Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 710
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 480
Разочарована съм от защити и обвинения.Изобщо не са подготвени..с това позволиха на Ицету и Павлин да излязат като победители от ситуациите.За Ицитеу думи няям.Отврат.

# 481
Ами как са разбрали, че висилин е носил? Нали той си е казал?
А от къде знаем, че Ицо не е носил? Защото не се е похвалил като весо ли?
Ами веднага решихме, че точно неговото е умишлено, пък на веско не  Crossing Arms

# 482
Най-вероятно всички са ги питали ,ако спечелят какво биха дали........Така ,че и недостатъци да имат Трифонови не са скрънзливи.

Peace

Ицката закова Иван за осиновяването.

Изобщо не го е 'заковал".
Беше супер глупав аргумент, мн. повърхностен.

На мен така ми се струва, а че има и други мнения- няма лошо.
Лесно е да даваш на обещания

Пред цяла България - си е направо дарен апартамента.

# 483
Сигурна съм,че апартамента няма да отиде за благотворителност, затова не гласувайте за Трифонови. Николовци няма да го позволят, нямат пари за апартамент и сега се чудят каква гарсониера в цигански квартал да вземат  Sick #Cussing out
Ти ако си от Поморие, сведи някоя и друга клюка за тях де Grinning

Ако бях от Поморие нали щях да ги защитавам на географски принцип  Joy

Днес лайфа е пълна БОЗА

# 484
  • Gone with the wind
Е, каква стана тя  Crossing Arms
Браво на висилин, че носи боб в дом, той е толкова благороден, а Христо умишлено иска да дава за благотворителност, за да трупа дивиденти, неговото не е от сърце, така ли  Crossing Arms Crossing Arms

Стратега си е стратег - видял вчера за Веско и благотворителността, разбрал, че това дава точки на Кузмови и днес вече реагира (искрено вярвам, че е способен на това да се откаже от 1/4 от наградата само и само да победи - и то не заради парите, а защото той трябва все да е отгоре).
Иначе и помощта, дет обещал на Чипеви я броя като благотворителност  Mr. Green

# 485
На Иван му се кефя, макар че предпочитам Трифонови пред Чипеви. Латинка обаче едва я изтрайвам  Sick
Толкова се превзема тази жена, че чак ми е противна. Майка ми много обича да казва, че добре че Стоянка Мутафова остаря, че да чуем за Латинка  Mr. Green

# 486
Ицката както беше подготвил
тежката артилерия, те пък
го взеха на майтап.
Трябва да е изключително
сърдит, че така подигравателно
си позволиха да се отнесат
към него.

Иван ме изкефи максимално.
(не съм вярвала, че това аз
го пиша)

# 487
  • София
Сигурна съм,че апартамента няма да отиде за благотворителност, затова не гласувайте за Трифонови. Николовци няма да го позволят, нямат пари за апартамент и сега се чудят каква гарсониера в цигански квартал да вземат  Sick #Cussing out
Ти ако си от Поморие, сведи някоя и друга клюка за тях де Grinning

Ако бях от Поморие нали щях да ги защитавам на географски принцип  Joy

Днес лайфа е пълна БОЗА
Бе знам ли ,може да си бивше гадже на НептунЯ и да завиждаш на Курнела Wink Wink Wink Wink

# 488
  • София
Ами как са разбрали, че висилин е носил? Нали той си е казал?
А от къде знаем, че Ицо не е носил? Защото не се е похвалил като весо ли?
Ами веднага решихме, че точно неговото е умишлено, пък на веско не  Crossing Arms

Виж сега зная че си фен на Трифонови но хайде сега да не спорим на това кой какво и кога и защо ще изпишем още 2000 страници. Никой не знае кой е носил и кой ще носи. Поне от тазвечершния цирк съм склонна да повярвам че ВИсилин е бил искрен.
В един момет изтръпнах че иска да дари апартамента на Чипеви. Нали са им дружки и солташаци/шзвшнявам се за израза/.
Та кой питаше кога Христо е използвал другите в своя полза и ги зарязва когато няма полза от тях?

# 489
Много ме изкефи Иван тая вечер. Много се радвам, че е там. Laughing
Макар, че знам, че ще изгонят Чипеви, каза неща, с които му разказа играта на Ицо.

Иван е единственият, който по някакъв начин "затапва" Христо и говори смислени неща. За какво птиват там тия хора - "защитници" и "нападащи", като само врели- не кипели плямпат и нищо не казват. Понякога така ми се иска да се озова там.  Crazy

А между другото много сериозно се подиграха с Христо с тези видеа  Laughing

# 490
Ицо защо спря да иска доказателствата?

# 491
Ако гласувах, бих гласувала да останат Чипеви, по-точно да си тръгнат Трифонови.

Според мен, ако извадят Трифонови, победителите са сред 'новите' съквартиранти.
Ицо се опита да забие нож на Висилин за 'довиждане', за да му постеле евентуално.
В интерес на истината, виждах Трифонови като победители до момента, до който Ицето взе да плюе по ББ. Тазвечершният лайф доказа, че с ББ шега не бива (имам предвид защитниците им и видеата), затова моята прогноза е, че именно те ще излязат тази вечер. Чипеви нямат шанс за наградата, Кузмови също.
Така че остават новите  Thinking.

# 492
  • при моите деца .....
На Иван му се кефя, макар че предпочитам Трифонови пред Чипеви. Латинка обаче едва я изтрайвам  Sick
Толкова се превзема тази жена, че чак ми е противна.

Peace Peace Peace Peace

# 493
  • София
Ицо защо спря да иска доказателствата?
Щото може да го изтипосат още по комичен!

# 494
  • Варна
Много ме изкефи Иван тая вечер. Много се радвам, че е там. Laughing
Макар, че знам, че ще изгонят Чипеви, каза неща, с които му разказа играта на Ицо.
Бе да, ама Ицо като влезе сега в къщата и ще е едно си баба знае, едно си баба бае. Пак ще се изкара съвършен. Една поука не си е взел от думите на Иван.

Общи условия

Активация на акаунт