FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
# 196
и аз съм тук  Hug

# 197
ПС. Който желае може да сподели мнение и в тази тема:

Ползвате ли фейсбук и какво интересно намирате там?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501668.90

Толкова ограничени мнения на едно място не бях чела скоро  ooooh! !
Стигнах до 5-та страница и се отказах да пиша мнението си  Crossing Arms !
И затова се цопнах тук да изпусна парата  Mr. Green!
Трейси, прочетох те там и съм съгласна на 100% с теб - едно от малкото интелигентни мнения там  Peace !

Изцяло съм на твоето мнение, Kally! И аз снощи влязох в тази тема, но след като изчетох няколко поста се отказах да пиша в нея!

# 198
здравейте, знам че може би тази тема не е много подходяща но тъй като играя фермата реших да попитам тук
верно ли е че от 10 юли фейсбук щял да бъде платен , някой чул ли  енщо по въпроса и какви ще са тарифите
сега един приятел от великобритания ми каза и останах като гръмната

# 199
Да ви питам нещо във връзка с тусканската сватба. Трюфелите, млякото, маслините освен чрез подаръци се получават и при работа във фермата.Само с яйцата имам проблем - получавам ги само като подарък,в резултат на което изоставям много с тяхната бройка и това ми спъва събирането на точки Sad много е гадно Sad как стоят нещата при вас?

# 200
  • UK
Яйцата се получават от свободно пуснати кокошки, не в кокошарник. И е Тосканска сватба. Тоскана, не Тускана, на няколко пъти го срещнах така написано тук. Simple Smile

# 201
  • Варна
някой друг, който не може да си влезе във фермата ? Във всички други ферми, с които се занимавам като ми поръчат  Wink влизам, в моята си не . И малко гузен негонен бяга, но снощи от поредния фалшив акаунт си пратих кутия и го закрих сутринта , и после край, не ме пуска в моята си . Съвпадение ли е според вас, и дали може да ме изритаха от фермата  Laughing

# 202
  • Пловдив
Според мен е съвпадение. Ако ти блокират нещо, то това ще е целият акаунт във ФБ, а не само фрмата, понеже Зинга не блокира ферми, блоква се акаунт от ФБ, защото не отговаря на правилата.

# 203
  • Bapнa
Абсурд да те изритат от фермата - според мен блокират само фалшивите акаунти и то избирателно - примерно, когато пуснаха туулбара аз почнах да си влизам наново във всичките 45 допълнителни. От тях бяха блокирани само 10, въпреки че пощите са с поредни номера. Не си спомням точно, но беше нещо от сорта - от 17-ти до 22-ри акаунт и от 33-ти до 38 примерно ....  newsm78 Според мен вината си е тяхна, ако искат да пресекат фалшивите ферми, да махнат бутона "SEND"  Peace

# 204
  • Варна
Благодаря ви, момичета . Надявам се да мога да си вляза във фермата скоро : )))

П.П. оправи се Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 16:08 от Есенно цвете

# 205
Яйцата се получават от свободно пуснати кокошки, не в кокошарник. И е Тосканска сватба. Тоскана, не Тускана, на няколко пъти го срещнах така написано тук. Simple Smile
Мерси за информацията Simple Smile Ще си поправя и грешката  Embarassed

# 206
Търся съседи.
puhi79@abv.bg

# 207
  • Paradisе City
Е, значи няма да взема табелата за тях. Simple Smile
Защо да не вземеш, торти можеш да сееш до 1 юли. Цъкни на " what is it? "

# 208
  • UK
Много са ми малко квадратчетата. Simple Smile Садя по два пъти на ден тези, осемчасовите, по често няма как... Може и да успея, но ще е за малко. Simple Smile

# 209
здравейте фермерки. изчезна ми кучето. търсих го в склада, гифт бокса, маркета - няма го. някакви идеи? мерси

Общи условия

Активация на акаунт