Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 560
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 530
Кузмова обвиняваше другите, че мислели само за наградата, пък тя не спря за нея да говори  Rolling Eyes
Сега пак

Птица,  Peace

Ай го и Константин, къде без него

# 1 531

Ама вие вярно сте супер пристрастни. Какво не ви харесва от приказките на И.? Сега остава и да ме заубеждавате, че гората емитрират, за да отидат от хубавото и лесното на по-лошото Joy
ами да бил заминал и Ицо...ама то дупе се иска не само голяма уста

# 1 532
  • Пловдив
Сеса, ти сега нищо не каза.Къде го видя забавен Ицо, след всичко което се изписа по негов адрес Laughing

# 1 533
Ох, след като в понеделник се изкефих тотално, че отпаднаха Христо и Корнелия, вече дишам спокойно!  Mr. Green
Да ви е хрумвало, че някой може да ги гледа тези вътре с интерес, защото са доста екзотични /да ги наречем/ като поведение и няма къде другаде да се насладят на подобни образи,а? Laughing
Аз ако имам маймуни у нас, няма да хода в зоопарка да ги гледам.
И аз съм на това мнение, но ето че ти си написала много добре защо не се приятеснявам, не ме е гнус и тн. да гледам ББ. Честно казано предишните 2 сезона, даже не мога да кажа кой беше ВИп, кой не-ВИП, не сме ги гледали. Не си падаме по ББ, но този път се зареждаме пред ТВ-то, само гледаме синът да не е около нас, за да не слухти излишно.

# 1 534
Еееех, Светльо, Светльо ... размечтах се  Crazy
Много добър избор на Стефанови  Peace

# 1 535
  • Варна
Те пък Константин и Светльо събрали кажи-речи на едно място  Wink

# 1 536
Ама не е кой знае колко креативен откъм хореографии Grinning

# 1 537
Аууууууууууу,Светльо не е ли сегашния на Райнето?
Светльо и Коцето? Конспирация?  Laughing

# 1 538
Драйфа ми се от Кузмови, и от двамата на 100%.
Другите анти са ми Колеви.

Не съм фен на другите две семейства, но предвид антипатията ми към  Кузмови и Колеви съм за Чипеви или Стефанови.

# 1 539
Сега пък Кузмови го раздават много интелектуално.

Май искат да ни ги покажат в друга светлина.

# 1 540
Аууууууууууу,Светльо не е ли сегашния на Райнето?
Светльо и Коцето? Конспирация?  Laughing

Така и не го потвърдиха официално  Crossing Arms
Иначе добре са ги събрали, дали са се засекли в къщата  Mr. Green

О, нееееееее, лелките-активистки от Закрила на детето пак се изявяват като ТВ звезди  ooooh!

# 1 541
  • в ябълковата градина
Уф, всеки почна да говори на България, зрителите и пр.
Ай стига речи!

# 1 542
Тоя пък Колев пак продължава старата песен,4е ще помагали на младите. Аз нищо подобно не видях.

# 1 543
Физиономията на Веско не може по никакъв начин да настрои зрителя романтично, колкото и да се "измъчват" да танцуват Wink

# 1 544
  • Куциндрел
Пак са се самосезирали тез зашитници. Чудя се, защо не се самосезират когато деца просят по улиците, когато има надрусани бебета в просякините, когато деца са системно малтретирани и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт