Трета среща на дамите от Тортената тема - ПЛОВДИВ ЮЛИ 2010

• 13 243
  • 403
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм си фръцла, това всички го знаят, но всичко тръгна от там, че искахте да украсявате дъми.
Ами то тръгна приказка и да женим Дарилка, ама тя се измъкна. И Пепи не иска...  за дъмитата си спомням много добре, ама като ги отказахме категорично и предложих да караме с готови, ти изрева като настъпено куче, че искаш да влачиш пандишпани на самолета... Аааааайде, изчезни!!! И прибри тоя сатър, че като те знам колкоси сръчна, ще стане някой сакътлък. Ще ти донеса кувертюра разфасован. Фръц!

# 301

.... предложих да караме с готови, ти изрева като настъпено куче, че искаш да влачиш пандишпани на самолета...

на самолета...
ми няма на гръб да ги влача, ще летят дори!!!

Освен това си имам дружки в лудостта.
Всички, които щяха да пренасят пандишпани с мен да се явят пред строя, че това  дето дори не е и пилот и кара без книжка за метла ме изЕде  Mr. Green

Дарилке, не се покривай!
Виж и сватбената торта ще ти направим. И даже няма да е дъми Simple Smile

# 302

А тези формички за мъфини, за които аз говорих са си от нормалните, не за бонбони.
Оп, оп!!! Я да уточним нещо, да не стане грешка.  Shocked  Аз говоря за ХАРТИЙКИ а не за формички. Ти за какво говориш. Щото там ФОРМИЧКИ незнам дали има.

Ами за хартиШките си говоря аз  Laughing аз ще е хубаво така да се изказвам, че да си личи какво си мисля  hahaha Затова, направих моментална снимка Simple Smile

Те са в едно найлоново пликче, три купчинки от по около 300 и повече може би. За броене и дума не може да става, затова ние просто си разделихме по една колонка и съответно парите на 3 Simple Smile На снимката най-вляво се вижда как изглежда тая купчинка а съм снимала какъв размер са, ако става ясно. Демек за стандартние формички от по 12 са тез хартишки Simple Smile. Спомням си, че излизаха много по евтини от тези в супермаркетите, които са мисля по 100 (май с на факелман сверявах) но в момента наистина не помня колко струваха.

Ааа и пловдивчанки - стягайте се, за сега нямаме промени в плана - ще дойда да ви взема, заедно с дестини Simple Smile

# 303
Крисче, ти нали разбра да ме броиш за тези хартиШки за кексчета?

Незнам дали някой друг иска, но все ще се пласират на срещата  Peace

Ако не ще си ги делим на 2, аз ще си спра диетата дето още не съм я започнала  hahaha и ще муаме целодневно кексчета у нас. Joy Joy Joy

Стига спам за днес, отивам да работя, ще ви нагледам довечера в почивката

# 304
  • София
ако са останали хартийки, бройте и мен. Не че имам силиконова формичка за тях, но може и да си купя някой ден.  Grinning До тогава ще си ги правя в еднократни такива.

# 305
  • у дома
Незнам дали някой друг иска, но все ще се пласират на срещата  Peace

със сигурност  Mr. Green

# 306
Петя, тез хартийки не стават да си сипваш сместа в тях, защото се разтварят и разпльоскват и нищо не се задържа в тях. Аз ги слагам във формичката от снимката, която е от Метро за има няма 6-7 лв. Използвайки я с хартийките, нищо не остава по тавата, не се налага нищо да отлепям или боря, така че тя макар и на 2 години вече си е като нова, нищо че е от смотаното покритие (поне аз така го наричам - то е уж тефлоново, ма колко е тефлоново и трайно е друг въпрос Simple Smile).
В крайна сметка ако има от тези, за които ви говоря и са на добра цена както ги помня, ще взема едно пакетче, пък верно все ще го изтъргувам някак Simple Smile За сега Доня и Петя с въпросителна са се обадили Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 18:36 от Krische

# 307
Стига ревахте. Довечера ще погледна оня стария документ от заявката. Там ги имаше цените. Не са се променили кой знае колко. Освен това в албума ми има ценоразписа.
ЕТО ВИ И ЦЕНОРАЗПИСА. Търсете си мъфините. И той е стар, но колко да е разликата????  newsm78
Петя, тез хартийки не стават да си сипваш сместта в тях, защото се разтварят и разпльоскват и нищо не се задържа в тях.
Кой ти каза???? Аз може да не се дупя често, но кексчета правя. И до скоро нямах никакви други форми, та директно в листчетата. Е, стават леко разтворени, но нищо не изтича. Намери си свестна рецепта, наборе!!! Аз си имам една от Стаси и си я префасонирам както ми е угодно. Ако хванеш правилната гъстота, нямаш грижи.

# 308
Ванче, съгласна съм с една част от написаното за мъфините, защото и аз съм имала други, по-здрави хартийки и не се разливата така, ама тези поне, мойте, без металната форма не задържат, даже ако ги отделя едно от друго, в смисъл от купчинката и ако не ги сложа веднага в гнездото от тавата си се отпускат. Някак си им е тънка хартийката. Но това си е мое наблюдение. Може пък и аз да не съм права. А иначе мъфини - рецепти да искаш Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ходи да видиш в темата за мъфини що е чудо  hahaha както и да е, колкото мацки (ох сори, кифли Simple SmileSimple SmileSimple Smile), толкоз теории. Айде, утре ще продължим дискусията  Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 309
  • София
Петя, тез хартийки не стават да си сипваш сместта в тях, защото се разтварят и разпльоскват и нищо не се задържа в тях. Аз ги слагам във формичката от снимката, която е от Метро за има няма 6-7 лв. Използвайки я с хартийките, нищо не остава по тавата, не се налага нищо да отлепям или боря, така че тя макар и на 2 години вече си е като нова, нищо че е от смотаното покритие (поне аз така го наричам - то е уж тефлоново, ма колко е тефлоново и трайно е друг въпрос Simple Smile).
В крайна сметка ако има от тези, за които ви говоря и са на добра цена както ги помня, ще взема едно пакетче, пък верно все ще го изтъргувам някак Simple Smile За сега Доня и Петя с въпросителна са се обадили Simple Smile
знам, знам  Grinning Аз говорех, че си купувам от алуминиевите, еднократни чашки и в тях пека кексчета. Но за после нямах хартиени чашки.

# 310
  • Sofia
Аз бих взела и 900 хартишки у нас се харчат доста.  Mr. Green
И блатове бих взела ако са останали, не че ми пречи да се надупя и да опека ама няма го уреда дето да му се одупя.  Laughing

# 311
  • София
Хайде и аз да се наредя на опашката за блатове Laughing

# 312
Малиии Валерия 900 кексчета за украсяване? Да не те изхвърли благоверния от вас?

# 313
  • Sofia
Малиии Валерия 900 кексчета за украсяване? Да не те изхвърли благоверния от вас?
Няма, той каза да си взема няколко пакета даже, че били много евтини.  Mr. Green

# 314
  • София
Ванче-мерси,че си ми запазила Пикко   bouquet.Крисче взимам го. Peace
Аз бих взела какаови блатове 1/2 кашон от тези дето Ванчето ми е купувала 27/40.

Общи условия

Активация на акаунт