® E-bay - тема 54

• 36 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ако си с БГ деливъри адрес да не е решил, че искаш в БГ да ти ги прати и това да си е сложил за постидж?

Не , адреса ми е на ГАБКО! Thinking

# 16
  • Варна
Според мен е грешка. Това което си копирала от писмо ли е? Като тръгнеш да плащаш пак ли така излиза?
Тотала ти е 8.74 лири... защо тази сума е въведена още веднъж в полето Seller discounts(-) or charges(+) не знам... По принцип там продавача пише ръчно евентуални отстъпки и затова си мисля, че е грешка някаква. Пиши му да си оправи фактурата.

# 17
Може да имаш повече от един търг да плащаш понеже аз като имам спечелени 2 или 3 като кликна на единия автоматично ме кара да платя всичките....  newsm78

# 18
  • Варна
И аз съм кротнала, освен финансова и творческа криза имам, не знам какво да купувам вече. Нямат износване тези дрехи...
Купих анцунг за училище наесен и едни зимни обувки , да има. Tired И издирвам зимно яке с надеждата, че тези от миналата зима ще и омалеят и ще имам оправдание. Laughing

# 19
# 20
И аз тук Peace

# 21
Какво означава това - size: GIRLS LARGE (16"pit2pit)?

# 22
  • Варна
 Money  bouquet

# 23
цоп, тук при вас Hug
тук са моите покупки http://yzida.snimka.bg/other/ebay-mania.491261.all

# 24
Какво означава това - size: GIRLS LARGE (16"pit2pit)?
Момичешка номерация, но по - широка от обикновено (най - вероятно) - 16 инча от подмишница до подмишница  Hug

# 25
# 26
  • София
Вижте какво ми отговори продавача!
Hello

The total should be £8.74.

On Wed, Jun 9, 2010 at 5:43 PM, mel stokes <melstokes7@googlemail.com> wrote:
Hello

I received notification that you were the winning bid for the Animal Gillet.  The full cost is for the item itself and for postage and packing.

On Wed, Jun 9, 2010 at 2:14 PM, eBay Member: iankampanova <member@ebay.co.uk> wrote:
А в същото време на имела получих следното:
Dear iankampanova,

Thank you for shopping on eBay! Your total amount due is £17.48. More details about your purchase are included below.

Item #   Item Title   Quantity   Price   Amount
290440693354   BNWT ANIMAL GILLET SZ 8/10 ZIP UP HOODIE   1   £4.75   £4.75
Subtotal:   GBP 4.75
Shipping and handling via Royal Mail 2nd Class Standard:   GBP 3.99
Seller discounts(-) or charges(+):   GBP 8.74
Total:   GBP 17.48

Hello there Congratulations for your winning bid. Once payment has been received, the item will be despatched. Many thanks.

Какво да правя?  Confused

# 27
  • Варна
Ostaви го имейла... като тръгнеш да плащаш от страницата на ибей колко пари ти иска по фактура? Ако е 8,74 - плащай...

# 28
Благодарско, stefinka!  Hug

# 29
  • София
Ostaви го имейла... като тръгнеш да плащаш от страницата на ибей колко пари ти иска по фактура? Ако е 8,74 - плащай...

Лошото е че ми иска  £17.48 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт