На море в Турция - all inclusive, тема 10

• 76 802
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Тез Тур нямат оферти Варна-Лара Анталия,

имат, имат, http://www.teztour.bg/spohotels2.php?spoid=4141152 виждам Кервансерай Лара, Риксос Ларес, Мелас Лара, Барут Лара и Миракъл  примерно  Peace

# 631
  • Beyond the Frontiers
Мама Мони много хубави снимки  Peace
Тез Тур нямат оферти Варна-Лара Анталия,в др. линк на Гал. пътешественик има.
Другият вариант е, ако сте харесали хотел влизате в описание - цени /най-отдолу - и отваря едни таблички, на всяка в заглавието й пише за полет от къде е.

Търсеща72, запълнена ви е кутията и няма как да отговоря.

# 632
Мама Мони, много хубави снимки сте направили, особено като се има предвид, че ви се е прецакал фотоапарата. Добре, че сте се справили със снимането, защото не мога да си представя да отиде човек на хубава почивка и да се върне без снимки. За мен това би било трагедия. Wink Тази година ни се прецака мемори картата с част от снимките от почивката ни и аз буквално не можах да спя от яд.
Сега да те питам за хотела - четох, че предлагат много морска храна, така ли е? За мен това е много важно условие при избора на хотел. Ако има хубава риба и морски дарове, не ни трябва друга храна на нашето семейство. На една от снимките забелязах детско влакче - то на територията на хотела ли е и безплатно ли е? Има ли други атракциони за деца, освен детската площадка, която изглежда доста добре?

# 633
  • София
Марги точно мемори картата ми се скапа. Щях да се изям, но като цяло стават и тия.
Детските атракциони (не са малко) са платени - влакчето за 10 мин. беше 5 евро ако не бъркам newsm78 Отделно имаше електронни игри, колички, отстрани на влакчето ако се загледаш има и от тези приспособления оф като не знам как се казва... завързват те с ластици и те пускат нагоре Embarassed леле как го обясних ама дано се сетиш. Има и бабути за скачане. Не мога да ти кажа точните цени, защото малкия не прояви интерес, погледнах ги и не ми се сториха скъпи определено.
За морската храна - признавам аз не съм любител, но мъжът ми хапваше та от това, което видях от него и докато си избирах храна за мен винаги имаше риба - ципура, лаврак, още някаква незнайно каква, панирана бяла риба, няколко пъти калмари соте, веднъж май имаше риба меч, морски салати. Не знам дали това е много или не просто аз не обръщам внимание на рибните неща.

П.П. Ако искате вярвайте, но нещо съм се смахнала - вече гледам хотели за догодина Grinning

# 634
тези приспособления оф като не знам как се казва... завързват те с ластици и те пускат нагоре Embarassed леле как го обясних ама дано се сетиш.

Бънджи  Wink  И батути  Grinning

И аз гледам хотел за догодина, а този за тази година го резервирахме миналата  Mr. Green

# 635
някой резервирал ли е през weg.de? кога точно идват ваучерите, хартиени ли са или електронни /по-мейла/?
къде мога да напиша с колко легла искам да е стаята?

# 636
  • Beyond the Frontiers
някой резервирал ли е през weg.de? кога точно идват ваучерите, хартиени ли са или електронни /по-мейла/?
Доколкото виждам, като използваш търсачката по услуги излизат предложенията и отстрани можеш да окажеш точно колко възрастни, деца и т.н сте.

# 637
Мама МОНИ,разкошни снимки!
Върна ме към спомени от мин.год.
Ами това влакче от Мирикъла ли е?Мин.год.май не видях такова  newsm78 или някъде съм дремела  Embarassed

# 638
Сигурно влакчето е нова придобивка - и аз не го помня  newsm78

# 639
Доколкото виждам, като използваш търсачката по услуги излизат предложенията и отстрани можеш да окажеш точно колко възрастни, деца и т.н сте.

да, ясно ми е това, но никъде няма къде да се избере с колко легла да е
защото двама възрастни може и на спалня, но и на туин бедс, нали така Simple Smile

# 640
  • Beyond the Frontiers
Ясно, не виждам такава опция и аз. Най-вероятно цената е една и съща и съответно може само чрез нкакъв вид допълнително изискване/ желание на туриста да се уточни.

# 641
  • София
Детските атракциони (не са малко) са платени - влакчето за 10 мин. беше 5 евро ако не бъркам newsm78 Отделно имаше електронни игри, колички, отстрани на влакчето ако се загледаш има и от тези приспособления оф като не знам как се казва... завързват те с ластици и те пускат нагоре Embarassed леле как го обясних ама дано се сетиш. Има и бабути за скачане. Не мога да ти кажа точните цени, защото малкия не прояви интерес, погледнах ги и не ми се сториха скъпи определено.
П.П. Ако искате вярвайте, но нещо съм се смахнала - вече гледам хотели за догодина Grinning
Ако в нашия хотел лунапарка е платен (обявен е за безплатен) буквално ще умра. Детето хич и няма само да ги погледне. Ще ни разбие почивката от църкане, че иска да се вози, а 5 евро на едно влакче си е скъпо удоволствие според мен  ooooh!

# 642
  • София
тези приспособления оф като не знам как се казва... завързват те с ластици и те пускат нагоре Embarassed леле как го обясних ама дано се сетиш.

Бънджи  Wink  И батути  Grinning

Вярно, че така се казваше - бънджи Embarassed
Влакчето, батутите и бънджито май са от тази година, защото гледах страшно много снимки на хотела и никъде не ги видях та затова така мисля.
450 щом ви пише, че лунапарка е безплатен значи е така не се притеснявай. В Миракъл това изобщо го няма като опция, но не ме е притеснявала знам си детето. Дай му море и топка да рита и това е Laughing
 Да попитам - плажът на Сиде е пясък нали така за всички хотели? А Белек? На нас определено ни трябва пясъчен плаж. Таня значи не съм единствената, която вече се оглежда за догодина Peace Махнахте ли гипса на малката?

# 643
450-кой е вашия хотел?
Татяна какво значи  RundumSorglos в тоя немския сайт и само по банков път ли се плаща?
Харесах цената която дава за Палома Султан в Йоздере  Simple Smile Ще гледам още ама като знам банковия превод колко евро ще глътне.... ooooh!

Тръгнах да проверявам тук за резервация обаче иска регистрация и задължително адрес,там обаче няма България в менюто  Tired
  ------------С аквапарк е в Белек Magic Life Waterworld Imperial http://www.magiclife.com/clubuebersicht/clubdetails/clubs/club_m … d_imperial-1.html

----------------------------------
Писах се Румъния ама как ще направя после резервация,разпечатват ли се ваучери ?

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 18:03 от mimozata

# 644
  • Beyond the Frontiers
Мимозата, буквален превод : "Безгрижни през цялото време"
Аз сравних цените на този сайт и тези на нашите туроператори - например за Риксоса за следващата седмица - немците дават около 730-740 евро на човек без транспорт, нашите с около 70-80 евро повече за чартърна програма - говоря за 7 нощувки. Банковият трансфер е около 20 евро + % от сумата, но пак си зависи от банката - това е в Пиреус. Ако има опция за кредитна карта, плащането ще е най-изгодно. Но наистина трябва да се провери дали обслужват и България.

Общи условия

Активация на акаунт