FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Имам си патенцатаааааааа...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И гъскааа!
Но най-най-най-най-най-хубава е совата!!!

От месеци съжалявам, че не си я взех, когато беше в маркета, тогава беше сива мисля,
но бяла е още по-хубава! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 391
  • София
Ако някой ме научи как да публикувам снимка директно, а не с линк ще съм му много благодарна.

# 392
Глупости, отдавна не се бях кефила така на кутии.
Да, кухнята и на мен ми се падна, не е лоша, пана ми се и някакъв бар май,
но амфитеатърът с патетата е перфектен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе за снимките -
десен бутон на снимката, където е в Интернет - свойства, копираш й адреса, кликваш тука в полето горе на втория ред първата иконка с една снимка, появява ти се [img][/img.]  - без точката, че няма как иначе да ти го напиша, и пействаш адреса на снимката между двете скоби, твоята снимкатрябва да изглежда така:

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs142.snc4/36464_133568193327509_100000229888508_267935_6329500_n.jpg[/img.]

(без точката на второто img, иначе ако я махна ще се покаже самата снимка. Sunglasses)

# 393
Утре ще се пробвам и аз
И колко време отнема цялата процедура по получаването на това леопардче  Laughing

На мен като имах английския линк и без никакви обяснения на бг ми отне половин час, на теб сега като знаеш как е ще ти отнеме не повеч от 5 минути.

# 394
  • E-CLM & CH-VD
Имам желание да вляза от акаунтите на всички ви и да ви го купя, но днес влизах в 5 или 6 акаунта на съседи, аз съм в друга държава и почти винаги ми прави проверка на сигурността заради ай пи адреса ми. Досега проверката се състоеше в това да въведа рожденната дата на профила, но последния път преди малко ми направи тест със 7 снимки на съседи, ама не профилни снимки!

Същото стана и при мен, с тази разлика, че като ми поиска няколко пъти датата на раждане, и да разпозная символите, спрях да купувам. Но преди това влязох от акаунтите на поне 7-8 човека.

А дали може отнякъде да се купи лилав кон, имаше ги преди време, но не си взех тогава и сега ме е яд. А явно от съседите ми никой няма, или не му се е раждало конче за да осиновя и да чакам да порасне  Sad

# 395
  • София
Лелееее, какви сте хакери  Mr. Green !
Един ден ме няма и гледай ти какво станало  Hug !
Утре ще се пробвам и аз, че сега вече душата ми спи, а още не съм си ожънала нивата  hahaha !

Мърморанке, помагам веднага  Hug! Ако искаш изкопирай си цялата 1-ва страница - нямам нищо против!
И пиши кога и какво да се направи!

# 396
 Има ли някой добър съсед който е отключил това нещо, с което аз се мъча цял  и ще ми направи това добро да ми влезе в профила през неговия РС и да ми купи двечки леопардчета.
Ще съм му мноооого благодарна.

# 397
  • UK
Много мерси на всички. Днес нямах време да се занимавам, че имам да правя нещо друго за друг изпит, но тея дни ще го направя и ще пусна линк, ако може да запишем няколко посещения и няколко коментара... Ако някой няма нищо против, може да ми даде снимки на фермата си, за да сложа там, просто ми трябват солидно количество постове, влизания, коментари и тн...

# 398
мгм, и аз ще се включа

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 19:12 от Лилянчо

# 399
# 400
На някой случвало ли му се е такова нещо?
Имам 276 туби бензин, почнах да си обирам реколтата с трактора, но на 3-4 пъти ми излиза надписа , че нямам достатъчно гориво  Shocked ?

# 401
Някой случайно да има Iphone? Аз като се опитам да влезна във фермата през телефона ми изписва някакъв надпис и не зарежда. Има ли някъде инфо дали не трябва да си инсталирам нещо допълнително. Искам да пратя дървото от подаръците на приятели, а не мога да влезна през Iphone

# 402
Освен цаката с тигъра се натъкнах и на това: http://gamersunite.coolchaser.com/topics/16958-farmville-snow-leopard-cache-hack

Така обаче успях да си купя само Rainbow Apple Tree. Като взема някое от другите неща... "Your game state is out of sync with the server...". Някой друг да тества как е Simple Smile Ако не, и само Rainbow-а пак е добре Simple Smile

А по-назад някъде прочетох, че при някой, файла като се свали, е в текстов формат. При това положение отваряте оригиналния от кеш папката с Notepad и заменяте в него написаното от сваления Wink

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 00:27 от RoLLaRe

# 403
Имам Ipod Touch, то е същото. Иди да App Store и в търсачката напиши "farmville" изтегли си го, безплатно е . Само че нещо не ще да ми тръгне. Иначе си пишеш имейла и паролата и трябва да ти зареди.

# 404
#
Ginkgo Tree
Locked
#
Floral Container
Locked
#
Mangrove Tr
Защо тези три подаръка са ми заключени и не мога да ги подарявам?

Общи условия

Активация на акаунт