True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 238
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.София-Красна поляна
Ауууу, страхотна серия. Ошеметих се направо - от всичко по много и на куп  #Silly Кога ще дойде 3-ти епизод  newsm45
Ох,боже,вържете ме та да устискам за субовете би. Rolling Eyes

Уоми,що тъй се нервиш бе душко? Whistling Mr. Green

# 541
  • София
От бързане да го изтегля, даже не бях обърнала внимание на факта, че като пилотен са ни подарили 60 мин  Crazy
Т.е това са 1 и 2 нали?

ПП: Мноого бавно тегли нещо.... защо толкова малко сийд имаа  Thinking

# 542
Айде изгледах.  Crazy Чакането си струваше.  Wink Ще се включа да коментирам евентуално довечера, когато повечето ще сме го гледали  Hug

# 543
Как няма да се нервя Simple Smile Аз благородно завиждам Sad
Много е гадно да си в офиса да бачкаш а да има нещо което искаш да правиш по силно от това  Twisted Evil
А съм ужасно любопитна и освен снимки на Иън само това може да ме довърши !

# 544
Кво правите вие, бе!  #Crazy За час и половина две страници!

Аз сега записвам, тъкмо да се поразсъня и засядам.

Деми, ше ме убиеш с тая сурвачка  hahaha hahaha

Аз си мислех, че аз ще сефтосам епизода, пък останах почти последна  Joy

# 545
  • срещу двата комина :)))
еееее,искам и аз,защо съм на работа,защоооооо newsm77 newsm77 newsm77

# 546
Ох,много ми разпалихте любопитството............

# 547
Уоми, прости ми, дарлинг, но няма да кажа какво става  smile3534 Освен, че получих топлинен удар Wink
А и с английския съм скарана, така че няма да бъда много точна. Освен това ако пиша в бяло всички ще четат  Wink
Само ще кажа, че се успокоих за Билиту и Самиту  Laughing

# 548
  • гр.София-Красна поляна
Уоми, прости ми, дарлинг, но няма да кажа какво става  smile3534 Освен, че получих топлинен удар Wink
А и с английския съм скарана, така че няма да бъда много точна. Освен това ако пиша в бяло всички ще четат  Wink
Само ще кажа, че се успокоих за Билиту и Самиту  Laughing
Ух Като,значи мойто Били е добре. Heart Eyes

Трайки,дръж фронта би. Wink
Е аз за да не пускам филма съм си вързала ръцете за ушите би. Mr. Green

# 549
Simple Smile Малко да поразведрим

Ian като Едуард

# 550

Много готина снимка.Сигурна съм,че Иън щеше да изиграе добре тази роля,на аз не мога да ис представя друг Едуард,освен Роб..... Laughing

# 551
Ух аз вече почвам да мога  Heart Eyes
Трайки моля те като пуснат субовете пиши тук Simple Smile да насъсквам моя да ми го сваля Simple Smile

# 552
Ух аз вече почвам да мога  Heart Eyes
Трайки моля те като пуснат субовете пиши тук Simple Smile да насъсквам моя да ми го сваля Simple Smile

Няма проблем,обаче не мисля,че ще станат преди да си се прибрала от работа Confused

# 553
Ауаоуууууууааааоооооооууууу! Мали, мали, малиииии!

Танчик, един съвет да ти дам - като седнеш да гледаш, виж да си имаш кофичка или направо кофа с лед.  Mr. Green

Много готина снимка.Сигурна съм,че Иън щеше да изиграе добре тази роля,на аз не мога да ис представя друг Едуард,освен Роб..... Laughing

Мчи разбира се!  Crossing Arms

# 554
ихихихи  Twisted Evil добре че има добри души да ми задоволят любопитството донякъде.
По казаното се надявам само спешния екип да се е върнал от отпуските и екетролитите на дефибрилаторите да са сменени с чисто нови за да няма издънки  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт