какво мислите за ходенето без бельо през летните месеци

• 50 514
  • 316
  •   1
Отговори
# 75
Аз също си ходя с гащички  Crazy Понякога без сутиенче, защото потника или роклята го изисква Wink Но ми се е случвало като съм на гости на милото и се изчипам и нямам чисто белъо, обувам негови боксери  Party , сексииииииииии, а???  Crazy Между другото какво мислите по въпроса да се изкъпите и пак да нахлузите бельото, което преди малко сте събули???  newsm78

# 76
  • София
... Между другото какво мислите по въпроса да се изкъпите и пак да нахлузите бельото, което преди малко сте събули???  newsm78

Да, беееее!!! вЕрно, к'во ли мислим?!

# 77
Между другото какво мислите по въпроса да се изкъпите и пак да нахлузите бельото, което преди малко сте събули???  newsm78

Сеееекси, много секси... уха  Party

# 78
Някак не ми седи професионално да напъча зърна в лицето на колегата (примерно)  Mr. Green

Ти недей го мисли колегата.
Аз ако съм ти колега нищо против няма да имам да ми напъчиш зърна в лицето (примерно)  baby_neutral

Лятото редовно ходя без бельо особено в големите жеги. При мъжете това направо си е задължително поради физиологични причини. За производството на качествена сперма кой знае защо е необходима температура с няколко градуса по-ниска от тази на тялото и затова тестисите при мъжете са изнесени извън тялото за да бъде температурата в тях по-ниска. При големи жеги и при носене на бельо и отгоре панталон става доста задушно и топло там между краката и това влошава качеството на произвежданата сперма. Затова през лятото - без бельо и с широки панталони за да се проветрява добре между краката. Така винаги имам качествена сперма  Mr. Green Mr. Green
Пък и това дава едно особено чувство на свобода оная ти работа да се мандахерца свободна и волна където си поиска Simple Smile

В тоя ред на мисли винаги съм се чудила защо полата е дреха за жената, а панталонът за мъжа, не е ли по-логично обратното  Mr. Green

# 79
В тоя ред на мисли винаги съм се чудила защо полата е дреха за жената, а панталонът за мъжа, не е ли по-логично обратното  Mr. Green
В Шотландия не се чудят и се осланят на логиката... Wink

До 9-ти клас ходех без сутиен. Мислех си, че нямам нищо, пък явно е имало, щото в един момент осъзнах на какво се дължат ококорените очи на мъжете в автобусите. А един кретен, разминавайки се с мен на улицата, така ме ощипа, че никога няма да го забравя! И до днес мразя сутиените, макар, че с днешните ми размери е крайно наложително да не си позволявам ходене без сутиен.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 13:19 от Бижy

# 80
И аз ходя без сутиени често. Имам - показвам.  Flutter

Ама гащите са необходимост, за Бога. Прани. Тринадесет удивителни.

# 81
От сутиен нямам нужда и без това трудно си намирам  Wink Едно от предимствата на малките гърди.

# 82
  • България-Швейцария
Ходенето с такова нещо как се тълкува?
Ако е 'по без нищо', значи и аз не нося бельо Mr. Green

# 83
От сутиен нямам нужда и без това трудно си намирам  Wink Едно от предимствата на малките гърди.
Пумукъл,и аз съм от твоята категория. Tired Обаче ме притесняват щръкналите зърна.

# 84
Ама тези чорапогащници затова ли са направени с такова като бикини, за да не носиш бикини под тях!? Shocked
Ако бях умряла вчера никога нямаше да знам...

# 85
Добре де, на вас непрекъснато ли ви "стърчат" зърната? Винаги като се заговори за гърди, веднага - зърна, та зърна  Thinking

# 86
Естел, като няма цици, поне зърна да има.  Mr. Green
Пука ми, докато не стане над 30 градуса...

А тоя чорапогащник не е ли по-спарващ и от бельо... Thinking

Не, BirdsFlu , само като зърнат някой убавец щръкват  Laughing

# 87
Пумукъл,и аз съм от твоята категория. Tired Обаче ме притесняват щръкналите зърна.

Нали има сутиен - само с лепенки за зърна.  Wink

# 88
  • ВАРНА
Не ми допада,друго си е да имаш нещо между краката.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт