Кухните - 32-ра тема

• 113 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Момичета тези вградени дозатори как ги пълните? Отвърта се само отгоре капачката и се пълни. Или трябва да се муши човек под мивката да го развива и пълни?  newsm78

# 496
smiled_, забелязах осветлението ти - кажи ми моля те, достатъчна ли ти е светлината която идва от триъгълните лунички към мивката, или е нужно и друго осветление? Също така, имат ли трансформатор и колко е голям.

Относно дозаторите: някои знае ли дали трябва да има специално място на мивката, където да се продупчи дупка за дозатор. Мисля да си взема мивка като на Креми: http://picasaweb.google.bg/kremi.mitko.eli/Apartamenta#5495879336038710802. Дали ще мога да и сложа дозатор?

# 497
Има достатъчно място за дозатор от дясната страна срещу смесителя. Ние там смятаме да я продупчим.

# 498
Момичета какво ще кажете за нещата на Интеркерамик, харесала съм си тази мивка http://www.interceramicbg.com/product.php?lang=1&catid=60&am … eproduct=JSB 7543 малко евтина ми се струва, ама питах за цената дали е актуална, ами да актуална е.
Честито на всичкиза новите им придобивки  Grinning страхотни са с кеф да си ги ползвате.

# 499
  • София
Аз съм с мивка на Интеркерамик, тази -  http://www.interceramicbg.com/product.php?lang=1&catid=60&am … product=HM-D6045X
Ми какво да ти кажа-обикновена алпака мивка - добре изглежда, не се е надраскала ( с изключение на един участък в който трбяваше да бъда по-агресивна за да изчистя покапано от кола маска Laughing ) Общо взето съм доволна, въпреки че има и далече по-хубави мивки  Wink

# 500
  • София
Момичета тези вградени дозатори как ги пълните? Отвърта се само отгоре капачката и се пълни. Или трябва да се муши човек под мивката да го развива и пълни?  newsm78

Помпичката е свободно стояща. Резервоара е хаванат за плота и не се маха. Ако искаш може да го демонтираш. Но, за да сипеш само вадиш помпичката и доливаш.
При дозаторите, важното е да се натискат точно от горе, а не по "човката", защото се пука помпичката.

# 501
  • София
Gery, Emy поздравления!
 Нашият дозатор е също на Бланко, но е 30 лева. Ето го: http://smiledf.snimka.bg/daily/dom.517880.19755477.big

Вузможно да е има и по-евтин. newsm78
Аааа, сетих се този не ставаше за камък, защото му е по-малка резбата. Но идеално става за ПДЧ плот. Hug

# 502
  • густо майна Филибето
При дозаторите, важното е да се натискат точно от горе, а не по "човката", защото се пука помпичката.

А може ли да се подмени, ако се случи това?

# 503
  • София

А може ли да се подмени, ако се случи това?

Може, купуваш си нов  Laughing
Обикновено децата не достигат и го натискат по-напред.

# 504
Emу, още довечера ще покажа сухнята ти на мъжа ми Wink При нас трябва да се получи почти същото само, че ширината ще е 3.40.

# 505
  • София
записвам се да следя темата, ще се местим в друго жилище и ще трябва да правим кухня.

# 506
  • Варна
като стана дума за мивки, слагате ли на дъното (питам за тези от алпака) едни гумени килимчета против надраскване?

# 507
Много ти благодаря за отговора Таничка    bouquet , аз имам едновремешните мивки от алпака и съм много доволна, затова предпочитам такава да си взема, а тая е и дълбока и има кошче  Grinning .
Киса аз не слагам на тая моята старата и нямам проблеми - не се е надраскала, но тези незнам дали са толкова издържливи  Wink

# 508
  • София
Emy,и на мен много ми хареса кухнята ти  Heart Eyes Замислях нашата да е подобна,с цел пестене на място.Помещението ни е с подобно разположение,дори прозорецът и гледката навън са същите   Laughing Ще покажа и аз снимките на мъжа ми  Wink

# 509
Благодаря ви много. Нашето място за кухня не беше голямо, но самата кухня се оказа напълно достатъчна като място и има достатъчно пространство за работа. Това всъщност е усвоен балкон с размери 160/290. Само шкафа бар и хладилника стъпват в трапезарията и са извън тази площ.

Общи условия

Активация на акаунт