Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ехааа ама какъв тоя екшън тук?!? Я бързо да се вземат всички в ръце - и лъвици, и лъвове и не съвсем такива  Hug

Чоч, да ти кажа от как пих тази билка (макар и само 1 път) - по-редовен м.ц. не съм имала Peace

тед  Hug Hug Hug Абе и аз не виждам Пол във ф.б.  Thinking

Пооол?

Рейси, скоро си бях направила труда ( Laughing ) да се загледам в наш'те прословути бг мъже... ами то .... тук там нещо дето да ти хване окото с физика - то не са кореми, Д-та, гуши.... не че аз съм идеалната фигура, ама говоря за младежи на по 20г и прочие (шшшшшшшшш само сравнявах  Naughty   newsm79[/size]

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 22:24 от wee.jess

# 661
Вий тъкмо като пишех онези неща за лоените топки и се сетих за твойтУ Убавото и мислих да го спомена, ама викам , мн нахално от моя страна, а то кво стана????Еднакво мислим днес. Flutter

# 662
аЛЬОООУ..... tongue tongue tongue tongue

Идвам с голямата метла да поизмета бъркотиите,неприятностите и екшъните покрай вас.....таковата....
 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75

Брях! То чудеса,то неприятности......От Сатурновата дупка ще да е май.....Така мисля аз....Един месец преди рожденните ви дни..... smile3560

Не бойте се деца.....Заставам да вЪ пазя.... Mr. Green  smile3540 smile3519 newsm66 newsm29 afwitch #Sniper

хи-хи-хи-.....Дано малко да съм ви усмихнала.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 22:00 от TheNMaster

# 663
Вий тъкмо като пишех онези неща за лоените топки и се сетих за твойтУ Убавото и мислих да го спомена, ама викам , мн нахално от моя страна, а то кво стана????Еднакво мислим днес. Flutter

Великите умове мислели еднакво! А скомните още повече  Mr. Green

Мастерчеееееееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 664
Джулко, това, като някакъв асматичен пристъп ли е? Ужас! Представям си какво ти е било Hug Дано го израсте детенце Praynig

Да, нещо подобно е, макар, че всъщност няма астма.
То пак добре, че изключително рядко се случва, че иначе не знам.  Confused
Тъкмо се радвахме, че от доста отдавна не беше боледувал - ей го ся...  Confused

Свеки ще я оперират в сряда, не знам защо беше тоя зор да влезе по спешност.  Rolling Eyes
Уж операция по спешност (не планова), ся - в сряда.
Баси спешността, тва ако чакаш...  Crossing Arms

За коремчетата - не мисля, че бирата е виновна.
Аз както периодично си цоквам по едничка или двечки, трябваше да имам ееееегати тумбака, а вие ме знаете - коремът ми е залепнал за гърба.  Mr. Green
Дет вика моя - "Чешеш се по гърба през корема!"  Laughing

Мастерче - мерси за подкрепата!
 Hug

# 665
Добро утро , драги   bouquet

Джу , мн е гадно като се чака, от собствен опит знам. Какво ще и оперират? Стискам палци всичко да мине и замине бързо  Praynig

Момичета тази сутрин едвам се събудих и ми е едно студено. Извеждах Нора и си бях сложила жилетка и пак ми беше студено...........
Ади тръгвам за бач, оФФФФФ хич не ми се бач  Crossing Arms

# 666
Добро утро, дами!

Да дръпнем по кафе и да започнем с усмивка  Hug

# 667
 smile3546 kaffeetrmker_2 newsm47

Добро утро!

Момичета не се ядосвайте за нищо, усмихвайте се и си живейте живота.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ви всички

# 668

Момичета не се ядосвайте за нищо, усмихвайте се и си живейте живота.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ви всички

Прекрасна мисъл за добро утро!  Hug
Само ще добавя - дребните неща не заслужават да бъдат забелязвани - големите са важни!
Вие, семейството и близките ви ако сте добре, всичко друго са бели кахъри.

Живейте за мига, живейте сега, радвайте се на живота, живейте уникално и неповторимо!
Защото този кратък миг свършва и когато се обърнеш назад, виждаш, че този миг всъщност е бил Животът ти!

Обичам ви!
  Hug

# 669
  • София
Добро утро, момичета!
Харесва ми да сте (сме) така позитивни  Hug!

# 670
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug! Добре, че сте започнали с позитивизъм, че да си оправя малко настроението и аз. Не ме подмина дупката  Close, моите проблеми са професионални. Един изкуфял професор създава проблеми  Twisted Evil.

Гушки и цунки на всички, които имат нужда от подкрепа в този момент  Hug.

Хаясче, ние ходим в станцията на ВМИ, но явно условията са 1:1 с вашата. Тази година обаче може и да пропуснем...

# 671
Джу , мн е гадно като се чака, от собствен опит знам. Какво ще и оперират? Стискам палци всичко да мине и замине бързо  Praynig

Лимфните възли.  Confused

Ох, дайте идея какво да готвя днес.  Rolling Eyes
Нещо нямам желание да правя нищо, ама трябва да се яде.

# 672
Джу, разбрах, но съм чувала ( имам познат ) който се излекува и сега е напълно здрав човека. Пародията е , че е шеф на онкологичният диспансер, но те болестите ходят по хората......... Позитивните мисли, са голям плюс при такива болести, повярвай ми , нали и аз минах през това  Hug

Днес времето е пак мрачно  Crossing Arms , умирам от глад ПАК, яде ми се мазна банчика или 2 милинки, искам да изляза в обедна почивка. Смятах да ям само салата, че вчера като се събляках по бански на плажа и си видях сланините, реших никога повече да не ям  Wink Joy Ама ей ме на пак мисля за обедното си меню .............

Стеф
кАжи здрасти бре  Heart Eyes
Чоч тази сутрин нещо си се покрила, кво правиш?  Rolling Eyes

# 673
  • Пловдив
Смятах да ям само салата, че вчера като се събляках по бански на плажа и си видях сланините, реших никога повече да не ям  Wink Joy
Joy
Знаеш ли колко пъти съм си го казвала това...
А за позитивните мисли си страшно права  Hug

# 674
Джу, разбрах, но съм чувала ( имам познат ) който се излекува и сега е напълно здрав човека. Пародията е , че е шеф на онкологичният диспансер, но те болестите ходят по хората......... Позитивните мисли, са голям плюс при такива болести, повярвай ми , нали и аз минах през това  Hug

Знам, знам, просто е страшно като чуеш думата, нали знаеш?  Confused
Не искам да говоря за това, споделих, помогнахте ми много, макар и виртуално, за което ви благодаря, мили момичета!  Hug

Тук времето е хубаво, даже е жега, само дето духа някакъв глупав вятър.
Пуснах децата пред входа, с приятелчетата от блока.
Ми, не мога да изляза - тека като пробита лейка, баси! Crossing Arms
Трябва ли и децата да стоят затворени вътре, заради мен?! Tired

Общи условия

Активация на акаунт