Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 432
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 425
Тая Дияна много говори за фолкаджийки и преди малко и други дни....
Мислех си други неща за нея....

# 1 426
  • София
Аз никого не харесвам, а просто ги подреждам по степен на отблъскваност. За мен това е някакво фрик-шоу. Събра ли са ги едни, хвани единия, та удари другия!

# 1 427
Екзотични, пък хапват пилешко.Поне едно човешко ухо да беше изял този Веселин Crossing Arms
Аз, да ти кажа, един не съм видяла да си чисти ушите. Пък Веселин може да се храни разделно, знае ли го човек.  Mr. Green

# 1 428
  • Пловдив
Екзотични, пък хапват пилешко.Поне едно човешко ухо да беше изял този Веселин Crossing Arms
Аз, да ти кажа, един не съм видяла да си чисти ушите. Пък Веселин може да се храни разделно, знае ли го човек.  Mr. Green

newsm62

# 1 429
Гледам, спор за Ели и децата сте заформили - че й било по-трудно.

Аз пък мисля, че не е точно така. Дори напротив, тя има с какво да се занимава в къщата, докато другите издивяват от тъпня. Вие представяте ли си какво чудо е там - затворени дни наред в тази къща, с двор колкото една стая, все едни и същи муцуни, без разнообразие, без занимание, с някакви тъпи мисии и гадни провокации от страна на ББ. А децата внасят разнообразие и свеж полъх отвън. За едните - веднъж в седмицата, за нея - всеки ден. Вярно, има да пере повече, но те ипределено й осмисляха дните.

Пък и по отношение на децата, всички си помагаха и отменяха, не можете да го отречете.

А и както разбрахме - оповръщаните чаршафи Корнелия ги е опрала newsm43

# 1 430
Аз също предпочитам да спечелят Кузмови. Сашка ми е прекалено глупавичка с непрекъснатите крясъци направо съжелявам Павлин.

# 1 431
Цитат списание Блясък:

" Велинградската двойка Елеонора и Давид Качанови се оказаха големи тарикати. От екипа на шоуто разбрахме, че след излизането си двамата са си взели дебитната карта с парите, дадени им от Големия брат.

Така най-младата двойка в Къщата успя да намаже над 700 лева, които да си харчи на воля. Крупната сума Нора и „чехльото“ получиха, след като Big Brother реши да обърне бюджетите и най-бедните дотогава семейства получиха по няколко хилядарки. 

Елеонора и Давид решиха да не постъпват като бившите си Съквартиранти Петрови и Иванови. Малко преди да напуснат Къщата двете семейства изтеглиха от банкомата наличните си пари и ги предоставиха на останалите. Явно обаче велинградската двойка е решила  че има доста по-голяма нужда от парите, затова и е предпочела да си запази кинтите, отколкото да ги даде на другите Брадъри"

# 1 432
Цитат списание Блясък:

От тях друго може ли да се очаква. Те ако бяха докопали и на другите картите щяха да вземат  Mr. Green

# 1 433
Цитат списание Блясък:

" Велинградската двойка Елеонора и Давид Качанови се оказаха големи тарикати. "

И аз така щях да постъпя. Да ме правят на луд толкова време. Ще си взема парите, я! Нали на мен са ги дали?
А и да знаех кое семейство предлага най-малка част от наградата на зрител, щях да гласувам за тях.
 Mr. Green

# 1 434
Добре де,успокойте се малко,моля ви.Това е форум-всеки може да си напише мнението.Защо скачате като озверели кучета срещу всеки дръзнал да накърни `любимците на народа Кузмови`.На  вас не ви млъкнаха устите да плюете Христо,сега се опитвате да затворите устите на хората ,които не харесват Кузмови.Това ми напомня на поведението на Елка-тя само говори,но другите нямат право. Mr. Green

# 1 435
Цитат списание Блясък:

От тях друго може ли да се очаква. Те ако бяха докопали и на другите картите щяха да вземат  Mr. Green

Аз мисля че са прави.....
Ако не бяха в шоуто щяха да ходят на работа и да получават заплата....дори и по голяма от тази.
Та това им е месечната заплата, кой ще си даде заплатата на други хора.
Това че оставиха 250 лева в къщата е достатъчно.......

# 1 436
Според мен Колеви дават колата,Чипеви-100 000лв,Кузмови-40 000лв.

# 1 437
Това ми напомня на поведението на Елка-тя само говори,но другите нямат право. Mr. Green

Ааааа, той любимеца ти беше шампион в тази дисциплина.

# 1 438
  • София
Според мен Колеви дават колата,Чипеви-100 000лв,Кузмови-40 000лв.
Май не е така?

# 1 439
Аз пък си мисля, че Колеви дават 40 000лв. Стефанови - колата.
За 100те хиляди се двоумя.

Аз мисля че са прави.....
Ако не бяха в шоуто щяха да ходят на работа и да получават заплата....дори и по голяма от тази.
Та това им е месечната заплата, кой ще си даде заплатата на други хора.
Това че оставиха 250 лева в къщата е достатъчно.......

Така или иначе всички участници получават компенсаия за броя на дните в къщата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт