МАЙчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 24 298
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро днес за моето семейство е двоен празник ,бебко прави един месец ,а ние с мъжа ми се оженихме точно преди 1 година ,та имаме годишнина ,ето една малка почерпка по тези поводи :

# 631
  • Sofia
ileina, ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК ЗА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И СЕ ОБИЧАЙТЕ   bouquet

Силве, такъв е бонбон - и се усмихва докато спинка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Слънчева, ще му изям бузаните на Роско - пу-пу  Heart Eyes

# 632
ileinа,честити ви празници.На бебко пожелавам да е жив и здрав първо и да слушка мама и тете,на които пък пожелавам също много здраве ,много любов ,много щастие и много усмивки и красиви моменти покрай малкото шомпълче.  bouquet

# 633
ileina, честити празници и от мен! Пожелавам ви безкрайни поводи за усмивки Heart Eyes!

аниК, и ние много се удивляваме на бузките на малкия човек, защото баткото не беше злояд, но наддаваше много бавно като бебе и такова нещо като бузки и гънки не сме виждали в къщи Mr. Green

Аз днес реших да се скатая в къщи на по-хладно и изпратих на плаж само по-големите мъже. Ако стане по-човешко времето привечер може и аз с бебко да поизляза, но сега НЕ Naughty

# 634
  • Sofia
Слънчева, а за пръцките сутрин и ние сме така - хич не е дискретна моята мома  Joy Ама така трябва, да се освобождават  Peace Peace И ние се крием в къщи от жегата  Rolling Eyes

# 635
здравейте и от нас, не пишем често, но всеки ден е нещо ново..планове се отказах да си правя за деня.
минахме през какво ли не тези дни, едни запушени нослета имаме, едно хъркане..ох...и си правим паузи от по 4 часа сън, как се тревожа само аз си знам, в началото загубихме повече от 10% от теглото заради проблемното кърмене и липсата ми на зърна, и сега ако не се буди и папка по 150 мл средно изцедена кърма и АМ съм на тръни...иначе памперсите си тежът, даже май ще минем на другият размер...понеже си акаме през ден, ама така че само ушите остават чисти....
това със стимулирането на кърмата, вече се отказах да има подобрение...то чайчета, то овесени ядки, боза, хомеопатия...нищо...но малката няма как да я сложа да стимулира, нали нямам грам зърна и дори с помпата не излиза нищо...как детето да яде, не искам да я тормозя да се мъчи детето, то колко плака при неуспешните ни опити в началото милото ми...
днес таткото работи, и се очертава и другата неделя да е така...а такава помощ ми е в неделите, мога да подремна през деня, не че сега не става, но си е друго...
илейна, честит ти двоен празник днес, много любов и пак любов ти желаем  bouquet

# 636
  • Русе
ileina, честит двоен празник!Много семейно щастие ви желая! Hug
Големи сладурковци нашите бебчовци. Crazy Силве,Слънчева Heart Eyes Heart Eyes
Оф и ние се крием от жегите. Whistling Вкъщи няма климатик,по принцип апартамента е хладен,обаче36-37 не прощават. ooooh!
ЧРД на патерици на Кришана! Hug Жива здрава и много обичана.
Ани,много сте готски! Hug Хубаво сте си изкарали! Heart Eyes
Моят Кари нещо не си пада по жегите,не може да спи ,явно му е топло и често се разнасяме. CrazyИ явно имаме скокове в растежа ,постоянно зоба,или пък е жаден  newsm78 Бе както и да е! Hug

# 637
ileina, честити празници! И на бебо месечинката и на вас годишнината! Много любов и семейно щастие!

Аник, малката Криста е голям бонбон, нарадвах се на снимките от фейсбук. Аз съм малко скарана с традициите и май няма да правя питка, но пък изглежда сте си изкарали хубаво.

Силве, и твоя бебок е невероятен, и усмивки раздава доволно  Flutter абе въобще всичките ни бебчета са сладурковци.
Моя малък мъж в момента се е гушнал и кокори едни очи, явно не му се стои самичък. Голяма жега е и се престраших да го оставя по боди с къс ръкав и едни чорапки. Да се похваля, че днес направихме първата разходка, а той спа спокойно през цялото време. Утре ще е по-голяма  Peace Относно паузите нощем, от две вечери Макс пропуска манджата в 12 и се събужда чак към 3-3:30, но след това в 6 се събужда с боен вик.
Цеденето наистина е голям филм, както каза Славчето не се набутвайте ако не е крайно необходимо. Аз имам вече двуседмично дежавю и късо следя милилитрите които моя лакомник изяжда, вече 120  Crazy Доволна съм че има матРиал. А и наакани памперси има, доволно...

Ние ще продължаваме да се гушкаме, явно много му харесва на младежа. Хубав ден на всички.

# 638
Маделикс, браво на мъничкия. Колко кг стана? Как се чувства сега? Надявам се да се оправят нещата. Hug

# 639
  • пловдив
ЗМЕЙЧЕ, писах ти на лични за утре![/size]

# 640
  • София / Сливен
Честито на празнуващите.
Аник малката е голяма бубка.
Кажете момичета защо се прави тая пита тук в Сливен няма такава традиция само се ходи на църква.

# 641
  • пловдив
xybavelka, питата се прави за здраве и да е сладък живота на детето, носи се в църквата, заедно с мед и после се хапва - едно парче се оставя на попа и едно на Света Богородица. Питата след молитвата за здраве, която пее попа на майката и детето се занася вкъщи и се покрива с бяла кърпа, в която гостите оставят парички после кърпата се прави на въррзоп, майката я вързва /според това колко е стегнат възела се гадае дали детето ще е ларж или стиснато:// и си поставя на високо място, за да достигне детето висини т.е. да се издигне. После питата се разчупва над главата на майката и детето. Това е което знам. Тук в нашия край, на връщане от църквата се минава задължително през чужда къща преди да се приберем у нас.

# 642
Привет и от нас!

Славче, Ани, Сивановаа, Слънчева - много са сладки мъниците! Hug Heart Eyes

Ние вчера също правихме питка у майка ми, Дарето беше нон стоп на ръце - от баба на баба на леля и т.н., не пожела да заспи изобщо цял ден, но през нощта е спала от 23 до 8.30ч.  #Crazy #Crazy #Crazy Направо не можах да повярвам като видях часовника сутринта! А за гърдите ми да не ви описвам какви бяха по този случай - бомби Laughing За 5 мин. от едната изцедих 100 мл.

Ние вече минахме на 2-ри размер памперси, че сутринта пак "избухна" памперса, та се чудихме как да й съблечем бодито, за да не я омажем цялата в ако Joy

Аз подплънки за гърди на Чико ползвам, но и аз не тека обилно Peace

# 643
Здравейте, мацки Laughing

Илейна, честит двоен празник! Много да се обичате и да се радвате на малкото слънчице!!

Ани, страхотни снимки!! Ле-лееее, как изглеждаш....и аз искам така, ама съм една дебелана.....и не мога грам упражнения да направя заради това секцио, та поне шкембето да сваля, да не говорим за дупето Rolling Eyes Да ти е жива и здрава малката шушка и баткото също!!

По повод секциото искам да питам - момичета, има ли някой нещо като лек оток по продължение на белега. Аз имам над почти половината и се чудя дали е нормално. От тази страна и чувствителността на корема ми е по - малка и като, че ли леко ме наболява. Чудя се дали е нормално или да бягам на лекар преди стандартния преглед на 40 ден newsm78

Славче, Точе, чудни красавици си имате!! Татковците да готвят пушките отсега Laughing Laughing
Моят юнак така се дере по време на баня, милия, че все едно го колят... не знма като дойде време и за масажа след баня, как ще я бъде......

Юнаците на Сиванова и Слънчева също са супер - мъжествени и големи, както си следва!! Изобщо майската дружина расте и хубавее.  bouquet
И аз трябва да каща някоя снимка, ама пусти мързел....

Хайде, чао засега  bouquet

# 644
Роси, и при мен е така, дори чувствам изтръпналост. подутото ми е в двата края.
Пиши на лични доволна ли си от Механджиев  икак  мина всичко

Общи условия

Активация на акаунт