Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 981
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
Их ,че  хубавооо,ако идвате пишете ми на www.malkatamrasnica.com  Hug Laughing Laughing Laughing

# 361
  • някъде ...
Аре пак ме разсмя на глас  Joy Joy Joy
Да стане да стане ... к'во да стане - то с моя късмет  ooooh!

Глей са, 'начи аз разбирам за т'ва бебе ( на малката ) след като сме скъсали ( обажда ми се да каже, че пила хапчета некви - още съжалява за тогава, ама това е др. тема. ).
Та .. малка е, уврежда плода ( видях ехографа - мн гадно беше ) и няма избор и го маха.

През това време, аз искам окончателно да махна тоя конец, дето се е скъсал, ама да го махна да го махна - и той и той нужди си има, аз добра душа  и ...
( да подчертая, че бяха месеци опити да има малко конче преди събитията, ама Ц ).
Та разделяме се ние с кекс за сбогом, и аз си оставам е едни други 2.
Обаче едната напираше за сериозно, ама ддрагона не ще и да чуе и и казва, че ако няма конец просто да забрави.
 момичето си организираше увеличаване на вероятността за мъъъничко конче, а на ддрагона му беше все едно, щото току що беше загубил едно от малката и .. абе все тая ми беше.

Обаче, докато тая ( едната от 2те дето останах с тях ) си организирташе макаричка, познай кой ме уведоми за наличието на такава ...
Та ... както казах - на ддрагона му беше все едно и вика на съответната - "Ми давай да се женим" и се мести при нея.

Обаче познай к'ва вест идва от последната ...
Абе .. в общи линии - т'ва е  Blush

ПП: не ти работи сайта  Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 362

Важното е ,че си пробвал,ама аз казах ако идвате,ти кога идваш? Laughing Laughing Laughing
Много увлекателна история и ся се раздели с конеца и гледаш малкото конче от време на време,а другата(едната от 2 те) задържа ли детето,след като ти отиде да живееш с конеца,въпреки че се  е оказало грешка...и кво стана после...   Thinking  ..ох няма да заспя от напрежение Whistling Laughing Laughing Laughing

# 363
  • някъде ...

Важното е ,че си пробвал,ама аз казах ако идвате,ти кога идваш? Laughing Laughing Laughing
Много увлекателна история и ся се раздели с конеца и гледаш малкото конче от време на време,а другата(едната от 2 те) задържа ли детето,след като ти отиде да живееш с конеца,въпреки че се  е оказало грешка...и кво стана после...   Thinking  ..ох няма да заспя от напрежение Whistling Laughing Laughing Laughing
Ми тъкмо търсих ключовете за колата  Joy Joy Joy

Не, не го.
Беше в началото на следването си , а аз вече бях дал обет ...
Ооооо, дълга и широка, ама ако ти се слуша, във вагона за Пд ще ти я разкажа  Mr. Green
 Hug

ПП: Малко брутално, ама все пак да е по темата - правенето на деца ...  newsm78 .. хоби ?

# 364

ПП: Малко брутално, ама все пак да е по темата - правенето на деца ...  newsm78 .. хоби ?
За теб явно да. Laughing
Обичам дългите...........истории,дръж ме в течение Laughing Laughing Laughing

# 365
Ддрагоне, ама и хоби си си избрал!  Shocked Shocked Shocked То това да не са ти драконови зъби....
Хайде успешен ден от мен!

# 366
Нещо малко на сапунена сага намирисва историята.... Whistling newsm78

# 367
ааа не може да е по-голяма от мойта  Stop - мога да спра три тира на магистралата  hahaha станах за бъзик на дружките  Crossing Arms
Така ли си ?!  Mr. Green

# 368
Laughing видях ви и двамата с немо  hahaha
имате си антифен клуб вече - бравос!  Flutter
ма ний си ви търпим, щото са ни еднакви съчмите май  Mr. Green

ама ние знаем как да се харесаме бре
просто почваме да пишем :

ти си най красиватаааааа  newsm20

ти си най умнатааааааа  newsm20

ти си с най успешната кариерааааа   newsm20

ти си най добрия мъъъъъжжжжж  newsm20

ти си най готината съфорумкааааа  newsm20

ама ни мързи  Mr. Green

# 369
немооо, разсмя ме с тая картинка  hahaha, ама съм към кафявата гама  Flutter тва, дето е снимано сигурно много го боли  Thinking ooooh!

и като ти казах веднъж, че си заядлица Mr. Green... и си продължил да чоплиш в другата тема  hahaha

а за харесването - изкуствените напъни винаги се усещат Peace

днес ще проължавам с новото си хоби - да търся песни, изпяти на ушенце от дребния  Crazy

# 370
и като ти казах веднъж, че си заядлица Mr. Green... и си продължил да чоплиш в другата тема  hahaha

Mr. Green Mr. Green нЕма нищо по-лесно от това да дразниш недоклатени жени  Mr. Green Mr. Green а те да се правят на недочу(е)ли  Grinning

# 371
Eгати спамерите, нямате изчитане....я кажете коя е била по монокини, на нея ще присъдим по-добрата разлика
Драгоне и аз си падам по това хоби  Flutter

# 372
Eгати спамерите, нямате изчитане....я кажете коя е била по монокини, на нея ще присъдим по-добрата разлика
Драгоне и аз си падам по това хоби  Flutter
нцъ  Mr. Green нъл` са разбрахме, че практикуваме и това хоби - форумстването Mr. Green

# 373
  • някъде ...
Mr. Green Mr. Green нЕма нищо по-лесно от това да дразниш недоклатени жени  Mr. Green Mr. Green а те да се правят на недочу(е)ли  Grinning
Хахахахаха - вече се разсмях на глас  Joy Joy Joy
НЕМООООО  Hug Hug Hug

@Шев - е то т'ва беше хоби по неволя ...

@Дев - са не ставай като тези от ДиС - за тях нещо ако не се е случило на тях самите, значи няма как да е истина.
Ако седна да ти разправям пък м/у 19-тата и 21-вата год. кво ставаше ( бебета нямаше де ), съвсем ще  ooooh! ooooh! ooooh!

@mustaine  -  Hug Hug Hug
( много се съгласявам с теб : я кажете коя е била по монокини, на нея ще присъдим по-добрата разлика  Mr. Green )
Обаче - с доказателствен мат'рИал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 374

знаете ли на какво прилича жена с тен от монокини  Thinking   на стрелка сочеща надолЕ  Mr. Green

п.п. Сори за спама ... за последно ми е ... сериозно  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт