Приготвя капки на д-р Бах и за дъщеря ми.
При нас положението е наистина сложно.И аз и детето имаме нужда от консултация за тези сливици.Но преди време ми прилагаха "дърпане на уши" в Монтана и странно ,но ми се отрази добре.Сега чух ,че имало някакъв дядо в Левски ,който "лекува" с такъв род примитивни методи ,та реших да поразпитам тук.Нещо ми омръзна и да обикалям при различни УНГ.
Малко остава до 15-ти септември.Ще чакам впечатленията от първите дни на училище.

. Прави ми впечатление последните години прекалените " материали" трепети покрай това събитие и подготовката на децата именно в тази насока - с какво ще са облечени, прически и пр., а не същинската подготовка, че попадат в едни нов за тях свят, с нови задължения, ангажименти, социална среда и как да се комуникира в нея. Нещо като при баловете се получава, в по-малък мащаб обаче. И откровено казано, не ми допада.
. 
. 
Смееш се ти, щото не беше видяла лицето на майката, след като фризьорката й каза по телефона, че няма свободен час за 16-и сутринта да направят на девойчето прическа. След като се оттърси от този шок
. Почти се затъркалях и аз от смях като си представих будуващата майка над сладко спящото дете, за да пази прическата.

Незнаех че Хриси е със СОП. Кураж! Майка ми е учителка и от нея разбрах,че напоследък се провеждат курсове за учителите точно с направление за обучение на деца със СОП.Вярвам че това е важно относно провеждане на по-добро обучение на дечицата със спец.потребности. 

Препоръчани теми