БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 784
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 425
Маймуни Joy
Художничка Shocked
И в първия момент ви се вързах и си викам: "еййй, рисувала била жената" ooooh! Ама съм патка застреляна Mr. Green

Иначе от самото начало хич не вярвах на еротичното моделстване само...

# 1 426
Тя заради това ли не искаше да участва в ЦИ? Така и така следите остават, поне да бяха спечелили я някой лев, я имунитет Grinning

# 1 427
Nomadka,Камерън , благодаря за инфото  bouquet

# 1 428
  • София
Eee, Кузмови бяха при Гала още на другия ден. Grinning
Заповядай
http://vbox7.com/play:ffeaf92c

Малко новини от Ст Загора... Wink
http://www.parkmall-sz.com/view_news.php?id=279
Аз си мислех,че в моловете е лудница, и не ходя , защото ми става лошо, като има много хора. Но щом е толкова празно, бих се навила да отида!

# 1 429
  • Gone with the wind

Уф, Корнелия само тази изкуствена усивка ли има?
Всеки път като я видя усмихната и ми се струва, че е като насила  Confused

# 1 430
Спечели момиче от Асеновград.

Ей можех да съм аз  Laughing

# 1 431
  • София
Аз си мислех,че в моловете е лудница, и не ходя , защото ми става лошо, като има много хора. Но щом е толкова празно, бих се навила да отида!
През седмицата все едно бомба е паднала по МОЛовете- изключително приятно местенце да избягаш от жегата. И аз мразя тълпите.

# 1 432
Както и чудесно местенце за обикаляне зимата, няма студ, няма нищо. Mr. Green

Между другото този мол в Стара Загора никога не съм го виждала да се пръска по шевовете. Най-много да е заето всичко около хранителните вериги, но иначе си е съвсем спокойно. То общо взето така си е в почти всички молове, освен ако не са открити много скоро, и не е пълно с идващи да видят новото "чудо".

# 1 433
Диди,  някакъв немски, ама а сега де що да записвам, да пазя Маленкая за поколенията ли? GrinningЩо да си рисува гърдите има ли  някаква история, боя течеше само по ризата и мъчеше се да пунтира Камий Клодел  сигурно, обаче и за още нещо излъга, че уж не обичала , пък....но часа е ранен за коменти Grinning

питам, да знам, да гледам, да се образовам, пък може и с мъжа да изиграем сценката ...  Embarassed  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing и аз едно време рисувах ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green А пък на него ша му стане хубаво, ако го нарека КУРатор ...  Flutter

И как няма да я пазиш за поколенията?!?!?!!?  Confused тцтцтцтц бива ли? хахахахахахахха  Sunglasses

То общо взето така си е в почти всички молове, освен ако не са открити много скоро, и не е пълно с идващи да видят новото "чудо".

Peace или да намажат безплатно ядене/ пиене  Peace

инфантилна, птица,  ама тя никога не е крила, че участва в международни еротични продукции ... Simple Smile  Peace не искала да участва в ЦИ в началото, за да не разбере синът и с какво се занимава майка му реално ... Simple Smile ама тя и без ЦИ си каза каквото имаше да казва ...  Mr. Green

# 1 434
Абе тя каза, че участва, ама само софт и само с "жинички". Пък сега КУРатори, колекционери на картини, кво ли няма да излезне....

# 1 435
Абе тя каза, че участва, ама само софт и само с "жинички". Пък сега КУРатори, колекционери на картини, кво ли няма да излезне....

хахахахахааха е, без КУРатор не е същото ...  Rolling Eyes Embarassed  Laughing Laughing Laughing Laughing а и те "жиничките" ни пречат ...

смятам да проуча немският образователен канал и да следя да следващи нейни изяви ...  Laughing Mr. Green

# 1 436

хахахахахааха е, без КУРатор не е същото ...  Rolling Eyes Embarassed  Laughing Laughing Laughing Laughing а и те "жиничките" ни пречат ...

смятам да проуча немският образователен канал и да следя да следващи нейни изяви ...  Laughing Mr. Green

Я кажете по кой канал се случват тези чудеси И аз искам да се образовам в областта на изкуството  Mr. Green

# 1 437
Брей, все ценителки на съвременното изкуство се оказахме в тази тема, ако някоя попадне на шедьовъра, моля, да сподели на ЛС Praynig

# 1 438
Вчера и днес няколко пъти засичам статии за данъците които трябва да платят победителите в биг брадър.

А дали зрителя с 40 000 хиляди лева  ще си плати сам данъка ....или ще ги получи ей така на готово парите?

# 1 439
Вчера и днес няколко пъти засичам статии за данъците които трябва да платят победителите в биг брадър.

А дали зрителя с 40 000 хиляди лева  ще си плати сам данъка ....или ще ги получи ей така на готово парите?

хм ... интересен въпрос ... ама аз тъй съм зациклила на КУРатора, че само чакам нощите да следя за видната ни художничка ...  Embarassed Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт