Звездни компромати-65

• 77 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Какво стана с клюките за Златка ?
Авчето хвърли бомбата, но не иска да сподели  Wink

# 556
# 557
Този компромат за Хари и Сиана го гледахме вече, както и се оказа,,че обикаля нет-пространството от доста време.

Някой ми каза, че това били кадри от филма "ТИЛТ", който обаче излизал в края на годината, там ставало на въпрос за деградирали младежи... не знам на какво да вярвам - кадри от филм ли са, от пиянска вечер ли Mr. Green

# 558
  • Варна
Ами ще дочакаме филма и ще видим Laughing На мен ми звучи достоверно да са кадри от филм.

# 559
  • In The Middle Of Nowhere
Аз още в началото като ги видях ми се сториха точно като като кадри от нещо, изобщо не ми приличаха на случайни снимки, но ... ще видим.

# 560
# 561
Незнам дали е пускана, но на тази снимка не успях да разпозная....Лени.

# 562
# 563
  • UK
Джейсън Момоа не се вписва в никой от стандартите ми за мъжка красота, но е божествен. Имаше една приказка "What's up with white chicks and Taye Diggs", аз си мисля, че Джейсън, Джейсън... Simple Smile Дразни ме как му произнасят името тук, МомоА, той е МомОа. Simple Smile Освен това той познава Майкъл и Клодия и всичките ми любимци от Старгейт СГ-1, и всъщност е едно от малкото хубави неща в Старгейт Атлантис... Разкошен мъж.

# 564
# 565
# 566
  • София
Ако това наистина е дъщеря й, то много се е променила. Бях видяла Рада с баща си преди половин година и просто детето изглеждаше доста по-различно  Peace Явно просто е пораснало  Grinning

# 567
Ами, не съм сигурна дали е дъщеря й, така реших  Blush

# 568
# 569
  • София
Ето я дъщерята на Марта Вачкова
http://www.slusham.com/img/marta_vachkova_dyshterq.jpg
На онази снимка момичето е друго.

Божеее, колко е остарял и отслабнал Мат Лебланк  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт