Мимак дано Бойко да се оправи бързо. Бях ужасена като прочетох за кърлежа. като знам че вашата градина е в центъра си представям какво може да е по крайните квартали

Притеснявах се дали кърмата ми е достатъчно мазна и попитах дали трябва да се прави изследване на кърмата и тя каза, че при това наддаване, дори с 2та пъти дохранване с АМ няма смисъл. А питах, защото съседката под нас има бебе малко по-голямо от Ники и си е правила
, та майка й ми каза, че задължително трябва да се направи - вие правихте ли?
Бях като позамаяна, но бързо се възстанових, ако мога така да се изразя 

, за сополките ние също имаме и от време на време му свири нослето, нищо не съм давала , но днес мисляда се консултирам с педиатърката.

и аз те подкрепям ,няма смисъл от измъчване за теб и бебо ,в крайна сметка си направила всичко по силите си за да кърмиш.
Вкъщи обаче се цивреше и като махнах лейкопласта и памука върху убоденото и спря. Явно и дразнеше като рита с крачета.
- преборих се, после обаче обратната процедура от кенгуруто в кошчето за кола направо се препотих 100 пъти, пак се преборих де, ама и с кенгуру ми тежи малчото
обаче понеже много шава и рита с крачета не успяхме да го измерим за сантиметри, но със сигурност е пораснал
, 

Все едно си е здрав! 

само да допълня Ани!Документа трябва да се подпише отдвамата родители,така че е добре някой дамине да го вземе,попълнете го вкъщи и после ти върви с всички документи на куп да ги подадеш
Служителката,коятоме обслужва се опита да се държи гадно с мен,но направо я накарах така да смени тона,че ако не го беше сторила,щеше да и запари столчето.Бъдете готови за арогантно обслужване.А тая същата жена преди време миказа,че не могада си изкарам един документ,след време се оказа,че изобщо не е вярно.При трета издънка,не обичам да ползвам познатите си,ама ми е много лесно да я проверят и уволнят.Ние данакоплатците им плащаме заплатите,тя ми се държи безпричинно кофти,с извинение-насрах я!
Привет на всички
И аз вече съм готова за разходки, свиркай, ако искаш компания