FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Bapнa
Хора, пратете ми един заек, моляяяя  Mr. Green   bouquet да се таковам в загубената - само 83-то ниво съм  Mr. Green
jlyghutza@abv.bg

Аз съм ти изпратила не го ли получи  Rolling Eyes

Току що го получих! Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 76
Извинявам се за нахалството.. Някой може ли да покаже снимка на фонтана от Сватбеното тържество? Изглежда ми хубав, но не знам колко е голям и какво представлява всъщност Simple Smile Благодаря предварително!!
Ето го
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=30576009&id=1581745286

# 77
Да се запиша и аз Sunglasses

# 78
Ужасни кутии този път Sad

# 79
  • No Line On The Horizon
Да не ви изпусна Simple Smile)

# 80
# 81
  • София
Току що една скъпа за мен приятелка е решила, че ползвам бот и ме е отлюспила  Weary

А аз НЕ ползвам бот.

Моля някой спец по ботовете да ми каже как да докажа, че не играя с бот, все трябва да има някакъв начин!

# 82
# 83
Ммм няма начин да докажеш, че не играеш с бот, доверие трябва. Аз имам бот, но с него само си садя, копая и бера, пести време.
Преди бях с Геймърс Юнайт, но се отказах, бавно ми се отваряше Мозилата с него, освен това ми се пълнеше кутията с подаръците и фермата загиваше от претоварване.  Confused  Маслините преобладаваха (маслини:други подаръци=2:3  Laughing )
Аз докато стигна новите нива има още време, 52 съм... И напоследък садя артишок, че съм в сесия, той не ми рейзва ХР-то особено.

# 84
  • E-CLM & CH-VD
Току що една скъпа за мен приятелка е решила, че ползвам бот и ме е отлюспила  Weary

А аз НЕ ползвам бот.

Моля някой спец по ботовете да ми каже как да докажа, че не играя с бот, все трябва да има някакъв начин!

Ако си се присъединила към Геймърс Юнайт, една проверка за ботове/измами отчита, че ползваш.

На тази страница пише как да се махнеш, ако си там, а с този линк се вижда кои твои съседи ползват ГЮ. Вероятно твоята приятелка така те е видяла.

# 85
  • МАРС
Дамм, при мен всички го използват, няма как да ги махна Laughing Не мога да разбера какъв е проблемът на другите, аз естествено го махнах понеже също бях заплашена че ще бъда изтрита от съседи, но повечето го ползваме само да си пращаме неща които ни трябват и не можем да си поискаме чрез Фармвиле newsm78

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 10:56 от sysko kid

# 86
на мен не ми се зарежда  newsm78

това за ботовете ... че и моите съседи  са в списъка  Rolling Eyes

# 87
.... а с този линк се вижда кои твои съседи ползват ГЮ. Вероятно твоята приятелка така те е видяла.

Shocked Разкрих моите  Mr. Green Мале, малеее.. обаче до 1 са сериозни съседи, хващам си от тях неща редовно, не пускат празни колекции и т.н. Докато това се случва да си ползват бот, щом е по-удобно  Peace

# 88
Това не показва кой използва бота, а кой използва Геймърс Юнайт, повечето го използват за искане на подаръци. Има в списъка съседи, за който съм убедена, че не използват тулбара.
А линка за кеша не работи.

# 89
На тази страница пише как да се махнеш, ако си там, а с този линк се вижда кои твои съседи ползват ГЮ. Вероятно твоята приятелка така те е видяла.

ХАхаха 254 от моите приятели го използват Laughing никога не бих ги махнала заради такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт