Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 650
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро на всички Незабравими !!!  Nature Sunny    Nature Sun With Face Flowers Sunflower

От три дни си чета и чета ....като гост и не мога да Ви настигна.Голямо писане е паднало,затова и не съм спала цяла нощ за да Ви приготвя закуска,та да Ви подсиля за да имате сили до довечера.

Пийте по едно кафе и да Ви е сладка закъската!!!
 Лек и ползотворен ден Ви желая,както Вие правите моя откакто Ви открих

# 496
  • Русе
Добро утро, Момичета и Петко!
Днес временцето ще бъде по-благосклонно към нас, ще се диша!!! Защото е дългоочакван ден- newsm44- за НЕЗАБРАВИМА!
На всички желая спорен ден и весело настроение! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 497
  • София
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!!!!

НЯКОЛКО ДНИ МЕ НЯМА ПРИ ВАС И МИ Е МЪЧНО НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ МНОГО БАЧКАНЕ
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПРЕКРАСЕН И ЕНЕРГИЧЕН ДЕН
ЗАРЕДЕТЕ С ТОВА ПАРЧЕ.ДАНИ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ Hug Hug Hug
http://vbox7.com/play:158ed0f7

# 498
От все сърце желая на форума хубав ден!

# 499
  • София
Здравейте и от мен. Желая ви днес да не е толкова горещо и времето до довечера по-бързо да минава. Но във форума ще става по-горещо със сигурност. Само да поясня, че снощи, като казах, че огромен процент от хората в положението на Мелда биха имали желание да отмъстят, имах предвид, че те биха искали да възвърнат справедливостта. Понежe в техните очи станалото не е справедливо.  И това е нормална човешка реакция. Но в любовта справедливост в общоприетия смисъл на тазr дума няма - това е истината. Нека да поразсъждаваме сега дали примерно Харун обективно заслужава и има нужда от Еда - та той е много хубав и богат, от известна фамилия, може да има почти всичко, което си пожелае. Еда пък е малката глезла и любимка на семейството си - за разлика от сестрите си е къде-къде по-хубава и може да има много мъже. Мелда също не заслужава участта си - тя е амбициозна, работлива, умна, но няма самочувствие на жена и не е хубава като сестра си. И когато намира подходящ човек за нея, сестра й "й го отмъква под носа". Изключително несправедливо, нали! Толга обратното - страдал е, израсъл в бедност без баща, загубил майка си. Нима точно той не заслужава любовта на Еда, а не Харун. Това справедливо ли е? Твърдо не, но това е именно любовта - тя не признава общочовешките ценности и категории. Естествено, това не означава, че последните изцяло минават на заден план. Ако убиеш от любов, все пак отиваш в затвора. Но трябва да се държи сметка, че става дума за различни категории, светове, материи, ако щете.

Стига съм ви отегчавал с проза - затова ето едно стихче:

Дневник – 2 част

За Толга ще се женя днес
Правя го от интерес
Но друг обичам до полуда
Дано не съм във заблуда

Аз татко търся за Ямур
Като Толга някой баламур
Затова ще кажа “Да”
Ще се радва моята абла

Ще мисля после за нощес
Ако Толга като гладен пес
Ми се нахвърли в леглото
Ще викам силно аз доброто

Дано Харун да ме спаси
А Толга да се озапти
Аз още вярвам в чудеса
Че има ангел в небеса

Моля Бог да се смили
И много да не ме кори
Знам, че глупава съм аз
Но искам помощ в тоя час

С Толга като сключа брак
Ще са щастливи наште пак
Любов във къщи ще гори
Но под килима с другите лъжи

Чао казвам засега от мен
Желая ви прекрасен ден
Че обличам рокля бяла
Мокра от сълзи е цяла

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 08:34 от bganio

# 500
ДОБРО УТРО, НЕЗАБРАВИМИ, РАНОБУДНИ И РАБОТЛИВИ ДАМИ И ПЕТКО,
БЛАГОДАРЯ ЗА ЗАКУСКАТА, ПОЖЕЛАНИЯТА, ПОЗДРАВИТЕ И НЕПОВТОРИМИТЕ СТИХОВЕ,
НЯМАТЕ СПИРАНЕ БРАВО:

# 501
Добро утро на всички, успешен и ползотворен ден!

Цитат
Здравейте и от мен. Желая ви днес да не е толкова горещо и времето до довечера по-бързо да минава. Но във форума ще става по-горещо със сигурност. Само да поясня, че снощи, като казах, че огромен процент от хората в положението на Мелда биха имали желание да отмъстят, имах предвид, че те биха искали да възвърнат справедливостта. Понежe в техните очи станалото не е справедливо.  И това е нормална човешка реакция. Но в любовта справедливост в общоприетия смисъл на тазr дума няма - това е истината. Нека да поразсъждаваме сега дали примерно Харун обективно заслужава и има нужда от Еда - та той е много хубав и богат, от известна фамилия, може да има почти всичко, което си пожелае. Еда пък е малката глезла и любимка на семейството си - за разлика от сестрите си е къде-къде по-хубава и може да има много мъже. Мелда също не заслужава участта си - тя е амбициозна, работлива, умна, но няма самочувствие на жена и не е хубава като сестра си. И когато намира подходящ човек за нея, сестра й "й го отмъква под носа". Изключително несправедливо, нали! Толга обратното - страдал е, израсъл в бедност без баща, загубил майка си. Нима точно той не заслужава любовта на Еда, а не Харун. Това справедливо ли е? Твърдо не, но това е именно любовта - тя не признава общочовешките ценности и категории. Естествено, това не означава, че последните изцяло минават на заден план. Ако убиеш от любов, все пак отиваш в затвора. Но трябва да се държи сметка, че става дума за различни категории, светове, материи, ако щете.

Напълно си прав!

# 502

Ще се окаже че има разговор между Еда и Толга, и хич не ми изглеждат доволни? За Еда ясно, но Толга newsm78

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 09:00 от elma

# 503

Ще се окаже че има разговор между Еда и Толга, и хич не ми изтлеждат доволни? За Еда ясно, но Толга newsm78

Къде според теб се провежда този разговор?

# 504
 Зъби му се нещо, 4е се осмелява да й иска обяснениеа,  а той само ще преглъща обидите!

# 505
Добро утро и от мен,можете ли да ми кажете ,от къде мога да си изтегля вчерашната серия,че я изпуснах.Благодаря ви.

# 506
ДОБРО УТРО МИЛИ НЕЗАБРАВИМИ, УСМИХНАТ И УСПЕШЕН ДЕН, ЧАКАТ НИ ОТНОВО СИЛНИ ЕМОЦИИ ДОВЕЧЕРА.

# 507
Цитат
Къде според теб се провежда този разговор?

Определено е някъде навън, тоест извън палата на Арслънлъ, и незнам дали Толга не е започнал да я следи  след като научи кой е Хаккъ newsm78

# 508
''...това е именно любовта - тя не признава общочовешките ценности и категории...''

Това е квинтесенцията на коментарите!

# 509

определено ще има запой hahaha

Общи условия

Активация на акаунт