Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 630
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Момичета, вие намирате ли прилика в характерите на Харун и Толга?

# 406
  • Варна
Не го знаеш като се ожени, какъв ще стане.
Хайде сега- Толга- полов атлет и насилник! #Crazy #Crazy #Crazy
Ами той дали изобщо е бил с жена през живота си? newsm78 newsm78 newsm78
Мисля, че не- затова и коментара ми беше в тоя смисъл! Crossing Arms

# 407
# 408
  • Русе
Като чета коментарите ни,ми прави впечатление ,че все повече се обединяваме около твърдението ,че Толга ще каже "Да".
В началото беше точно обратното мислехме ,че ще каже "не"

Преобладавщо е мнението, 4е филмът ще има щастлив край! Единици са тези,
които мислят обратното! Как ще се стигне до този финал, ако остават 3-4 серии. Дай вариант, ако Толга каже ДА! Какво следва
от тук нататък за 3-4 серии!
[/quote]
В следващият сезон започват разводите! smile3508 smile3508 smile3508

# 409
  • Варна
Радиии, каква е тая прелест- #Shocked #Shocked #Shocked- радост за очите ми!  smile3521 Дъхът ми секна! smile3521

# 410
  • Русе
Да подразним лъвът,т.е. Дани с някоя и друга снимчица!!

Не знам за Дани,но на мен шнолата ми падна! smile3521 smile3521 smile3521

# 411
A момичета на мен ми се върти в главата мисълта ,че може и аблата да има пръст в това Хубавелко да е извън строя, защото тя Еда вече е с промит мозък обаче Харун не може да го спре освен ако не предизвика нещо newsm78

# 412
Здравейте момичета,
аз пък си мисля, че няма да има инсценировка на катастрофа. Момента в който дават,че колата поддава е когато Харун си тръгва от срещата с Толга.
След това отива при Еда и тръгвайки си припада. Защо така си мисля, защото и при Толга и в колата и при Еда е със сивата риза. Ако раната на Харун е при боя с Толга, той би трябвало  като припада при Еда след това да се преоблече. Все пак ризата му е изцапана с кръв. По- късно във фрагмента давайки подаващата кола, би трябвало той да е преоблечен, а той е отново със сивата риза. Та затова си милсля, че той леко се удря с колата преди да отиде при Еда.

# 413
  • Варна

Добре де- не е ли страхотен мъжага newsm74- просто сърцето ми затрепка! #Onfire

# 414
  • Варна
СЕКСАПИЛЕН ЧАРОВНИК! newsm10 ХУБАВЕЦА МИ ТОЙ!  love001

# 415
Цитат
Всъщност,ако разговаряха и Еда му беше обяснила нещата и своите чувства,щеше да има друга посока филма

newsm10 Да любовта на Толга е толкова силна,че той дори в един от епизодите прикриваше Еда пред Мелда , докато тя беше с Хакъ  и той знаеше това. Защо и сега да не постъпи така.
Да но незнаеше кои точно е Хакъ , а сега като е наясно , а и Еда изглежда навита за брака , не виждам какво би го спряло да каже ДА.

# 416
Като чета коментарите ни,ми прави впечатление ,че все повече се обединяваме около твърдението ,че Толга ще каже "Да".
В началото беше точно обратното мислехме ,че ще каже "не"

Преобладавщо е мнението, 4е филмът ще има щастлив край! Единици са тези,
които мислят обратното! Как ще се стигне до този финал, ако остават 3-4 серии. Дай вариант, ако Толга каже ДА! Какво следва
от тук нататък за 3-4 серии!
[/quote]
Моето мнение е,че филмът няма да свърши с 52 серии.Това за един рейтингов филм е недопустимо ,ще го раздуят да 70- 80 серии./между другото повечето турски филми са с по толкова серии./
Толга ще каже "да"/това го казвам със свито сърце/,Харун ще дойде с намерение да спре сватбата ,но ще се окаже ,че е закъснял.
Всички други варианти ,който от няколко дни коментирам ,са варианти ,които на мен ми харесват,но в действителност няма да се случат!!

# 417
  • Русе

Добре де- не е ли страхотен мъжага newsm74- просто сърцето ми затрепка! #Onfire

Как можеш да се съмняваш? Със сламка да го изпиваш,и все да ти артисва! newsm62 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81

# 418

Ох, Дани на тази и моето сърце затрепка Two Hearts

# 419

Не знам за Дани,но на мен шнолата ми падна! smile3521 smile3521 smile3521
Така и п редполагах ,че ти ще си другата жертва!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт