Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXII

• 62 852
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,не знам дали сте коментирали по-назад,но имате ли отзиви за "Генезис" и "Чиракът на магьосника"?Чудя се кой от двата да ходя да гледам довечера.. newsm78

# 541
  • Belgium
Аурора, не ти ли хареса поне Burn After Рeading на братя Коен?  Laughing

# 542
Хахаха, Лу, не я подсещай, че как ги попръжва Коеновци, не е истина.  Laughing
  Изгледах новият на Полански. И по-хубави негови сме гледали, вярно е.
Много "стоманен" филм. Докарал е цялата визия една сива, сякаш седях на стоманен диван, докато гледах, толкова сив ми беше, да. Предполагам толкова сухо и студено е в живота на политиците.

# 543
Момичета,не знам дали сте коментирали по-назад,но имате ли отзиви за "Генезис" и "Чиракът на магьосника"?Чудя се кой от двата да ходя да гледам довечера.. newsm78
Аз бих заложила на Никълъс Кейдж  Peace

# 544
Аз бих заложила на Никълъс Кейдж  Peace

Пък аз точно обратното.  Whistling
Соул Китчън е прекрасен. Не мога да се сдържа да не си кажа.  Crazy Коен и аз не харесвам.  Sick Новият Полански не съм гледала още.

# 545
"Генезис" гледай. Току идвам от киното. "Новата матрица" ми е. Преди години Матрицата така ме омота. Гледаш и мислиш. Уж ти стане ясно, и току се замотаеш "Ама как така?"... Нолън почти е достигнал шедьовъра си Мементо. Обожавам филми, които не могат да се разкажат и всеки трябва да си ги разбере както умее.

# 546
И аз съм за "Генезис"! Wink

# 547
  • Пловдив
Един глас за Inception (Генезис) и от мен. Още съм под въздействието му. Динамичен, визуално красив и впечатляващ. И определено е от филмите, които пак бих гледала. Някак си ти се иска да върнеш малко назад и пак да видиш конкретна сцена.
Само не ми е ясно как го измислиха това заглавие на български.

# 548
А Генезис само на кам версия ли го има или вече излезе и с нормално качество? Thinking

С О Н Я Hug

# 549
Добре са си го превели според мен, а и звучи добре както в контекста на филма, така и като заглавие в една дума, която да го представя адекватно пред бъдещия български зрител (в случая българският зрител е вече настоящ)...Ти как би го превела?

За мен пък е по-добър от "Мементо", защото най-малкото ми идва по-многопластов някак си, иначе връзката между двата, въпреки различната тематика, беше очевидна  Rolling Eyes

# 550
Гледах за магьосника,приятен,но нищо особено невероятно.Хубав саундтрак обаче.Другата седмица ще е "Генезис",няма начин. Peace

# 551
Гледах новия на Полански, както го наричате  Simple Smile и ми допадна много. Историята е интересна, но страшно много ми хареса интериора, екстериора на къщите, пейзажите, ужасно приятния британски акцент.

# 552
Снощи гледах гн. Никой - ами... доста шантав филм за мен, не ме впечатли кой знае колко, всъщност май издържах да го догледам до края заради коментарите от форума...но не мога да дам глас за него...

# 553
Аз се наточих много, заради високата оценка на Генезис, както и коментарите тук, ама си помислих, в един момент, дали няма да бие на Матрицата... Сега, като го споменавате вече.... ох, аз не харесвам Матрицата. Правила съм плахи опити да го гледам, но изобщо не го изтрайвам - заспивам, писва ми, просто нищичко не разбирам.

# 554
А Генезис само на кам версия ли го има или вече излезе и с нормално качество? Thinking

Само кам е, и качеството е ужасно. Аз го дебна по торентите, защото искам да го гледам пак. Отиди на кино, заслужава си.

Общи условия

Активация на акаунт