Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 493
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 560
Бля, бля...колко е хубаво децата да са в ББ. Големи хитреци са тия от ББ.

Ели пак е компетентна, та чак ги поучава социалните  Joy.

Трябваше и Милев за подкрепа newsm53

Аааа, Милев ако беше вътре лелките не моЙш и с пистолет ги накара да влязат  Joy

# 1 561
  • Варна/Лондон
...просто видях, че тук сте се разделили на две партии...
Ей това ме удивлява най-много напоследък в темата. Как се приема автоматично, че щом не одобряваш конктетен участник в шоуто, значи задължително одобряваш противника му. А, и задължително притежаваш всички отрицателни качества, на този, на който си посочил и едно добро такова.
Направо чудничко. Crazy
Много точно, както винаги! Да не говорим, че този сезон избора ни и за фаворит и за кой да ,,мразим'' беше сведен до минумум. Ицо от началото си дръпна напред с рогите и другите дето си ги бях нарочила за ...коментиране, просто му издухаха прахта. Сам се закопа- вола като рие, на гърбът си го хвърля. Laughing
За победител не искам никой, въобще от всичките семейства които участваха, пак не бих избрала някое за наградата, но най- малко ще ме дразни ако победители са Кузмови. Все ще го пеживея, а не като с трите перхидролки- мале, как се напих тогава.... Tired

# 1 562
  • София
   От предшни ББрадъри си заплювах някоя хубава мебел, ако ги продават, да си купя!От този нищо не ща, гнус ме е.

# 1 563
Кузмова обвиняваше другите, че мислели само за наградата, пък тя не спря за нея да говори  Rolling Eyes
Сега пак

Туй пък къде го видя.??????? Каза че и до финал да стигнеш е все нещо, няма значение дали ще си първи или четвърти.  Не говореше за пари.  
На кой няма да му е приятно че публиката го предпочита като човек пред другите.

Как смяташ, къде съм го видяла  Thinking
Разбира се, че по телУевизора
не говоря за сега, виж, че съм използвала минало време. Имах предвид серията снощи
Айде сега измъкване...../а пък и вчера да е нямам спомен да е говорила и мислила самоза пари и награда.
Ама както и да е, с теб живеем на различни планети, нормално е да виждаме различни неща!

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 21:59 от Явора.

# 1 564
Между другото, Кузмови са си прави - няма значение средата /е, не говорим за крайности/, важното е родителите как гледат децата си.
Младичките са много симпатични, но Гробарят и Ели са преживели повечко заедно, и май си се обичат.
Моето семейство не прилича на нито едно от тези вътре в къщата, но не ми пречи все пак да симпатизирам на едни и да не одобрявам други.
Тайна, е глупости сега...гнус те е . Едното са предмети, другото са дишащи същества. Виж, ако продават ризата на Давид, и аз не бих я купила  Mr. Green

# 1 565
Браво на Павлин-много хубав кон.

# 1 566
  • София
Тайна, е глупости сега...гнус те е . Едното са предмети, другото са дишащи същества. Виж, ако продават ризата на Давид, и аз не бих я купила  Mr. Green
Знам ли къде се е опирал Давид?Тцъ! Naughty

# 1 567
Кузмова обвиняваше другите, че мислели само за наградата, пък тя не спря за нея да говори  Rolling Eyes
Сега пак

Туй пък къде го видя.??????? Каза че и до финал да стигнеш е все нещо, няма значение дали ще си първи или четвърти.  Не говореше за пари.   
На кой няма да му е приятно че публиката го предпочита като човек пред другите.

Как смяташ, къде съм го видяла  Thinking
Разбира се, че по телУевизора
не говоря за сега, виж, че съм използвала минало време. Имах предвид серията снощи
Айде сега измъкване...../а пък и вчера да е нямам спомен да е говорила и мислила самоза апри и награда.
Ама както и да е, с теб живеем на различни планети, нормално е да виждаме различни неща!

Ти защо изобщо ме питаш?? като ти отговоря решаваш, че се измъквам. Ами спести си тогава въпросите. отговорих ти ясно и точно. Точка. Ако търсиш някой за заяждане, се пренасочи другаде моля  ooooh!

# 1 568
 hahaha hahaha e..ти шегата  Joy това ако бяха направи;ли на Христо не ми с емисли

# 1 569
не гледам, що е ла.но РистЮ

# 1 570
  • Варна
Ква е тая торта, бееееееееее?!
 ooooh! ooooh!

# 1 571
е кажете дееееее Praynig Praynig

# 1 572
# 1 573
  • Варна
Не бе, не дават Ристю. Дават как пускат торта на главата на вИсИлин. На другите май нищо не пуснаха, а само ги държаха в напрежение  Laughing

Хаха, тоя път яко го уцелиха ВисИлин  Joy Joy

# 1 574
  • Куциндрел
Ох, Веско ми е много забавен  Joy Такива физиономии има  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт