True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 088
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Аз, нали знаете, че съм спойлеромразец, ама мацките го изпляскали у фейса на италиански без предупреждение, па аз разбирам  Tired и без да искам прочетох  Cry ама ако някой се интересува за утрешната серия, не знам дали изобщо за вас е спойлер, тъй като аз нищо не искам да знам, даже не гледах трейлъра за 2ра серия....  но пък ще го напиша в бяло Може би СПОЙЛЕР следва в БЯЛО:
Сам се озовала с пушка в главата от родата, (тва го гледахме на един от клиповете), появява се вампирът Франклин, който среща Тара в Мерлот и й утешава мъката, иии искрата прехвърча там, вампирът Ръсел (кралят, нали??) има план да се ожени за кралицата, Софи Ан, за да подсили властта си. Има флашбек за миналото на Ерик, може би в униформа на СС. 

Ох, направо сърцето ми прокървя за тебе  hahaha hahaha hahaha Уха, значи, интерестинг много шъ да е.

Отивам да гледам Мечо  Heart Eyes

# 646
Тая Джесика я пере съчмата. Ще държи труп под стълбището. Ку ку, хвърли го в реката бе.

Ем нова е в тея работи все пак Simple Smile ама Хойт ще я спаси споко Simple Smile нали е влюбена душица и той кат мен
гледах една серия на Свърхестествено, в която участва актьорт, който изпълнява Хойт
ама там играеше сирена от гръцката митология  hahaha Беше ми много забавно да го гледам в друга роля особено толкова странна
 Joy Joy Joy

# 647
Добро утроооо!

Хайде на епизодчетоооо Юхууу

Хойт беше неповторим като сирена  hahaha hahaha

# 648
Добро утро гугутки! Hug Сега тегля серията...... Party

# 649
'Брутру!
и аз сега тегля, иии май май се след малко ще я гледам  Party

# 650
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро. Hug

Айде и аз тегля. Wink

# 651
Зисе, мър, ауууу, че си джиджена с тоз Били, би  4470 Много ти ходи да знайш  Laughing

Остава проблема със субтитрите, ама ако намеря на инглиш ще си ги барна, че на четене съм по-добра от на слушане  Rolling Eyes

Ох, мале  smile3544

# 652
Морнинг и аз тегля,тази сутрин със закъснение.Но този път ще потрая до довечера за гледането.

# 653
  • гр.София-Красна поляна
Зисе, мър, ауууу, че си джиджена с тоз Били, би  4470 Много ти ходи да знайш  Laughing
Нали. 4470

Ох,дано пуснат бърже субовете.

# 654
Явно понеделника ще ми е нервен докато има ИК Simple Smile много се нервя, че немога да го гледам веднага.
Сега малко да ви спойлирам
True Blood - 3x03 - It Hurts Me Too - Promo

Командорша за вас първа бомба тук - Нова снимка на Мечо

# 655
Stephen Moyer en Playboy Magazine -  Зизка бомба и за тебе Wink

Завършена фотосесия на Алекс за Еlle 2009 тук - Бомбата за Трайкова  Twisted Evil
ето и малко превю
Още снимки на линка мила Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 09:07 от WomanitKa

# 656
  • гр.София-Красна поляна
smile3544 smile3544 smile3544
Бомбата ме срути. Heart Eyes

# 657
А така много се радвам когато водят до такъв ефект използваните оръжия. Twisted Evil

# 658
  • гр.София-Красна поляна
А така много се радвам когато водят до такъв ефект използваните оръжия. Twisted Evil
Абе може да съм се срутила ма с едното око винаги те наблюдавам. Mr. Green

# 659
Екскюзе моа, но мисля, че намалихте наказанието заради заслуги  Twisted Evil
А и немам никакви апетити към Вашио муж Simple Smile Ама съвсем никакви .  Crossing Arms
Давам информация с намерение единствено да радвам Simple Smile и да предизвиквам припадъци, нервни кризи
и да пратя повече души към "разпределителна гара".
Билиту е само ваш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт