Stellee, добре, че Алекс е вече по-добре.... Аз също съм супер разочарована от педиатрите, консултирам се с 3-ма и искам да ви кажа, че и 3-мата са на ралично мнение винаги.... Но най-важното е, че Алекс е добре, защото това си е доста сериозно.....
А на принцесата - БРАВО отново! Това все пак е СМГ и детето наистина си заслужава поздравленията и голям подарък

И аз си мислих за Нанина вчера и за Ения и за Щастлива съм, дано се появят да драснат как са.
Синева не правете ваксинации, доколкото зная могат да се отлагат до 2 месеца, недей да рискуваш, все пак са 2 ваксини и без това е супер рисковано и двете наведнъж да се слагат и се чудя кой умник е дал акъл да се инструктират така педитата. За гърлото аз смуках прополки, някъде бях написала, че са хомеопатични и осцилококциум, но ако не кърмиш си вземи силен антибиотик, но се консултирай с лекар все пак....

Мама Да и аз днес ще ходя на фризьор но довечера, след като наш "Красотати" се прибере
Честити месечинки на бебоците
Бягам, че делянка вика....

Но е много трудно да я опазя от баткото, който само и се вре да я гушка и да и говори. Дано имунитетът от кърмата си каже думата.
Аз не помня първия си пост, но се видях в темите, които сте постнали. Сякаш беше вчера. Даже, ако не се лъжа, заченах с Ева точно преди една година на този ден
Млякото ми започна да се увеличава пак като увеличих течностите и се изцеждам след всяко кърмене. От миналата събота беше почнала да ака всеки ден (че и по два пъти ) , а от вчера само пръцка..... дали там и е зора

Има сега да гълтам хапове