Да намерим Нико и Бени - Любители на котки - тема 38

• 33 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Варна
Много е сладка беба Heart Eyes Според мен Сода ще свикне, но и трябва време. А това висене на терасата е по-притеснително, да не и направят нещо комшиите Thinking Кетя и нея не можеш да я отлепиш от терасата. А вчера изскубах тревата и, защото беше много пожълтяла и засях нови семенца, в резултат Кетишон цял следобед си наобикаля саксията, наднича вътре и се чуди защо е празна Rolling Eyes

# 647
Абе да не се претопли на този балкон 318 градуса е  Crazy Confused

# 648
  • Sofia
Направих албум на бебока http://ganbg.snimka.bg/animals/bebe.509584.19199922

Момичета Сода много ме притеснява. Не иска да го доближи, но не това е проблема. Щял ден седи на балкона на съседите. Те се сърдят постоянно за това, но сега май ги няма. Но Сода не иска да се прибере. Чакам мъжо да се прибере белким успее да е прикотка. Днес влезе за малко - похапна и пак отиде там. Заради жегата не можем да си позволим да й спрем достъпа до терасата. Интересното, че разбира че е бебе и не го напада, а само му съска от далече. А сега и мен ме съска повече - изобщо не ми дава да я доближа на повече от метър. Дано го приеме по-бързо, че сърцето ми се къса да я гледам така нещастна.
С Мо може да се каже, че нямаме проблеми - страх го е да се доближи до малката. Тя само го съска и той я заобикаля и не смее да я погледне даже.
Аз цял ден го пощя и трепя бълхи.. вече почти не останаха. Може би  и противопаразитния шампоан подейства, защото последните и намирам мъртви.
Котките също могат да ревнуват като хората. Като се прибере може би трябва да и се обърне малко допълнително внимание за да знае че все още е обичана  Two Hearts Може и да чувства че територията и е отнета.

# 649
  • София
ganbg Спокой дай време на Сода, все пак тя си се чувства господарка на къщата и трябва малко време да го възприеме. До няколко дена всичко ще е наред  Peace Нашият Тоби като доведохме нова котка я биеше освен съскане, все пак той е шефа в нас и е ужасно много ревнив.  Като види, че обръщам внимание на Шерко веднага идва и ми се бута в ръцете  Laughing

# 650
Не знам при вашите любимци как е, но Чара 3 дена бере душа в жегите... Laughing

Ей така спа 5 часа вчера следобяд... Laughing

След което стана, хапна, пийна вода, и прекара още няколко часа така: Laughing Laughing Laughing

# 651
  • София
Топло им е на душиците, особено на по-косматите. Моят спи под климатика.
Жалко, че не са се намерили още Нико и Бени, всеки път се надявам на добри новини.

# 652
Много жега ей! Клетите животни! Моите вчера се бяха разпльоскали под душа в една локва  Laughing Кой беше котака, остриган като лъв? Томасито май. Та ей такава прическа замислям и аз, че не се живее  Laughing

Ган, имахме същия бебо, даже снимки съм му пускала тук. Мил, сладък и после изведнъж - 8 кила чудовище, бясно, ужас просто! Командировахме го при свекърва ми на село, че скочи 4-5 пъти от балкона. Сега половината селски котки са тигрови - подобрихме расата!  Mr. Green Да знаеш, това тигровите котаци са луди за връзване!
В тази връзка, който не е чел "Автентичната котка" на Тери Прачет незабавно да я прочете - това е истинския наръчник за истински котки! Да пукнеш от смях просто!

Да вметна за моя котешки бар: уви, ограничавам се само със снимки по стените /достойно място заемат Мъро, лапата на Мъро, Нико и Бени клетичките Sad/ Представяте ли си, обаче, да награбя котките от махлата! Ще се вдигне една олелия - ужас, животни, зарази, не е хигиенично.... Sick Те японците сигурно са по-тъпи от нас!

# 653
........
В тази връзка, който не е чел "Автентичната котка" на Тери Прачет незабавно да я прочете - това е истинския наръчник за истински котки! Да пукнеш от смях просто!
............

Ау! Заки не е истинска котка, защото
Цитат
Нито пък погват нещо със закачено на него звънче, каквото и да е то.
  Mr. Green Вързала съм едно коледно звънче на вратата и само то ме отменя в ролята ми на играчка  Crazy, а и само като звънна с него се появява на мига!  Crossing Arms

# 654
Автентичната котка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Но Ви съветвам да си намерите оригинала, защото е изпъстрен с рисунки, които подсилват въображението!

# 655
Цитат
Вие си мислите, че котката послушно се появява на задния вход в десет часа, точна до секунда, за вечерята си. От котешка гледна точка някакъв балък с крачка са го дресирали да вади всяка вечер консерва от хладилника.

hahaha Joy

# 656
При нас ситуацията ескалира. Цял ден Сода е била на терасата на съседите - без храна, вода и тоалетна...  Cry
Мъжо успя да я прилъже с храна и я прибрахме - сега достъпа й до там е отрязан. След като се нахрани и ходи в тоалетната Сода започна да следи мъника от далече, но не я изпускаше от поглед. После съкрати разстоянието. Сега я дебне, кара й се и я бие като я докопа. Все пак е някакъв напредък... надявам се скоро да се разберат кой ще командва.

# 657
  • In a surreal moment!
ganbg - и ние бяхме в подобна ситуация. Шуши търсеше контакт с малките и съскайки отиваше към тях да ги проучи - бързо се сприятелиха с Маша, защото тя си е по-контактна. При Писанчо и досега има дистанция и колкото и Маша да се опитва да я скъси -той и го позволява в много редки случаи. Страни от тях , не стои дълго в къщата и за жалост идва при мен все по-радко , защото не съм сама на разположение.
Имай търпение, ще се натъманят отношенията , къде ще идат...после се стягай за диви игри Simple Smile

# 658
Аз знам, че е въпрос на време да се спогодят. Притеснява ме, че Сода не яде и не пие вода. Не иска да идва при нас. Мо е пич и приема присъствието на бебока. Даже вече малката не се страхува от него и не го съска, но още малко й трябва да се гушне в него.

# 659
  • София
Ganbg, спокойно! Ще се сприятелят - дай време на Сода. Отделяй й повече време, гушкай я, гали я,.. Те са доста ревниви , а и сякаш изпитват нещо като страх от малките себеподобни!
Не я пускай на терасата,.. това което разказа,. при тези темп - без храна, вода,..  мисля, че е опасно.

Ние в един момент имахме 3 поколения - и въпреки, че бяха от една майка , и до сега Чейни(1-во поколение) прави "Сссссс..." на някой от малчуганите.
Но Принци(1-во също)  и Чочи(2-ро поколение)  (е, не е вече жив-кучетата са го оглозгали,,.. Cry вчера го намерихме..) - те се сприятелиха доста по-бързо! Hug

Но стопанката на къщата чувства заплаха Wink Може да остане на 2-ро място Wink Затова така реагира

Общи условия

Активация на акаунт