Отговори
# 600
  • Варна, морето, сините вълни...
И аз качих 2 снимчици  Hug

# 601
Качих снимчици малко се олях май  Embarassed. Успех на изпитите  Praynig аз си ги взех всичките 8 броя и сега съм свободна само че както винаги двата свободни месеца ще отлетят бързо и пак се започва  Rolling Eyes. Оффф малкия ми се кара отивам да видя какво иска  Laughing

# 602
Много са ви сладки дечицата на всички Simple Smile направо ми иде всичките да ги нацелувам и напрегръщам  Hug Направо умирам за малки деца да си играя с тях Simple Smile

# 603
Добре дошли на новите ни попълнения!  Grinning
Леле, чета, че учите за изпити, за защити на дипломни... Мен такъв мързел ме е обзел, че не знам ако бях на ваше място...  Blush Стискам ви палци!
Аз се наслаждавам на последния ден от болничния си и гледам да си почина колкото е възможно повече, че от другата седмица пак ще съм на работа...  Tired Чакам с нетърпение вторник, когато съм на лекар и пак ще видя бебо  Heart Eyes
Цунки и гушки на всички!!!  Hug

# 604
Добре дошли на новите ни попълнения!  Grinning
Леле, чета, че учите за изпити, за защити на дипломни... Мен такъв мързел ме е обзел, че не знам ако бях на ваше място...  Blush Стискам ви палци!
Мерси за стиснатите палци, ама не се шашкай много и мен ме помръзва, даже снощи мъжо ме скастри, че чаках последния срок /днеска е той/ да си предам дипломната работа в университета  Laughing и до последно не я бях разпечатала и подвързала.

# 605
  • София
Дайте парола и на мен.

# 606
Mechtanie направо ти завиждам че ще видиш бебо другата седмица  Rolling Eyes аз чак на 21 юли ще ходя и то за  потвърждение направо няма думи  Shocked

# 607
Mechtanie направо ти завиждам че ще видиш бебо другата седмица  Rolling Eyes аз чак на 21 юли ще ходя и то за  потвърждение направо няма думи  Shocked

Ох, ами аз досега 2 пъти ходих на УЗ  Blush Знам, че е често, ама пусти страх и пусто притеснение... Пък и докато си избера лекар, който да ми проследява бременността... Затова така се получи. Не се тревожи, Хриси, всичко ще е ОК и ще видиш как ще мине времето до 21  Hug

P.S. Предложението на Огнена стихия за име на новата ни темичка мнооого ми допада!  Peace

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 17:11 от Mechtanie

# 608
Момичета, днес прочетох някъде, че първият триместър/рисковия/ завършва в 14 г.с, а не в 12-та...най вероятно заради онези 2 седмици, които се броят от датата на първия ден на последната менструация, а оплождането нали е към 2 седмици след това...Всеки ден научавам по нещо ново, чак вече мисля, че се затормозявам с излишни неща...

Някой срещал ли е някъде по сайтовете ,когато се е ровил, талбица със синтезирна информация с видовете изследвания, които се правят по време на бременността и точно в кои седмици newsm78 - примерно феталната морфология, биохимичния скрининг - за тези изследвания имам предвид...Аз разпитвам дружки, ама отговорите са все от сорта - аз ходих на "втората", аз - само на "първата "и "третата"/фетална имам предвид...та леко се пообърках...Четох за първата примерно, че се прави между 11 и 13 г.с.,но навсякъде се записват часове много по-рано, месец преди това, това значи ли, че отсега трябва да звъня... newsm78 Аз уж не съм суеверна, ама...

Малко несинтезирано се изразих, ама дано ме разбрахте Simple Smile

# 609
Хайде и за мен парола,ако може,благодаря!Скоро и аз ще се отчета със снимки...Wink
 Hug
 Hug
 Hug
...............................снимките са страшниии,браво...!!

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 17:38 от hrispito

# 610
Здравейте и от мен!Аз цял ден лежа и чак сега идвам да ви изчета.Гърдите и мен малко са ме отпуснали,та си мисля и аз че е нормално де.Тези дни ще кача и аз снимки на семейството. Peace

# 611
Amidala13, миличка, не се затормозявай с прекалено много инфо  Peace Довери се на лекаря си и той ще ти казва кога и какви изследвания е необходимо да си правиш.

# 612
  • София
amidala13, специално за скрийнинга за Даун между 11-та и 13-та седмица - прави се на малко места и доколкото съм чувала поне за София, наистина записването трябва да стане доста по-рано (ок. месец). Наистина, лекарят ти би трябвало да те насочи кога какво да изследваш - някои от тестовете зависят от това дали попадаш в някаква рискова група. Не е нужно да се тормозиш излишно, но поне за себе си съм на мнение, че е добре човек да е информиран.

# 613
Амидала, на 1ва страница в линковете имаше един калкулатор (розов) та в него пише в коя седмица кои изследвания се правят.
http://free.hit.bg/doctorgeo/Calend.html

# 614
  • София
Привет на всички! Току-що се връщам от вторият ми преглед- чухме сърцето на бебето и видимо за сега всичко отговаря на 8 седмица- 12.5 см. Лекарката ми каза да отида на 30 юли за вече поълни изследвания- кръв, ФМ, цитонамазка и вагинален секрет. Пишете на вас какво са казали.Малко се шашкам, дано всичко е ок  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт