АВГУСТ хич не е далече, за това подготвяме се вече! №12

• 27 906
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен.

Аделина,  благодаря за кафето. Обичам точно такова- черно. Но за сега се въздържам.  Wink Но виртуално винаги приемам.
Шаника, аз предполагам, че повръщането ти ще е по- скоро от вирус. Дано е еднократно и не се стига до взимането на никакви лекарства.  Peace
Мими Вичева, милата, как така си паднала, направо ми се преобърна сърцето. Радвам се, че не е сериозно. Аз най- много се страхувам да не се подхлъзна и падна.  Tired Дано не се случва никога и никого повече.  Praynig
Меганзии, не се притеснявай, че си пропуснала лекцията. Може да наваксаш с някое четиво отностно кърменето, но така или иначе предполагам, че преди да се пръкнат бебоците пак ще се организира среща. Аз също не бих рискувала в жегата и с тумбака да пътувам с маршрутка.  Peace Пази се! Иначе имаше две мами от Ямбол, съпрузите им ги бяха довели. Едната мама беше с терминим за декември, а другата за юли, май???  newsm78
Мишлето, матрака от сина ми е някакъв антиалергичен и струваше над 100лв., но не помня колко точно. Не помня и марката,, а и сега не мога да погледна, че още спи детето.  Grinning

Лек ден на всички.

# 676
  • София
За съжаление повръщането се повтори вчера вечерта и се наложи да пия деган. Тази сутрин засега съм добре и закусих даже, пък ще видим какво ще става.

# 677
Здравейте и от мен!
Аз пак станах рано-рано,събудих се от грамотевица и така скачам от сутринта да ви видя какво си правите.
Шаника да се оправяш!Дано да отшумява бързичко и Сисито да е права,че е
вирусно!(и стига си хвърляла нерви,за IR и мненията и и на мен ми е правило впечатление.Но може да се дължи просто на различна позиция:))))
Мими,миличка сигурно много си се изплашила!Важното е,че сте добре!И мен много ме е страх от падания,че аз доста често се оказвам без особен повод на земята.Прощъпулника кой знае как са ми го правили...
Аз съм много доволна от срещата и лекцията.Просто споделения опит си е друга работа!А и мамите бяха многоооо готини.Сиска ще гледам да се видим пак тая седмица Wink
Меганзии, не се притеснявай, че си пропуснала лекцията. Може да наваксаш с някое четиво отностно кърменето, но така или иначе предполагам, че преди да се пръкнат бебоците пак ще се организира среща.
Аз отких,че доста неща са идентични с това,което пише в "Азбука на кърменето"
Целувки по тумбачетата! Hug

# 678
  • София
Лунен сън, ми то не е сложно с прощъпулника-направи една питка и медец и покани комшийките, хем ще се посмеете. Това в кръга на майтапа, ама трябва много да се внимава с паданията. Аз която винаги съм ходила на ток-по-удобно ми е, пък и не съм много висока, сега съм си купила два чифта чехли, от тези с по-дебелите подметки, за по-голяма устойчивост-между другото открих, че се върви много добре с тях и после с количка и т.н.т. смятам да ги ползвам докато позволява времето.

# 679
Аз миналата вечер повърнах, но това не се повтори нито вчера, нито днес, така че предполагам, че е инцидентно нещо, явно нещо ме е подразнило. Дано при shanika да не се случва повече, страшно неприятно е.

Днес съм решила да обикаляме с мъжа ми, защото още нищо не сме харесали за бебето, нищо не сме купили и започвам да се плаша малко, че няма да ни стигне времето. На всичкото отгоре правим и ремонт в спалнята... доста интересно ни се очертава. Дано да не е много горещо, защото незнам колко ще издържа.

По повод на падането на Мими - толкова добре те разбирам, аз преди няколко дни паднах в банята. Така се уплаших, мъжа ми влетя да ме вдигне, аз се бях разплакала вече.... направо ужас. Но ми няма нищо сериозно, една синина на ръката болка в дупето и една цицина на главата. Мъжа ми каза, че е помислил, че е паднал бойлера  Joy  После умрях да се смея. Радвам се, че и при теб няма последствия.

Hug на всички и хубав ден от мен!

# 680
  • Ямбол
shanika, гледай да не се обезводниш, че в тия жеги... Мен това, което ме спаси пролетта (беше ме нападнал един отвратилене вирус с повръщане и разстройство) беше водата  и лимоните в огромни количества. Постоянно си правех лимонада, на ден изпивах по 3-4 литра вода и отиваше поне по кило лимони. Дано се оправиш по-бързо!!!

# 681
  • София
И на мен ми казаха за лимони, та ще трябва да ходя да си купя, че нямам. Понеже ми казаха също като на Аделина, че е сигурно от жлъчката-ще забъркам мед, вода и лимон. Това се правело при такъв случай, после ще кажа за ефекта.

# 682
 Здравейте и днес от нас с бебка!
Момичета благодаря ви за съчувствието!  Hug Heart Eyes
Но наистина като изключим уплахата, охлузванията и натъртванията по мен, бебка явно е добре, а за мен това е важно!
Иначе и мен винаги ме е било страх да не падна и не мога да си обясня, как на равно с равни подметки в сухо време се пльоснах като кит без да мога да реагирам.. но важното е, че нищо ни няма с беба..
 За повръщането мен в бг всяка година лятно време ме мори едно стомашно чревно вирусче, което ме поваля на легло в полусъзнание по седмица и идват венозно да ми бият деган, че управия няма, не знам дали не е от жегите  newsm78 откакто съм тук пу-пу не ми се е случвало, иначе пазете се момичета .. тук сега е 12 градуса и даже си пускам печката отвреме на време, че бая хладно става  Crazy
Стискам палци на всички с неразположения! Прегръдки от нас! И спокоен ден!   bouquet

# 683
  • София
Привет и от мен.
Имам питанка, днес кой от вас ходи на лекцията в клиника Щерев. С някои мами се запознахме и беше много приятна срещата, но ми се струва че имаше и други августовски мами там. Нека пишат и за другия път да сложат снимка за да се разпознаваме, че нещо не ме бива в меренето на тумбаците на око Simple Smile (оф то и аз трябва да сложа една снимка, ама като гледам какъв слон съм станала хич не ми се снима, но ще се жертвам).
Мими нали съм си шматка нещо съм пропуснала поста ти дето се паднала.  Hug и да се пазиш много
Приятна почивка и се наслаждавайте на хладното време че скоро може и да няма пак а може и да пуснете приятна музичка на бебо.

# 684

Martita, страхотно смешно ми стана с тази мисъл на мъжа ти, че е паднал бойлера...  Joy то разбира се не е за смях, но не можех да не ти благодаря, че ме зарадва така! Simple Smile сигурна съм, че бебешора е добре!!  Hug

иначе и ние още правим ремонт и вече малко се притеснявам, че бебката ще вземе да се роди преди да сме успели да свършим.. но - какво да се прави - като родителите й са такива неорганизирани хора! вчера като прочетох, че adelina_bg е купила вече и памперси направо се засрамих от нас!  Embarassed

# 685
adelina_bg   Hug за времето се радвам, аз не си падам по жегите  ooooh! за музиката й пускам на бебка, но основно я тормозя с моя глас  Joy  Blush
А за снимките, ама хайде момичета пуснете снимки да ви гледам  Praynig Вие хубаво се срещате а ние дето сме закотвени някъде  Thinking аз ще кача да ви се похваля с моята бузеста бебка  baby_neutral дано последвате примера ми  Whistling
Приятно изкарване на лекцията, а и след това  Peace и се снимайте прави, да ви се виждат коремчетата  Crazy Ще чакам снимки  Praynig    bouquet

# 686
Здравейте момичета!
   Честито ви разхлаждане в БГ. И тук при нас се разхлади, но прекалено много - цял уикенд без слънце и само дъждове и ниски температури.
Я да попитам има ли някой, на когото да са му открили захрар в кръвта и в последствие гестационен диабет? Надявам се никой да не се е довел до това състояние за разлика от мен. Аз все още си чакам резултатите от допълнителния тест за гестационния  диабет и няколко дена не мога да си намеря място и се чудя какво да ям, че то общо взето всичко ,което обичам не е позволено в тази ситуация, а аз съм доста злояда.
  Поздрави на всички !!!!

# 687
  • София
Някой може ли да ми препоръча кинезитерапевт или физиотерапевт който да работи и с бременни? Болките в гърба ми се засилват и вече изобщо не мога да спя, понеже се появяват само когато съм легнала настрани, когато легна по гръб отшумяват, но корема ми тежи и не мога да спя така. Това според мен не са тези болки в гърба за които говорят при бременните, понеже когато съм права или седнала няма и помен от болки в гърба, само като легна настрани все едно нещо ми се прищипва.

# 688
  • София
И на теб ще кажа да пробваш с Милгамма, ако не мине тогава кинезитерапевт. На мен ми минава от нея.

# 689
Здравейте!
На мен ми се случва нещо странно -подува ми се само левия крак и то доста сериозно, докато десния си е добре и почти няма подуто. На какво може да се дължи това? На някоя от вас случва ли се? Нямам ухапано, ударено просто си се подува и е така от сутрин до вечер. Не помага вдигането на високо, от движението се подува още повече. Дайте ми съвет какво може да помогне

Общи условия

Активация на акаунт