Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 28 119
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

Stellee, добре, че Алекс е вече по-добре.... Аз също съм супер разочарована от педиатрите, консултирам се с 3-ма и искам да ви кажа, че и 3-мата са на ралично мнение винаги.... Но най-важното е, че Алекс е добре, защото това си е доста сериозно.....  Hug Hug Hug Hug Hug Hug А на принцесата - БРАВО отново! Това все пак е СМГ и детето наистина си заслужава поздравленията и голям подарък Wink Wink Wink Wink Wink

И аз си мислих за Нанина вчера и за Ения и за Щастлива съм, дано се появят да драснат как са.

Синева не правете ваксинации, доколкото зная могат да се отлагат до 2 месеца, недей да рискуваш, все пак са 2 ваксини и без това е супер рисковано и двете наведнъж да се слагат и се чудя кой умник е дал акъл да се инструктират така педитата. За гърлото аз смуках прополки, някъде бях написала, че са хомеопатични и осцилококциум, но ако не кърмиш си вземи силен антибиотик, но се консултирай с лекар все пак.... Hug Hug Hug

Мама Да и аз днес ще ходя на фризьор но довечера, след като наш "Красотати" се прибере Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Вчера го слушам говори на Деляна че тя била най-красива на света и той бил най-красив на света и вече не бил само тати, а красотати..... голям смях, а мама била "шишка най-голяма е нашта мила мама"..... И и пее такива песнички.....  Laughing Laughing Laughing Laughing

Честити месечинки на бебоците

Бягам, че делянка вика....

# 406
ЕТО МАЛКО КИНО ОТМАЛКИЯ АЛЕКС

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1319639274124

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 10:16 от STELLEE

# 407
Стелле, браво на Алекс Hug
Натали, посмях се с твоя тати Hug
Пухинка, живо и здраво да ти е слънчицето Hug
аз да се похваля - вчера дребчо се обърна сам, но после му беше трудно, все пак важното е че веднъж е станало Hug

# 408
  • Варна
добро утро и от мен Simple Smile
Натали вашия тати страхотни песнички измисля Simple Smile))
Имам питане някоя майка давала ли е досега на детето си калциев глюконат??? Аз вече трети ден й давам по предписание на педи заради рахит-а обаче това дете се скъсва да реве по цял ден възможно ли е от него да получава колики в голяма чуденка съм а трябва да го давам 10дни , на всичкото отгоре взе да ходи и по често по голяма нужда......много съм притеснена и не знам какво да правя..........За сега спинка но по корем само така се укротява и е по-спокойна.....

# 409
Здравейте момичета Hug
И ние в къщи всички сме болни и само се моля да не заразим малката ooooh! Но е много трудно да я опазя от баткото, който само и се вре да я гушка и да и говори. Дано имунитетът от кърмата си каже думата.
Иначе на мен кърмата започна много да ми намалява и от няколко дни дохранвам с АМ. Надявам се нещата да си дойдат по старо му, че ми беше много лесно - не мисля за шишета, часовници, стерилизация и т.н. Но каквото дойде, аз не съм маниачка по темата за кърменето, даже с баткото по това време вече си се хранехме изцяло с АМ. Докато имам ще давам Peace
Виждам, че си припомняте първите ни записи в темата, много е мило Flutter Аз не помня първия си пост, но се видях в темите, които сте постнали. Сякаш беше вчера. Даже, ако не се лъжа, заченах с Ева точно преди една година на този ден Crazy
Честито на всички сладури, които днес порастват с още един месец Heart Eyes

# 410
Здравейте и от нас! Hug
Честити месечинки на Ира-Марина на мама Marinela flo ,Павел  на мама Бъжева ,Ивет на мама ninchu_m ,Боян  на мама Anna ,Ива на мама Кети,Божидар  на мама Карамел,Максим  на мама Poohinka  Да са им здрави и много щастливи бебчетата   bouquet Hug
Стеллее много ме зарадва с новините ,браво на Алекс издържал е болката като мъж  Peace Hug
Синева прави си гаргара с отвара от лайка( една чаша) и като добавиш една лъжичка кислородна вода към нея.Има страшен ефект .Бързо да се оправяш , а относно ваксините и аз съм на мнение , че не трябва в никакъв случай да се слагат сега ...по добре изчакайте да оздравееш и тогава  Peace Hug
Нашата сага продължава снощи пак на два пъти се събужда и почти не яде , а само да се гушне в мен и да лапне циц...  newsm78 Млякото ми започна да се увеличава пак като увеличих течностите и се изцеждам след всяко кърмене. От миналата събота беше почнала да ака всеки ден (че и по два пъти ) , а от вчера само пръцка..... дали там и е зора  newsm78 какви са тези промени три седмици 1 път в седмицата ,после всеки ден пълни памперса и сега пак два дена съм в очакване  newsm78
Мама Да бях му обещала за 1 седмица (всяка ваканция идват от години) и всъщност тои е най-големия на 13 г. (точно във вихъра на мутацията ) с него нямам проблеми и затова се навих , но всеки ден трябва да сготвя поне две манджи , за да мога да ги прехраня . Все пак си е ангажимент , не че не готвя и за нас , но нямам толкова време.Както и да е днес съм по добре милото си остана вкъщи да гледа малката , а аз да паспа още някои час  Flutter и съм по добре  Hug
звездичка Hug
Ставам сега надявам се после да има добри новини и от другите мами  Praynig Hug
Лек ден ви желая !

# 411
didipeicheva -аз съм давала калциев глюконат но не съм забелязала да реве от него нито пък да се изхожда по често ,но децата са различни знам ли при вас може и това да е причината.Щом се успокоява по коремче нека да си спинка така.Само по често ще и хвърляш по един поглед Wink

# 412
  • Варна
malkata mama мерсии явно на нас така ни действа:)) ходя през 3мин да я наблюдавам как спи Simple Smile)) и дали диша като лудите станах но така си спи поне по 2 часа то вчера беше кошмар от 9 сутринта до 6 вечерта без грам да спи Simple Smile) само рев....

# 413
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, защото нещо ме беше стегнала шапката...
Малкия практически се отби, въпреки неимоверните усилия, които полагам - просто не иска да суче и това е.
Естествено се обвинявам за което, защото за мен най-естественото нещо е кърменето и подсъзнателно като че ли имам чувството, че не съм добра майка... но ще ми мине...
Да попитам кърмещите майчета, има ли измежду вас някоя, на която още не й е дошла менструацията (предполагам, че скоро ще ме "зарадва")

# 414
  • София
Да попитам кърмещите майчета, има ли измежду вас някоя, на която още не й е дошла менструацията (предполагам, че скоро ще ме "зарадва")
Peace да - на мен  Mr. Green

# 415
На мен също не ми е дошла

# 416
Здравейте момичета,
Честити месечинки на всички бебоци:
Ира-Марина на мама Marinela flo  ,Павел  на мама Бъжева ,Ивет на мама ninchu_m ,Боян  на мама Anna ,Ива на мама Кети,Божидар  на мама Карамел,Максим  на мама Poohinka.
STELLE браво на каката и мноог хубави новини за малкия Алекс.Той е голям малък мъж,издържал е на болката:)Благодарим и за ценните съвети по отношение на педиатрите.
Синева-оздравявай бързо и предприеми мерки за подсилване на организма.След като всяко лято боледуваш,тогава се опитай пролетно време да подсилваш организма:) Hug
Антония ти не се давай така лесно:))Пийвай чайчета и лекувай гърлото:))
Бързо възстановяване и на другите болнички бебоци.
Bona fides и аз все още го чакам,но кога ще ме навести?... newsm78 Thinking
До скоро мацки и много, много  Hug Hug Hug Hug

# 417
Peace да - на мен  Mr. Green

И аз съм така!  Peace Голям кеф!

Синева бързо да оздравяваш, че това ангината не е шега работа.  Hug

Честита месечинка на всички рожденничета!   bouquet

# 418
  • София
Здравейте мартенски мамииии!Как сте?
Искам да Ви честитя на всички бебоцитеее...да са ни живи и здрави и много,много да ни радват и слушат!
Аз родих на 31.03. момченце(Пламен) 50см. 3100 гр.Всичко мина бързо и нормално Simple Smile Компа ми се беше бъгнал и затова не писах толкова време...Много са хубави всички бебоци,досега разглеждах албума  Heart Eyes просто да ги изяде човек...
Ще ми кажете ли как да кача и аз снимки на моя малък мъж в албума?  Embarassed  bouquet Hug

# 419
Момичета  Hug Hug Hug   bouquet     bouquet     bouquet
Благодаря Ви за подкрепата!
Ние ходихе до София на консултация. Малкия е пораснал с 2,5 см. - вече е 61 см. и е наддал близо 800 гр. - вече е 6170 гр. Отложихме ваксините за следващата седмица - зависи как се чувствам - може да ги сложим в началото или в края на седмицата.
Аз бях на преглед при моята лична лекарка и тя реши да ми пусне кръвни изследвания и урина за всеки случай. Добре съм се подредила  Mr. Green Sick Има сега да гълтам хапове  Mr. Green Мама Ив Hug мерси за рецептата за гъргарата. Аз я правя така, само че вместо кислородна вода слагам сода за хляб. От кръвните изследвания се видя, че не съм си възстановила и хемоглобина след раждането - 116 е. Та сега след като свърша антибиотика започвам да пия ампулите TotHema, за да се оправи и този проблем.
Диди   Hug измъчихте се с малката Сияна... съчувствам Ви много!
Щастлива съм Hug стиснати палчета за Вас с Коко. Спомних си за един линк, който Мадлен беше пускала за акотата     http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html   виж дали нещо може да ти е от полза, като информация.
Аз имам гости - една приятелка ще е вкъщи до понеделник и може и да не съм много редовна...
Много прегръдки на всички и честити месечинки на всички бебоци, които празнуват днес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт