МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 380
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
И аз да се включа в отбора на папкащите бебета, пу пу, да са ни живи и здрави. И ние се храним през нощта и то на 3 часа. Не се е случвало да сега да направи по-дълга пауза. Понякога хапва малко ,но в повечето случаи си яде както през деня. Ние сма на консултация във вторник и не знам дали ще ни се карат , но определено гоним 7кг. Главата не ми го побера как ще го откажа да не яде през нощта. Моля мамите с опит да помагат или пък консултантите ни по кърмене да ни посъветват до кога да продължим с нощното хранене.
Това с рахита звучи много страшно.Дилянка , да се надяваму ,че го е казала така само ,за да те стресне. Аз да си призная честно се радвам, че бебчо си хапва  Hug дано това да им помага , а не да им вреди.

# 541
   Happiness аз съм заступорила дребната много стабилно. Навих 2 хавлии на ролки и върху тях поставих мека възглавница (от големите). Слагам бебето на възглавницата и тя понеже е мека както я сложа така си седи. Не мръдва.  Peace

# 542
Ох, не знам и аз какво да майсторя. Засега ползвах това, което Вени е показала и си мислех, че е сигурно, но след снощи видях, че и на него му е намерила цаката, а как - и аз не знам. ooooh!
Днес Али удари рекорд - цял ден будуване. Разходка с количката, люшкане в кошчето, носене на ръце.... няма спасение  Tired
А аз скоро ще изперкам. Crazy

# 543
Здравейте!

Жани честито месече.Порасна и малкия Алекс.Да го нацелуваш Heart Eyes.Ти къде се губиш бе момиче? Laughing

Дудунски честит рожденик  party023

Облаче милата толкова се измъчи HugДано този ад приключи скоро.Направо ти се възхищавам на нервите Mr. Green

Ох аз днес изглеждам ето така  smile3511.Малката се събуди в 7 и заспа чак в 17ч.Ее  голям рев,голямо напъване беше.Убедена съм,че искаше да излезе навън.Ако я бях извела щеше да заспи на секундата.Какво ще го правя това дете незнам. Confused

Другото ,което си мисля е ,че май  привикна към Инфакола.Мисля да го сменя със Саб Симплекс newsm78

Ооооо май се събужда.Отивам да приготвя коритото  bath1

# 544
Tani4ka*, Фунгостатина е много добро, нас като ни изписаха от болницата имахме някви гъбички (не ги нарекоха млечница), но имахме някви и само след 3-4 мазания се махна. Малко е гадно на вкус за бебето (уж е на банан, ама да ме прощават, щях да се издрайфам - щото го пробвах  Embarassed), но много помага! Дано бързо се оправите.

# 545
Змейче дано при теб не е млечница ,че на фона всичко което приживя само това ти липсва  Praynig
Искам да те питам сега да почна ли да му давам вода след кърмене с цел изплакване на устичката ?

Славче дано да си права и да ни подейства бързо и на нас и да ни излекува. Аз не съм го кусала, мирише на банан но явно както казваш ти е доста гадно, щото като му го капна на бебо в устичката и започва да пищи и да се сърди. Виж като му капя Ентерокинд-а се облизва и търси още  Mr. Green . Славче ти пишеш че си го мазала, как точно го прави , защото аз използвам пипетата и му го капя.
Дано наистина бързо да ни мине тази млечница, че так ахубаво си бях свикнала да го кърмя където ни свари гладът, а сега трябва да се прибирам да се мия ,да се мажа ... ooooh!

И сега една питанка към всички, днес разхождайки се по центъра видях на доста колички един явно универсален сенник. Количките бяха от различни марки и модели, а сенника е черен и изглежда еластичен. Някоя от вас да е виждала такъв и да каже от къде мога да си го поръчам  ?

# 546
  • София
Привет,
Съжалявам за объркването за А-дерма. Аз нали чета малко по диагонал напоследък, че не остава време.

Змейче, съжалявам за мастита, който и преживяла. Много е гадно! Аз бях така с температура 39 -40' едно денонощие и нещо, но звъннах на д-р Атанас Михайлов - хомеопата, който лекува дъщеря ми и от там ми казаха да пия Беладонна . Тя действа едновременно противовъзпалително и смъква температурата и компрес от извара. Последния много облекчава и силата му  е 8 часа. Личната също искаше да ми дава антибиотик, но се разминах този път.

Днес пуснах първата си самостоятена поръчка до mothercare. Дано всичко да е ОК.

Някой смята ли да ходи на море? Ние направихме резервация за Албена след 2 седмици и половина, но още ми е притеснено как ще го понесе човекът и дали няма да ореве света.

# 547
Tani4ka* , лекарката ми каза, че най-добре действа, когато се втрие в езичето (понеже на нас там ни бяха гъбките) Капвам с пипетата и тя почваше да реве и аз с пръст по езичето ... много е неприятно като изживяване... но важното е да мине.
А аз да те питам за какво побеляване на зърната говориш? Защото моите побеляват след като се изцедя... да не би да съм излекувала мънечкото, а себе си не?

# 548
  • София
Облаче, и аз имах бяла точка заедно с мастита. Пробвах с игла първо, но много ме болеше и нищо не стана. След това един път бебо много ме мляска от тази гърда и зърното беше много омекнало.  тогава пак пробвах съвсем леко с иглата и после с леко изстискване на зърното излезе доста втвърдено мляко.Голямоо облекчение изпитах след това , а пък е една  нищо и никаква бяла точка. Дано да се оправш скоро!

# 549
  • гр. София
slancho _83  Peace Калоян е много сладък, както всичките ни майски бебоци  newsm76

# 550

Някой смята ли да ходи на море? Ние направихме резервация за Албена след 2 седмици и половина, но още ми е притеснено как ще го понесе човекът и дали няма да ореве света.
[/quote]

Ние също направихме резервация за Албена но е чак за 29 август.Решихме малко да *поотрасне*Мануелката  Grinning
Вие щом сте след 2 седмици ще разкажеш как е с малчо на море Hug

# 551
  • Sofia
Daisy6, аз избрах този хотел http://www.miramar-bg.com/bg/special-offers/ Ще резервираме от 1-ви август  Peace
Тани4ка, бързо да се оправяте  Praynig

И Криста днес само дремва за малко и през останалото време си зяпка. Понякога мрънка, но като я погушкам, полюшкам, И минава  Peace Между другото преди 2 дни, когтао беше много кисела,, за малко да се запалим със сешоара - отнесох я в спалнята и легнахме двете да я кърмя да заспи най-накрая (и с включен сешоар). Да, но сме заспали и двете, а мъж ми го е изключил вече замирисал на изгоряло  Crazy Абсорбатора е по-бзеобиден, но е в кухнята  Mr. Green

# 552
И ние сме в отбора на ящните, и на нас ни се кара педито как щял да затлъстее, но аз я отсвирих без никакво притеснение...
Момичета, според мен нощното хранене на този етап е абсурд да се маха насила, бебетата сами ще отвикнат. Нашия батко на 4 месеца престана да се буди в 3, а Дани яде около 21, 3, 5 и 7 часа. Това, че се опитват да ги набутат в някакви таблици за ръст и тегло си е техен проблем - много са малки бебетата за да се насилват да не ядат.
За спането - ако баткото не крещи и вика успяваме да поспим през деня. Но обикновено от 16 до 21 прави пауза - и то нервна ... днес след порция сукане, носене, люшкане - няма сън. И като включих прахосмукачката заспа...

# 553
здравейте и от нас  Hug досто скитаме и затова не съм писала повечко  Rolling Eyes

искам да попитам някои мами  ако им се  е случвало .. момичета аз съм с епизиотомия, вярно че е днес походих доста и сега ме наболява пак и прокървих чиста кръв засега слабо но една бистра нто като лохии нито като цикъл /а и не ми се вярва да е цикъл при това интензивно кърмене въпреки че е възможно разбира се / дали ще да е от повечето ходене  Confused или да не е нещо друго засега е малко но почти ми беше спряло всичко  Cry интересното е че е и от мястото на епизиотомия и от .. мене си  Confused

# 554
Тани4ка аз бях решила да купувам такъв http://cgi.ebay.co.uk/Shade-Maker-Sun-Shade-Parasol-Buggy-pushch … sh=item1e5c9e4628 ама съм забравила  Embarassed
има и друг вариант http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 76670edc6d036f494

Общи условия

Активация на акаунт