FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Нищо не се вижда, като не си ми приятел  Confused

# 541
# 542
Здравейте Simple Smile
Чета Ви от доста време,но едва днес се регистрирах WhistlingКойто иска може да ме добави tonita_811@yahoo.com
Малката Госпожица Мърморана блога ти е чудесен.Ето и мои снимки от фермата,ако желаеш можеш да ги сложиш и успех на изпита Hug

# 543
Сенди,Тонита имате страхотни ферми...Поздравления smile3501
Момичета да ви се оплача.Един приятел ми прати подарък-мистериозна кутия(онази за 16 FV) и познайте какво излезе........най-обикновенна гъска Sad....направо ще умра от яд....голям кърък съм newsm45

# 544
Ей я и мойта ферма, нищо особено  Laughing
http://img27.imageshack.us/img27/1254/farmvillei.png

# 545
Е не става и нестава при мен номера с леопардчето и ябълката! 100 пъти четох инструкциите,спазвам ги точно и нестава  Cry
става, но трябва да копнеш твоя номер и тогава преименуваш сваления, нали сесещате че автора е дал своя номер  Laughingчак тогава се копира фаила които е разширение file както и другите в кеша на мозила. Въпроса с незареждането - рестрарт на мозилата и се оправя Peace

# 546

хах, толко празни място... Laughing
и мойта в момента е горе-долу така, само че имам повече копки и съм стигнала до положението кон върху кокошка, мила моя майно льо, гъска върху крава. Laughing
ама пуста борба за табели... Laughing

# 547
  • UK
Много ви благодаря за снимките и коментарите. По късно пак ще се занимавам, сега трябва да измисля какво да правя с един друг изпит. Simple Smile

# 548
Е не става и нестава при мен номера с леопардчето и ябълката! 100 пъти четох инструкциите,спазвам ги точно и нестава  Cry
става, но трябва да копнеш твоя номер и тогава преименуваш сваления, нали сесещате че автора е дал своя номер  Laughingчак тогава се копира фаила които е разширение file както и другите в кеша на мозила. Въпроса с незареждането - рестрарт на мозилата и се оправя Peace

След 100 пъти проби се получи нещо много странно!Номера стана,но ......... се отварят само фалшивите ми ферми!Там си купих ябълката,посях нещо дето струва 10 а дава 3ХР Grinning , за тигърчета немам парички,утре него!НО.........много странно,не се зарежда основната ми ферма #Cussing out , а фалшивите 3 да,е те това ако си има обяснение..........рефрешвах мозилата,рефрешвах и компа,все тая!Имате ли идея защо е така!В основната ми ферма съм на 51 ниво,а във фалшивите съм на 19,23 и 26!Дали е затова!Или щото основната ми ферма е претрупана със много нещо и затова не я зарежда!

# 549
  • Пловдив
Ето за блога снимки и на моята ферма   bouquet

Животните

Чаен кът

Горски кът

Бял летен кът

# 550

хах, толко празни място... Laughing
и мойта в момента е горе-долу така, само че имам повече копки и съм стигнала до положението кон върху кокошка, мила моя майно льо, гъска върху крава. Laughing
ама пуста борба за табели... Laughing

Аз едвам намирам място да набутам нещо в това СЕЛО  Laughing

# 551

Дано ти свършат работа за блога....Много е хубав,поздравления!!!

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 18:57 от mam4e_Gabi

# 552
  • София
цък
тази е на детето

# 553
Здравейте, имам следния проблем от тази сутрин, като вляза във фермата и реша да провя нещо, ми излиза сив екран и иска флаш плунинг или нещо такова, до сега не съм имала такъв проблем, някой ако може да ми помогне ще съм му благодарна много.

# 554
Сменяй браузъра  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт