 609
  • София
Момичета мерси за топлото посрещане Hug
А6 добре дошла  bouquet Сега ще ти разгледам снимките.
Качих и нашите, но са от телефон и не е супер качеството - http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=18343#!/photo.php?pid=322834&id=1690437193
На повечето снимки ние сме се снимали и не толкова хотела, но поне сте гледали много снимки от него и ще ме извините Grinning
Sunsunny доволна ще си от Дивата. Семейството казаха, че всичко е на ниво.
За Симената напълно подкрепям.

# 610
Не мога да видя снимкитеееее Sad

# 611
  • София
А сега http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=18343#!/photo.php?pid=322834&id=1690437193

Май ще стане ако се копира адреса и се пейстне.

# 612
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някой може ли да даде отзиви за
http://www.kervansarayhotels.com/eng/bodrum/foto-galeri.html#
http://www.aquafantasy.com/aquapark.asp?lang=en

# 613
  • София
ДейзиГ за аквафентъзи последните страници четох поне 2 отзива, попрегледай  Hug

# 614
Марги,какво стана с вас,ще пътувате ли?
Ние продължаваме да чакаме нещо изгодно за август.
Ако някой зърне нещо добро за след 7 .08 да пише  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт