desex,наистина полезна статийка!

И ние питка няма да правим ,но ще започнем да се виждаме с приятели по често след 40 ден.

Аз не съм се замисляла за кърлежите, а сега като чета, то е СТРАШНО!!! 
Не се сещам месото да е най-важно за кърмата - пий течности, яж ядки (овесени, бадеми, орехи...). То се видя, че всички минахме през първата криза, сега ще чакаме следващата на ок.3 месеца
Иначе бебка ще плаче, като я боцнат, но ще и мине. Моят мъж никога не идва с мен на такива манипулации - един път бяхме заедно на една венозна инжекция на Габи и аз се чудех кого по-напред да успокоявам
Аз не се притеснявам от такива големи паузи - жега е и не им се яде много на децата, а и допълнително са поспаливи. Тя нали стигна 3500гр, вече не минава за "малка"
Само дето аз сутрин тека ли тека (Змейче, Облаче
Със сигурност е на хормонална основа - не се изнервяйте, мислете за това колко бързо минават тези първи дни и месечета на нашите дечица, как тези моменти няма да се повторят и трябва да се наслаждаваме на всяка една секунда
У нас мъжът ми е изнервения - аз държа фронта и гледам и него да го облекчавам, обаче като ми понакипи, леко се тросвам и става ясно, че и моят предел наближава
Всички омекват
Освен това той изкара някакъв вирус с гърлобол и отпадналост, който май се прехвърля на мен (поне нощния гърлобол). Аз все пак си мисля, че няма да ме повали - с това слънце и сутрешните ми аеробни изпълнения 

Гледам да съм позитивна но всичко ме дразниии. Нашия татко го виждаме по 3-4 часа на ден и това ме вбесява.
Така се надявам да отвикне от буденето в 3 скоро 

Към 5ч. се ококори, защото я обърнах по гръб (беше се обърнала по корем), но не даде признаци, че е гладна, гушнах я до мен и заспа 
Вечерта вече беше прегракнала, няма глас, обаче пак се напиня да реве
Иначе на количката също съм вързала синьо мънисто с червен конец, че много мразя разни нахални непознати, които ми надничат в количката 

иначе намалихме храната...бяхме на по 150мл 5 пъти дневно, а сега ядем по средно 110мл...мислите си че на малката и има нещо? ние сме на кърма и АМ за сега и това ме тревожи...къде и отиде апетита от 2 дена?

- ДА МИ Е ЖИВ И ЗДРАВ