Отговори
# 585
  • в ябълковата градина
Добро утро и мен!
Антония, така беше паднала котката на баща ми, но си беше жива и здрава.
Беше паднала от четвъртия етаж.
Дано и Куре се намери!

Нашият педиатър ни каза последния път, че тези деца, които повече лазели, по-трудно
прохождали. Може би защото лазейки се придвижват по-бързо.

Вчера бече отхвърлена поредната храна - пиле с ориз на Хип.
Черният му списък е по-голям от белия  Laughing

# 586
Привет и от нас!
 Времето тук започна да става все по-жежко и не знам как ще изкараме лятото... Разходки само вечер след 18 ч, то няма и къде, че тротоари почти няма, всеки се движи с кола, не е като в Бг да има хора по улиците, ако мернеш някой пешеходец е или българин, или румънец или чужденец от цветните раси...
 Gulia, не си сама, мойто зверче упорито отказва да яде ВСИЧКО! Освен цица и каша по малко, плодово пюре слагам по малко в кашата, чисто не яде повече от 2 лъжички. Т о и кашата се мъчи да откаже, ама се правя на маймуна, че да хапне поне половината от необходимата доза.
 Спането пак ни е пролем, за 1 седмица има два дни в които не е спал почти, единия път се събуди в 9 сутринта (заспива след 22.30 ч задължително), цял ден не спа и едвам към 20 ч спа 40 мин. После пак си легна в обичайното време след 22 ч. Вчера пак така - дремна наобяд за час и това беше до 22.30 часа!
 Да речеш, че не се движи-не, прекарва няколко пъти на ден в паяка, много му харесва и става все по добър в "шофирането", отделно вече се мъчи да се изправя в кошарата, вчера за първи път успя и беше много щастлив, гледайки от високо  Grinning . Уж гледам да го уморя, че да поспи, ама не, като излезнем надвечер на разходка не мигва, че да не изпусне нещо по пътя-на баба си се е метнал, клюкарчето  Laughing
 Антония, дано да се появи Куре  Hug, от кой етаж е скочил?
 А, забравих да се похваля, че успяхме миналата неделя да стигнем до плажа, прекарахме около 3 часа след 16 ч следобеда, стояхме на сянка, На Гого много му хареса, цопнахме го в морето до шията и голямо мятане на ръце и крака падна, все едно плува. После го емнаха да си играят с него 2 момиченца, много им се усмихва и позира за снимка с тях  Wink, после поспа 1 час и не можем да го събудим, преди да си тръгнем, май само на плажа спи дълбоко. Тази неделя мислим да повторим моренцето, ама на по-хубаво и по-далечно местенце.

В тази връзка - коша му за кола е отдавна малък, гледам столчетата за по-големи, ама то в тях няма как да спи  детето, и за това се ослушвам и още не съм купила нов стол. Вие купихте ли и как се чувстават бебетата в тези столчета по време на път?
newsm78

# 587
ХИЛОООООУУУУУУУ 

ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕЕЕЕЕЕ !!!
Слвд четири месеца епични мъки със зъбоникненето най накрая и мишлето се сдоби със първото си зъбче.Така очаквано,толкова изстрадано ето че вече озарява усмивката на Мишко tooth

Ха дано следващите да са по леконикнещи и не толкова страдалчески  Praynig май много искам а  Mr. Green

юююююпппииииииииииииииииии да се порадвам докато мога че идват още зъби  Crazy

# 588
ох от радост забравих да пиша за Куре  Sad Тоничка съжалявам,дано вече сте го намерили и да е добре(доколкото може да се каже след скок от балкона)  Praynig Hug

Рокита
ние отдавна купихме стол за кола,коша аз го ползвам като шофирам сама с Мишко.За да не местя стола че не е лек.КУпихме на някаква фирма -Baby dream.Много съм доволна защото има 4-5 положения на седалката и може почти легнало..полулегнало де така се казва до седнало.И той като беше по малък го слегахме полегнал сега съм го поизправила.Много ми е удобно.Ако можеш да намериш,ако не тази фирма то поне подобно.

МОМИЧЕТА НАБЛИЖАВА КРАЯ НА ТЕМАТА И ПРАВЕНЕТО НА НОВ КОЛАЖ,АКО ИСКАТЕ ДА ГО ИМА БЕБОКА ВИ КАЧЕТЕ СНИМКИ!!

Хайде прекрасен уикенд и много усмивки макар и беззъби  Grinning Hug Hug Hug

# 589
Здравейте и от нас в този пореден дъждовен ден...

Солетки не хапваме ние, но царевично пръчки - да. Рядко се случва, но й давам. Отхапва си малки парченца, прави нещо подобно на дъвчене и айде пак Simple Smile Харесват й. Но не смея да й давам друго, защото си отхапва големи парченца и малко ме е страх да не се задави, а пръчките се топят в устата.

Кашата на "Слънчо", за която Яничка спомена е "Манго, банан и ябълка" - оризова, без захар и без глутен. Мони много я харесва, но тя принципно вече яде почти всичко. Даже без да се усетя й бях взела Шоколадова каша, когато имаше капризен апетит и се чудех вече какво да измисля. Преполовихме я, когато видях, че е за над 8 месеца  Confused Всичко си е ОК, но... как може да съм толкова кьорава!!!

Седалка за кола ни е време да купуваме. И аз очаквам мненията ви с интерес.

# 590
Добър вечер и от нас Simple Smile
Ние днес бяхме на гости на сестра ми. На излизане от блока видях едно малко сладко момиченце на 28 дни сгушено в седалката за кола ... Приличаше по скоро на кукла отколкото на детенце ... Направо  Shocked Shocked Shocked нямам думи ... толкова малка ми се стори ...
Вече толкова съм привикнала с Тони, че съм забравила колко мъничък беше и той на тази възраст  Peace
 newsm78 Да се чуди човек колко бързо лети времето и как мъниците ни станаха големи Simple Smile
Нощес в 4 часа ставахме да акаме ... Голямо чудо ви казвам ... трябваше да го сложа на гърнето за да си свърши работата  Shocked
Седна между нас с баща му и почна да вика "Ака, Ака... Shocked Shocked Shocked ... Викам сигурно ми се е причуло като съм сънена ... ама не ... Той си продължи Ака, ака... и така ... Сложих го на гърнето и след 2 минути вече си беше свършил работата ...
Още се чудя съзнателно ли го казва или не  newsm78 newsm78 newsm78 Защото днес и в сестра ми направи същия номер, но след като си свърши голямата работа в гащите  Peace
Някой може да ме помислят за куку... но си спомням че на същата възраст и сестра му голямата взе да говори разни неща от този сорт...
По късно към година и половина вече свободно се изразяваше макар и малко по бебешки  Peace ... За сравнение малката ми дъщеря до 2 години не искаше да казва нищо, докато не научи думите да ги изговаря правилно  Peace
Лека вечер от нас   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Добър вечер!

За жалост останахме си с два дни на море.Колкото да си направим морски снимки,но какво да се прави...
Живот и здраве другият месец ако се отдаде възможност пак.

Днес,Павчи е малко по-нервен от обичайното и какво да видя в малката уста .............?
От горе на венеца прозират не 1,не 2,а 3-риииии зъбчета.Горен десен ще е най-първи според мен(така го напипах).

Спокойна нощ от нас!!!

# 592
На Никола зъбът расте ли расте, чудя се до кога ще е самотен там Simple Smile И вече виждам следи от него тук - там.
Вчера беше голямо мацане, Никола реши да се самохрани. Ето резултатите:
http://www.flickr.com/photos/yana931/4780777298/
http://www.flickr.com/photos/yana931/4780143119/
Определено не се вманиачавам за храната, но не бих дала солети, а зрънчо/слънчо пък съвсем. Солетите последно четох, че ги потапят в сода каустик или нещо подобно, за да са по-хрупкави, а за зрънчото и чипса няма да коментирам. Смятам да правя домашни, а когато някое дете яде покрай нас, да не го спирам да си вземе. Искам поне отсега да не го тровя с тези боклуци, пък после сам да си решава, аз само ще обяснявам кое вреди и защо.
Някой от вас дава ли вече 'манджи' разни на децата? Моята педи ми каза, че мога вече да му давам - посочи за пример пълнени пиперки с ориз, леща. По този повод съм взела белена леща. Смятам да направя и двете неща тези дни, да видим ще ги хареса ли. Готвя без сол и без запръжки, със зехтин и на ниска температура, затова мисля да му давам това, в което няма млечни и месо, че още не съм ги въвела.

# 593
  • София
ех, Мийка, най-накрая душо!
Честито ви зъбче! Дано Мишко сега се успокои и да не го мъчат повече тез зъбки бе!

Кло, опулих се като го прочетох! Браво на Тони! въпреки че ще ме прощаваш ама някакси не ми се вярва.... да не би да ти се е счуло просто newsm78

Елена Вълканова, браво на вас, вие играете на дебело! Laughing, няма да се бавите с по едно зъбче... Laughing

Антония, намерихте ли котето? само да кажа че на мъжа ми котката е падала от 10ия етаж. няколко пъти. така че споко, те нали имат по 7 живота Laughing

Солети не съм давала, а тази каша на Слънчо звучи добре, ще я пробваме и ние. въпреки че аз почти съм въвела напълно глутена, и скоро ще започна да въвеждам и млечните продукти - масълце, сиренце...

забравих да се отчета от консултацията - 7900 и 68 см.

май е време за лягане, лека нощ момичета!

# 594
elvireste
Цитат
Кло, опулих се като го прочетох! Браво на Тони! въпреки че ще ме прощаваш ама някакси не ми се вярва.... да не би да ти се е счуло просто

Аз ще продължавам да го следя... Защото и аз се опулих както и ти и то вече на няколко пъти ... newsm78 Чудех се дали не греша и за това го написах ...
Тези скорпиони ще ми разкажат игричката... нали си имам два  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вълканова супер снимки си направила на детето Да го нацелуваш от мен Simple Smile

# 595
Добър вечер!

Минавам да ви проверя  Mr. Green Попрочетох и ...
Мия честито ви зъбче! Ний още нямамее.
 Тони съжалявам за котака,ама може и да се върне.Те са жилави животни.
Васи гледам и ти се включваш,което е добре.Липсваш тук!

Ний пък сега количка ще купуваме,че нашия тукмак... не се побира никъде.,Пък нали в Бг ще си ходим.И столчета за кола по две и самолетни билети и и и и ..Май ще работя до края на август....

Само мама,т/е. баба да не вдигне белия байряк...  Praynig Praynig Че май и е трудно с двете разбойнички.Те вече шетат навсякъде  Mr. Green Mr. Green

Много ми се нани и ви оставям!!

# 596
Д о б р о   у т р о !!!

# 597
  • София
ДОБРО УТРО  Hug
ДНЕС КАТО ЗА НЕДЕЛЕН ДЕН, ТЕМАТА ЯВНО, ЩЕ ПУСТЕЕ! Mr. Green
ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ И ТУК НА МИШКО! Heart Eyes ДАНО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБИЯТ НЕУСЕТНО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО И ЗА ДВАМАТА! Mr. Green Heart Eyes
И ние се мъчим от 4 - я месец, ама....каквото такова! Ето вчера нито яде нито спа..цял ден мрънкане.. ooooh! Отказва АМ ли, не знам? Ама на 3 часа по 50гр АМ, сутринта и дадох попарка с сухарчета на обяд изяде 50гр пюре и следобяд 50гр каша!!! Сега се опитва да заспи и се нервира, че не може! Shocked Голяма скица е! Crazy
МИМС Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ех, блазя ти на тебе! Mr. Green Топни едно краче и дупе  Laughing от мен! Hug Много хубаво да си изкараш и добре да си починеш! Hug
ТОНИ Ох, горкия Пъци! Аз съм му фен още по време на бременността! Дано е добре котето!
Яна 931 Определено снимките са страхотни! И малкия е такъв бонбон!
КРУМОВА, НОРЧЕ, СТЕЛЕ И МИЯ Мислих го за гостито и реших да го направим на два пъти, защото много хора се събираме! Мия и Норчето едната двоѝка и Мимето  и Стелету другата в които дни се разберем! Ако сте съгласни така, ако не здраве да е! Heart Eyes Ще измислим начин пак да се видим всички на куп!  Wink Mr. Green
Яничка Как се смях за Лазер! Ама така е ние изпозваме кодови имена! Laughing Та за сега с Крумова споделяме от Януари как се справя либовника и то с цели две пресни мами! Joy Някоѝ питаше, къде ходим на лазерна епилация!? В ПИКАСО в кв. ЗОНА Б5, улицата точно зад Мола на бул. Стамболиѝски! ДОВОЛНИ СМЕ И ДВЕТЕ! Peace От втората процедура мишниците имат лееекооо мъхче! Crazy На триърълника по бавно става, но е нормално. И там резултата си е повече от добър! Peace
КЛО Браво на Тони! Hug Съзнателно или несъзнателно, важен е релултата! Все ще започне да си казва! Simple Smile Ади по веднъж на ден я слагам, когато се сетя на гърне! По някога я улявам, защото тя се напъва, но не понеже сигнализира за гърнето  Simple Smile ами просто да се облекчи! Не мисля да я насилвам, гърнето си седи в стаята да си го познава  Mr. Green и по лека лека, ще се случат нещата! Всичко с времето си! Но аз лично няма да чакам до година, защото ако тръгне на ясла, коѝ ще и сменя гащите?!!! И може да не искат да я вземат даже! newsm78 Племенничката на мъжа започна да ходи на гърне на 2.5 години! Shocked Еми това си е голямо дете, но бабата си я гледа и до днес и по 10 пъти да се о.....ра, ( сори) има коѝ да и ходи по задника!!  Crazy
Ами това е за сега от нас! Hug
П.С : Забравих да попитам: Филма МИСИЯ ЛОНДОН само на кино ли мога да го гледам? В замунда и Арена го няма  Sad А за кино, няма коѝ да гледа Адито!

# 598
Добро утро и от нас!

Васи от един час вече вилнее с проходилката и вече се чудя къде да покривам китките и как да връзвам шкафовете!  ooooh! Да ми е жив и здрав, нека дивее! Сега му е времето!

Кики - аз нямам нищо против! Само че, за да не ти се струпва много, ако искаш да е след като ние се приберем! Целувки  Heart Eyes

Мим'с - много хубаво и весело изкарване и най-вече ХУБАВО ВРЕМЕ!!!

Кло - Браво на Тонито!

А и понеже се върнах да чета дооста назад - Деси - Честито, мила! Пиши как се развиват нещата, но при всички положения желая една лека и безпроблемна бременност!

Целувки и хубава неделя!

# 599
Здравейте,
Кики,благодаря за отговора,аз бях питала къде ходите.
Аз се чудя кога да се стегна малко за морето,ама то това време много променливо,моя мъж няма почивка и най вероятно ще отидем с майка ми за малко,колкото да разнообразим, че в тая София вече не ме свърта.
Аз да питам вашите бебоци стоят ли едни такива свите в тези кошовете за колата,че аз моето като го сложа вътре направо жал ми става,направо си е свит,а до морето си е доста път и направо незнам,май ще купя стол ама като незнам колко е това полулегнало положение,че да може да си поспи детето newsm78.Гледам че и вие коментирате,ще чакам и вашите мнения.
Чао за сега от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт