Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 674
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Мили момичета и Петко! newsm51 newsm51 newsm51
Май само преди ден имах съмнения ,че вечеряте с бензин- що нещо бяхте изписали...едва ви догонвам?! smile3540 Трябва ми конят на Бенковски! newsm62
Но днес сте ВЪРХА!Тарабас,направо ми сви шапката! Много красиви стихове,бе момиче?! Браво! Аферим! Ашколсун! smile3501 smile3501 smile3501
Дежавю, сигурна ли си ,че нямаш свръх-естествени заложби? Thinking Не стига,че ми четеш мислите,ами ги обръщаш в стихове. smile3521 smile3521 smile3521
Бганьо,за теб дар-словото ми вече блокирва! Изумителен си!"Островът на любовта" трябва да го публикуваш и другаде. А на "Предсватбената треска"- от устата ми излизаха само нечленоразделителни звуци...от смях! На всички - поздрави и благопожелания ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  love001  love001  love001  love001

# 541
  • София
Ей Бай Ганьо, докато напиша два реда и ти цяла "Предсватбена треска" написа  smile3501  smile3501
Да знаеш след толкова хубави сутрешни стихове, довечера нещо НАИСТИНА  ще стане. Може Господ също да чете стихчета ни, нали  newsm78

Дай да не прекаляваме, че нали знаеш "Неведоми са Неговите пътища". И никак не обича някой да реши, че му ги е разгадал. А аз тука се опитвам божествените пропорции да разгадая, според които лимонада на прах + бонбонче за 5 ст.  > яхта за 5 млн. Това си е грях отвсякъде и вече спирам да не предизвикам гнева му. Остава само да се молим от сърце, пък Господ си знае работата.

# 542

Ще се окаже че има разговор между Еда и Толга, и хич не ми изглеждат доволни? За Еда ясно, но Толга newsm78

Тази снимка да не е в двора на къщата на Гюлерови?

# 543
Winona, благодаря ти, но ти явно не си чела старите ми стихове. Те са много по-добри и по-силни. Филма взе да ми омръзва, особено глезотийте и простотийте на Еда, та естествено и аз се изчерпвам. Но понеже тази сутрин сме на тема любов ще кажа какво дочух да шепне Харун на Еда:

ЛЮБОВЕН ШЕПОТ

Когато сутрин се будя
с поглед лицето ти галя.
Гледам те и се чудя
огън ли в душата ти паля?

Обичам те силно, както и ти, нали?
Ще попиваме сутрин тази любов,
прегърнати като икона в обков,
докато смъртта ни раздели !

Няма сила на този свят,
която да спре любовта.
Не мисли ни сестра, нито брат-
ще победим и смъртта!

# 544
Качих всички песни и цялата филмова музика на незабравима тук
http://nezabravimaunutulmaz.blogspot.com/p/blog-page.html

# 545
  • София

Точно оттам е.

# 546
Харун къде ли се е покрил ?
Дали няма да потърси помощта на Бату ? Rolling Eyes

# 547
  • София
Winona, благодаря ти, но ти явно не си чела старите ми стихове. Те са много по-добри и по-силни. Филма взе да ми омръзва, особено глезотийте и простотийте на Еда, та естествено и аз се изчерпвам. Но понеже тази сутрин сме на тема любов ще кажа какво дочух да шепне Харун на Еда:

ЛЮБОВЕН ШЕПОТ

Когато сутрин се будя
с поглед лицето ти галя.
Гледам те и се чудя

Няма сила на този свят,
която да спре любовта.
ще победим и смъртта!

Тарабас, аз сравнение сега между старите и новите ти стихове не правя, но това определено е великолепно - много силно и въздействащо! Пак добре, че ти някои стихове си харесваш, а други не толкова - нормално е сигурно. Но аз и друг път съм го казвал, че всичко написано досега от мен ми се струва елементарно, глуповато, наивно, инфантилно, повърхностно, незряло и т.н. да не продължавам. Това е истината и единствено положителните отзиви понякога ме карат да мисля, че може пък да не е толкова зле, колкото на мен ми изглежда. Иначе да съм се отказал досега. Но нека забавлението да продължи...

# 548
Позаравления Бгхелп !!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 549
  • Русе

ЛЮБОВЕН ШЕПОТ

Когато сутрин се будя
с поглед лицето ти галя.
Гледам те и се чудя

Няма сила на този свят,
която да спре любовта.
ще победим и смъртта!
Тарабас,виновна съм и си признавам без бой! Не съм чела предишните ти стихове-май съм най-новия ви член в клуба.А за форума разбрах съвсем случайно,гледайки КОЛЕКЦИЯТА. Както и да е.
 Добра си, много си добра! Аза това,че си изчерпана....,ще видим! smile3521  love001 smile3501

# 550

Точно оттам е.
Не мисля, къщата на Гюлерови е цялата керемидена на цвят.

# 551
Бай Ганьо, ама много си прав. И аз мисля и действам точно като теб и всеки път все това се получава - нека купона продължи .

Бгхелп, благодаря ти  bowuu   bouquet Така е много по- добре.

Winona, ако не те мързи и имаш желание можеш да прочеш не само моите, а на всички в подаръка на Карпания за нас, който стои на 1 стр. във всяка тема   smile3529

# 552
  • Русе
Бгхелп,НЯМАШ ГРЕШКА! Поздравления!  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm10

# 553
ВЕЧЕ КАКВОТО И ДА КАЖА , ПАК НЯМА ДА Е ДОСТАТЪЧНО -
ПРЕКРАСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ,ВЪРХА - ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ПОКЛОН ПРЕД СТИХОПЛЕТЦИТЕ, И ПРЕД НАШАТА НЕУМОРИМА И ТАЛАНТЛИВА, МИЛАТА НИ БГХЕЛП, СКЪПА ОЦЕНЯВАМ БЕЗКРАЙНО ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС - БРАВО
ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА ПОЗДРАВЯ И КАЛАМУТСИ ЗА СНОЩНИТЕ СИ ТВОРЕНИЯ, НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ, НО ПОНЯКОГА НЕ РЕАГИРАМЕ НАВРЕМЕ, НО ВИНАГИ ГИ ОЦЕНЯВАМЕ
ВИЖДА СЕ ЧЕ ТУК СЕ ТВОРИ С МЕРАК И ОТ СЪРЦЕ, С МУЗА И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ,  ЗАТОВА ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ПРЕКРАСНО И ЕСТЕСТВЕНО, БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЕ - ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАТОВА ТУК Е РАЯ, И ВСЕКИ ГО ЗНАЕ, И ВИНАГИ БЪРЗА ДА НИ ПРОЧЕТЕ, И ПОСЛЕ ПОСВОЕМУ ДА СЕ ОТЧЕТЕ
ПРЕКРАСЕН ДА Е ДЕНЯТ ВИ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 554
  • София

Точно оттам е.
Не мисля, къщата на Гюлерови е цялата керемидена на цвят.

Вярно, така е - на Гюлерови къщата е цялата в някакъв червеникаво-кафеникав сачак. Но тези червени тухлички в основата, а и прозореца са ми много познати, пък не се сещам откъде.

Общи условия

Активация на акаунт