На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 599
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Добро да е  Mr. Green

# 316
хихихи,какво си позеленяла Joy

# 317
Ми да не мислиш,че ни е лесно с тея мелби и чуденки,с какво да разнообразим менюто всеки ден JoyНе зелени,ами лилави ще станем  261uu

# 318
  • София
ХАхаха  hahaha

# 319
 Joy

Катя виждам те на балкончето Flutter

# 320
 Добро утро и от мен  Hug
Фети - на Неди му е много весело виждам  newsm62
Дезита - весела историйка  Laughing
Ади и Димяни - гледам добре си изкарвате по сладкарнички  Hands Clap .Торта не съм яла от 6 януари  Mr. Green
Ади - чак да изчезна не искам, ама гена ми е такъв, че като се отпусна и става едно страаашно   smile3535
 Кажете някакво кремче за стрии, тези гадини нямат махане...пфу box
Ще ви оставям, че днес ми е ден за изкуство  bye
Лек ден  Sunglasses

# 321
Добро утро  Hug Аз тъкмо станах, дребното още спи  Mr. Green
Оххх, как ми се яде и на мене тортичкааааа  Blush
Вася и аз тука от едно известно време с изкуство се занимавам - по цял ден бъркаме бои, боядисваме, отсичаме стени, тавани  Crazy Голямо изкуство, голямо нещо Joy
Фети завиждам ти за разнообразието  Wink Обаче с това метро дето го кара Неди, не знам като се приберете как ще го забавляваш  Laughing

# 322
  • там някъде...
Добро утро  Hug

Вале, мен ли ма видя  Thinking Аз съм невидима ...така де ...мираж... Mr. Green
Честит ви първи месец на Ели ! Ти защо скри по едно време снимките на бебка ?

Фети, благородно ти завиждам. Сигурно е  голяма емоция за вас..

Ади, Тони, дайте насам малко мелби. Ако може с горски плодове нещо, ама не отказвам и на друго  Crazy

Ние сме добре ( да не чуе  Twisted Evil) Оказа се, че сме астматици и си трябва съответното лечение , а ен на хаос както ни подкараха преди време. Лекуваме се само и единствено с хомеопатия, вече 6 ти месец .Ходим на ясла и днес дори ще ги водят на театър. Дупето му чак проговори, аз докато се притеснявах , а то...за нищо. Само въпроси задава и обстоятелствено обяснява всичко около него. Аз съм безработна - затвориха ни офиса и сега ....мор народе...
Отивам да чистя...по-късно пак  Hug

# 323
  • UK
 Добро утро  Hug
 Днес ми е изпита в колежа, стискайте ми палци да мине всичко както го планувам  Party

# 324
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Grinning

Мегита- стискаме палци  Peace

Тук времето пак е лошо и ако не се бяха курдисали бабаите съседки точно пред моя прозорец на сутрешна раздумка, кой знае кога щях да стана  ooooh!. На работа съм следобед и пак очаквам 8 часа спане пред компютъра.
Толкова смислен и полезен ден ме очаква, д ане ви разправям  Laughing

# 325
  • София
Мегита,успех  Peace Hug

Васдя,сега сенихме менюто с макдоналдс  Mr. Green хапнахем с |Ади дбре Mr. Green

# 326
  • В светлината на слънцето
Мегита, и от мен едни силно стиснати палци.  Peace
Снощи просто си го представих малкия машинист на метро. И после как мята камъняк в Темза. Mr. Green Фети, ти пак си случила на кротко дете. Я, да бяха там моите две, та да видиш какво щеше да се случи. Жална им майка на англичаните. Mr. Green
Ади, Димяни, ама голям кеф го карате. Hug
Кики, много кофти това с работата. Thinking Имаш ли други варианти? Виж, добре е че сте открили проблема, та да не истерясвате постоянно с разни болести.

# 327
ццц,не се спряхте да плюскате,после да не ревете,че сте дебели след като родите Whistling

# 328
Ми ша ривем,я,нали и нас накой трябва да успокоява Joy

# 329
Мегита стискам палци.Успех. Peace
Аз днес съм супер щастлива с Габи бяхме на контролен преглед за очилата и се оказва ,че вече не се налага да ги носи постоянно а само за пред телевизора.Това  страхотен напредък след само 1 година носене на очила до 6-7 месеца може напълно да ги махнем.

Общи условия

Активация на акаунт